Предварителен вариант на програмата за летния семестър (без изборните) има пред деканата.Methuselah написа:И кога горе долу излиза програмата за следващия семестър ( както и за изборните.. )
Кажете, зрели студенти...
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: Кажете, зрели студенти...
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Не мога да кажа нищо. Сиското го нахраних, ама за Майкрософт сега нищо не мога да кажа, защото нямам никаква обосновка. Не се интересувам от такива неща.BG_Girl написа:Да... и аз искам да разбера повече за изборната дисциплина Managing and Maintaining a Microsoft Windows Server, ако можеБях чула, че се иска някакъв сертификат
уктц-то горе май написа за Теория на числата. Принципно е теория на числата са хубаво нещо, обаче зависи кой ще ти ги води. А това е по-важното. ФМИ не прави изключение от правилото - някой хубав курс да се осере от некадърно преподаване или наглед скучен курс да стане интересен.

- Methuselah
- Легендарен флуудър
Ок програмата излезе. Някой да има идея кога ще излезе и програма за изборните дисциплини?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Ти пък къде видя програмата? Има я само до деканата във ФМИ. Аз миналата седмица питах ж 209та и ми казаха, че и двете програми трябва да излязат официално на сайта най-късно до средата на идващата седмица - няма как да почнем на 18ти без да си знаем програмаta xD
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
- Crescent
- От дъжд на вятър
Във ФМИ я бяха свалили от стената вчера. Може да има някакви корекции, както пишеше, че е възможно 
- DiStuRbeD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ПРОТЕСТ
!!! Защо няма Сиско академия за СИ (не само за 1-ви курс, а по принцип) ????
‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡

- DiStuRbeD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Записох дисциплината без проблем и съм удобрена, въпреки че нямам упоменатите сертификати. Т.е. всичко е въпрос на желаниеBG_Girl написа:Да... и аз искам да разбера повече за изборната дисциплина Managing and Maintaining a Microsoft Windows Server, ако можеuktc написа:Бетон, златен си
Нещо да кажеш за Managing and maintaining a microsoft server, Семинар по алгоритми при Краси Манев, теория на числата?Бях чула, че се иска някакъв сертификат
‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡

- LFirestorm
- В началото бе словото
Може би щото CCNA далеч, не е най-подходчщия курс за quality assurance ...DiStuRbeD написа:ПРОТЕСТ!!! Защо няма Сиско академия за СИ (не само за 1-ви курс, а по принцип) ????
Sometimes there is a moment as you are awakening
when you become aware of the real world around you,
but you are still dreaming.
You may think you can fly but you do better not try.
.:People can fly:.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Радвайте се.DiStuRbeD написа:ПРОТЕСТ!!! Защо няма Сиско академия за СИ (не само за 1-ви курс, а по принцип) ????
Философската ви дисциплина, която я карате във ФФ-то (слушах отзиви за нея) е сто пъти по-интересна от това сиско.

- LFirestorm
- В началото бе словото
Не знам какво са ти казали, но наистина комуникативните са интересниБeтон написа:Радвайте се.DiStuRbeD написа:ПРОТЕСТ!!! Защо няма Сиско академия за СИ (не само за 1-ви курс, а по принцип) ????
Философската ви дисциплина, която я карате във ФФ-то (слушах отзиви за нея) е сто пъти по-интересна от това сиско.
- Abele*
- Постоянно присъствие
Интересни са до момента, когато доц. д-р Лилия Методиева не заговори за депутати, гласуване с чужди карти и други такива наболели теми свързани с "некомпетентните ни институции"... просто става досадно.LFirestorm написа:Не знам какво са ти казали, но наистина комуникативните са интересниАз лично им се кефя и редовно си ходя ...
la consolation des arts...
- LFirestorm
- В началото бе словото
E ясно е, че политиката я интересува ... Проблемите наистина са наболели, не виждам защо да не се коментират. Виж някои от идеите и не ги одобравям, но пък като цяло се занимава доста с нас и някак си за разлика от анализа, който Рибарска изобщо няма подход да преподава , минава много по-лекоAbele* написа:Интересни са до момента, когато доц. д-р Лилия Методиева не заговори за депутати, гласуване с чужди карти и други такива наболели теми свързани с "некомпетентните ни институции"... просто става досадно.LFirestorm написа:Не знам какво са ти казали, но наистина комуникативните са интересниАз лично им се кефя и редовно си ходя ...
Идеята да посетим заседание ми допадна
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Добре, какво може да са ми казали? И аз да не съм некъф балък, който да пейства чужди мнения наляво и надясно без да ги осмисля?LFirestorm написа:Не знам какво са ти казали, но наистина комуникативните са интересниАз лично им се кефя и редовно си ходя ...
Всичко знам - за заседанията, за чуждите карти... И България цяла сега вази гледа. Вие трябва да измислите нещо - я софтуер, я хардуер да се възпре гласуването с чужди карти

- Xelian
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ - СИ
- Обратна връзка:
Добър ден искам да попитам зрелите студенти как протичат изпитите,аз съм 1-ви курс 1-ва година и още не съм много добре запознат.Въпросите са ми главно насочени към това какво трябва да уча,например трябва ли да се знаят всичките доказателства на теоремите или само самите теореми, следствията от тях и задачите свързани с тях? А също и протичането на изпитите по Анализ 1,2 при доц.Надежда Рбарска( All hope iS gone ) и по Дискретни структури при А.Дичев.Задачки ли дават теорийка ли? Нещо много ме плашат..
Моля Ви добри братя и сестри помогнете на един ваш съфорумец и колега да бъде по-добре запознат, за да може да се подготви по-добре предвариелно, а да не чака сесията и последния момент и да не стане какво каза тренера по спорт при записването:
"-Ти от кой факултет си? - тренер
-От ФМИ.-аз
-А,а 1-ви курс 6-та година?- тренер
-Не,все още не съм ,но след 5-т мога ида стана.-аз"
Моля Ви добри братя и сестри помогнете на един ваш съфорумец и колега да бъде по-добре запознат, за да може да се подготви по-добре предвариелно, а да не чака сесията и последния момент и да не стане какво каза тренера по спорт при записването:
"-Ти от кой факултет си? - тренер
-От ФМИ.-аз
-А,а 1-ви курс 6-та година?- тренер
-Не,все още не съм ,но след 5-т мога ида стана.-аз"
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
А някой може ли да сподели как са изпитите при Замковой? В момента той ни води и лекциите и упражненията и да си призная нямам много лошо впечатление от него.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ