Кажете, зрели студенти...

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Alexander
В началото бе словото

Re: Кажете, зрели студенти...

Мнение от Alexander »

Methuselah написа:И кога горе долу излиза програмата за следващия семестър ( както и за изборните.. )
Предварителен вариант на програмата за летния семестър (без изборните) има пред деканата.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

BG_Girl написа:Да... и аз искам да разбера повече за изборната дисциплина Managing and Maintaining a Microsoft Windows Server, ако може :roll: Бях чула, че се иска някакъв сертификат
Не мога да кажа нищо. Сиското го нахраних, ама за Майкрософт сега нищо не мога да кажа, защото нямам никаква обосновка. Не се интересувам от такива неща.
уктц-то горе май написа за Теория на числата. Принципно е теория на числата са хубаво нещо, обаче зависи кой ще ти ги води. А това е по-важното. ФМИ не прави изключение от правилото - някой хубав курс да се осере от некадърно преподаване или наглед скучен курс да стане интересен.
Изображение
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Ок програмата излезе. Някой да има идея кога ще излезе и програма за изборните дисциплини?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс
Специалност: Информатика
Курс: трети

Мнение от Kai »

Ти пък къде видя програмата? Има я само до деканата във ФМИ. Аз миналата седмица питах ж 209та и ми казаха, че и двете програми трябва да излязат официално на сайта най-късно до средата на идващата седмица - няма как да почнем на 18ти без да си знаем програмаta xD
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

Във ФМИ я бяха свалили от стената вчера. Може да има някакви корекции, както пишеше, че е възможно :)
Аватар
DiStuRbeD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DiStuRbeD »

ПРОТЕСТ :evil: !!! Защо няма Сиско академия за СИ (не само за 1-ви курс, а по принцип) ????
‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡

Изображение
Аватар
DiStuRbeD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DiStuRbeD »

BG_Girl написа:
uktc написа:Бетон, златен си ;)
Нещо да кажеш за Managing and maintaining a microsoft server, Семинар по алгоритми при Краси Манев, теория на числата? ;)
Да... и аз искам да разбера повече за изборната дисциплина Managing and Maintaining a Microsoft Windows Server, ако може :roll: Бях чула, че се иска някакъв сертификат Изображение
Записох дисциплината без проблем и съм удобрена, въпреки че нямам упоменатите сертификати. Т.е. всичко е въпрос на желание
‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡

Изображение
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

DiStuRbeD написа:ПРОТЕСТ :evil: !!! Защо няма Сиско академия за СИ (не само за 1-ви курс, а по принцип) ????
Може би щото CCNA далеч, не е най-подходчщия курс за quality assurance ...

Sometimes there is a moment as you are awakening
when you become aware of the real world around you,
but you are still dreaming.
You may think you can fly but you do better not try.
.:People can fly:.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

DiStuRbeD написа:ПРОТЕСТ :evil: !!! Защо няма Сиско академия за СИ (не само за 1-ви курс, а по принцип) ????
Радвайте се.
Философската ви дисциплина, която я карате във ФФ-то (слушах отзиви за нея) е сто пъти по-интересна от това сиско.
Изображение
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

Бeтон написа:
Радвайте се.
Философската ви дисциплина, която я карате във ФФ-то (слушах отзиви за нея) е сто пъти по-интересна от това сиско.
Не знам какво са ти казали, но наистина комуникативните са интересни :) Аз лично им се кефя и редовно си ходя ...
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Мнение от Abele* »

LFirestorm написа:Не знам какво са ти казали, но наистина комуникативните са интересни :) Аз лично им се кефя и редовно си ходя ...
Интересни са до момента, когато доц. д-р Лилия Методиева не заговори за депутати, гласуване с чужди карти и други такива наболели теми свързани с "некомпетентните ни институции"... просто става досадно.
la consolation des arts...
Аватар
LFirestorm
В началото бе словото

Мнение от LFirestorm »

Abele* написа:
LFirestorm написа:Не знам какво са ти казали, но наистина комуникативните са интересни :) Аз лично им се кефя и редовно си ходя ...
Интересни са до момента, когато доц. д-р Лилия Методиева не заговори за депутати, гласуване с чужди карти и други такива наболели теми свързани с "некомпетентните ни институции"... просто става досадно.
E ясно е, че политиката я интересува ... Проблемите наистина са наболели, не виждам защо да не се коментират. Виж някои от идеите и не ги одобравям, но пък като цяло се занимава доста с нас и някак си за разлика от анализа, който Рибарска изобщо няма подход да преподава , минава много по-леко :)

Идеята да посетим заседание ми допадна :) Така, че въпреки неудобния час аз лично утре съм на линия :)
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Добре, какво може да са ми казали? И аз да не съм некъф балък, който да пейства чужди мнения наляво и надясно без да ги осмисля?

Всичко знам - за заседанията, за чуждите карти... И България цяла сега вази гледа. Вие трябва да измислите нещо - я софтуер, я хардуер да се възпре гласуването с чужди карти :)
Изображение
Аватар
Xelian
От дъжд на вятър
Специалност: СУ - СИ
Обратна връзка:

Мнение от Xelian »

Добър ден искам да попитам зрелите студенти как протичат изпитите,аз съм 1-ви курс 1-ва година и още не съм много добре запознат.Въпросите са ми главно насочени към това какво трябва да уча,например трябва ли да се знаят всичките доказателства на теоремите или само самите теореми, следствията от тях и задачите свързани с тях? А също и протичането на изпитите по Анализ 1,2 при доц.Надежда Рбарска( All hope iS gone ) и по Дискретни структури при А.Дичев.Задачки ли дават теорийка ли? Нещо много ме плашат..
Моля Ви добри братя и сестри помогнете на един ваш съфорумец и колега да бъде по-добре запознат, за да може да се подготви по-добре предвариелно, а да не чака сесията и последния момент и да не стане какво каза тренера по спорт при записването:
"-Ти от кой факултет си? - тренер
-От ФМИ.-аз
-А,а 1-ви курс 6-та година?- тренер
-Не,все още не съм ,но след 5-т мога ида стана.-аз"
Изображение
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

А някой може ли да сподели как са изпитите при Замковой? В момента той ни води и лекциите и упражненията и да си призная нямам много лошо впечатление от него.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”