Аз изчетох сумати статии,просто щото исках да го направя.Реално ако имате някакви хубави разработки,може и само тях да си четете + още няколко книжки ( Например аз имах едни 120 литературни разработки за матурите ли как се казваха -2 тома едни зелени помагала + учебниците на Булвест 2000 за 11ти и 12ти клас - те бяха добре написани според мен.) Но при мен повечето четене си беше просто начин да уча.
Реално темите ги научих един месец преди изпита. И ги написах за толкова.... В общи линии нещо такова се получи.... едната година написах половината,другата година ги дописах..и пак за Елин Пелин и за Йовков нямам написани теми
Не съм изкарала хубавите оценки,но аз си имам мое си мнение по въпроса

3 и 3.50 не са кой знае колкото добри резултати :") Особено за момиче.
Но така или иначе специално за изпита - ами просто бъдете спокойни. Квото има да става - да става! Изпитът не е Краят на Света! :")
За мен курсът по литература в СУ през Априлската ваканция,където диктуваха теми,не ми беше от полза особено. Просто беше поредната "разработка",която прочетох. А аз вече бях чела тези неща 10 пъти и ми бяха до болка познати - просто нищо ново:")
Реално се готвих с много четене,много писане. Една тема за един Автор ми беше между 20 и 40 листа

Мързи ме да ги вадя за да видя колко точно са били обемни,но бяха бая.