Стопански Факултет - изборни специалности ???
Модератори: FloWersOfEviL, Bety_
- elinko
- В началото бе словото
- Курс: втори
Re: Преподаватели и изпити
Значи искаш да кажеш, че искаме не искаме ще учим въведение в счетоводството
Тогава какво му е избираемото на тия предмети, като пак ни задължават да запишем това и евентуално някой от българските дисциплини 
Икономика с френски език - 2 курс
-
allegralove
- В началото бе словото
-
Studentkata
- В началото бе словото
чакай чакай чакай малко.... Лори искаш да кажеш че мин.година (когато бях икономика ПЪРВИ курс с ФРЕНСКИ) не съм била задължена да запиша избираем предмет тъй като имам задължителен "избирам" счетоводство ?!?!?!?!?!?! Тази година така ли е?!?!?!

Re: Стопански Факултет - изборни специалности ???
Привет!
Добре, все пак никой ли не се е насочил към някоя от другите изборни дисциплини освен антропологията? Защото никого от хората, които попитах, не можа да даде сносна информация относно другите три възможни избора. За риториката подочух, че била в Ректората и се наблягало повече на теория, за останалите нищо..
Разбирам, че философска антропология е хитът, но все пак .. ако някой има информация и желание да сподели, да се включи.
Добре, все пак никой ли не се е насочил към някоя от другите изборни дисциплини освен антропологията? Защото никого от хората, които попитах, не можа да даде сносна информация относно другите три възможни избора. За риториката подочух, че била в Ректората и се наблягало повече на теория, за останалите нищо..
Разбирам, че философска антропология е хитът, но все пак .. ако някой има информация и желание да сподели, да се включи.
- elinko
- В началото бе словото
Днес като ходих да се запиша си полафих малко с ДолоресStudentkata написа:чакай чакай чакай малко.... Лори искаш да кажеш че мин.година (когато бях икономика ПЪРВИ курс с ФРЕНСКИ) не съм била задължена да запиша избираем предмет тъй като имам задължителен "избирам" счетоводство ?!?!?!?!?!?! Тази година така ли е?!?!?!![]()
![]()
![]()
-
Studentkata
- В началото бе словото
Say what ?!?!?!???!?!?!??!?!??!? Значи тя много добре познава глупендера Марселен Йовоган и знае какъв е как "оценява"...elinko написа:...защото на счетоводството няма да изкараме повече от 3 ...
Мерси много за инфото!!!
- elinko
- В началото бе словото
Искаш да кажеш, че при него наистина трудно ще изкараме? Как точно оценява....само не ми казвай по симпатии, че ми писнаха такива....
-
Studentkata
- В началото бе словото
при нас мин.година беше така: Имахме 2 контролни при него, и двете дават по 20т. Май месец той каза: "Събирате си броя на точките от контролното и делите на 2, от 5т.нагоре е за тройка, който е задоволен от получения резултат може да се освободи от изпит". Аз не бях на второто контролно и останах с 4.50т. и за половин точка ме скъса
при вас как ще е тази година не знам, той на мен отново ще преподава по друг предмет и този път си казах че ще уча и ще зубря до последно и няма да пропускам контролните му. Но по принцип да, като си хареса някой и ще си каже "Айде..ще му/й дам 1-2 точки от мен да мине"
то ще си проличи кого харесва... Дам... иначе и на мен ми писна и се уморих от такива преподаватели, честно! 
- elinko
- В началото бе словото
Да, наистина и на мен ми писнаха преподавателите с техните симпатии, накрая оценките стават супер нереални
Ще го имам предвид това с контролните по счетоводство, ще гледам да си ходя редовно. А той до 100 точки ли смята оценката....ако не искаш 3, а по-висока оценка и отидеш и на изпит.....колко точки ти дава самия изпит
От друга страна обаче, ако отида на изпит и нищо не направа хаха вариантите са хиляди 
-
Studentkata
- В началото бе словото
Ооооо честно да ти кажа не си спомням колко точки бяха максимални... сигурно 20т.? Щом 5 е за тройка, а 10 за четворка... Да, беше споменал, че каквото направиш на изпита - това ще ти е резултата и повечето от колегите ми не рискуваха и си запазиха тройките и четворките... Една колежка имаше 4 и си остана с 4 след изпита, защото пак толкова изкара... 
- elinko
- В началото бе словото
Значи Долорес правилно е казала, че повече от 3 няма да изкараме, те даже хората с четворки са си отличници
Напълно разбирам тези, които са си останали с 3 и не са искали да отидат на изпит, по-добре да си имат сигурната тройка отколкото да се провалят на изпита 
-
Studentkata
- В началото бе словото
elinko, кога, от колко и къде са ви лекции по счетоводство при този .... защото ако имам дупка тогава, ще ходя с вас, че имам поправка при него 
- elinko
- В началото бе словото
Въведение в счетоводството имаме в събота от 8 до 10ч. в зала 520. Деня няма да го коментирам просто, а и часа е един...не се виждам как ще ставам толкова рано, ама ще ми се наложи. Утре ще имаме за първи път, надявам се да имаме, защото цяла седмица си правя само разходки до факултета, а преподавателите рядко се мяркат на работа 
-
Studentkata
- В началото бе словото
оффффф, да
и при нас при него е в събота от 10 до 12, ама пък се оказа че всяка събота съм на работа, за да мога през седмицата да ходя на лекции... явно няма да се вясвам близкия месец при него... Отиди 1-2-3 пъти и ако прецениш, че можеш да вземеш лекциите от някой и да ги разбереш нещата, може и да не ходиш тогава
аз честно да ти кажа не си спомням дали пишеше отсъствия..?!
- elinko
- В началото бе словото
Засега съм решила да ходя, пък ще видим дали ще ги схвана нещата. Малко се съмнявам де, ама поне ще пробвам хаха
Искам само 3 накрая, не съм алчна