Биг Брадър 2

Архив на всички останали категории.
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

Циндил-Пиндил написа:Съветче - изобщо не си губете времето с тези глупости.
Не гледах първото, няма да гледам и второто издание на тази бълвоч.
А тъпи путки и прости путьовци - с лопата да ги ринеш :twisted: :twisted: ...Защо пък точно на тия да им гледам сеира, м? Щото са безмозъчни пионки в една голяма перачница на пари? Или щото утре половин България ще се прекланя пред "великите им дела" и "чутовни подвизи"?
Ебал съм ги и тях, и тъпите комплексарчета, дето не знаят кой е Вапцаров, обаче са наясно коя е Зара и какъв го бара :twisted: :twisted: :twisted:
Каза го мноого добре :wink: аз не бих могла така.. хихи а между другото тия дни точно такава тема очаквах.. даже се чудих как още не се е пявила =) И това , че не посрещната с радост е още едно доказателство, че този форум е по-добър от другите 8) мм това прозвуча като реклама, оставя само да добавя - Купете си! :D

а това
Get a life! Or a job! Or a blowjo*! /това последното просто се връзва/

е култово!!
Изображение --> ИзображениеИзображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

gitty написа:аз не бих могла така..
И по-добре за теб :) Защо ти е да се принизяваш до моето ниво :P
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

Циндил-Пиндил написа: И по-добре за теб :) Защо ти е да се принизяваш до моето ниво :P
:lol: Да и добре, че беше ти да изразиш моите мисли и чувства, че аз едва ли щях да го направя.. толкова искрено хихихи
Аватар
FataMorgana
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от FataMorgana »

Big Brother 2....простотията продължава,но този път с още по-големи изцепки.Аз гледах веднъж да видя няква Елена(май така се казваше) щото ми казаха че приличам на нея,та тоя един път ми беше достатъчен.И те си мислят че ще завладеят публиката! :laughing1:
Stat rosa pristina nomine,nomina nuda tenemus.

Изображение
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Миналото шоу не го гледах (т.е. гледах само 1-2 дни и закриването), но това мисля да го гледам, защото мисля, че ще бъде интересно. Никой от влезлите вътре не е подготвен за това, което са им приготвили организаторите и мисля, че този път на никого от тях няма да се стори "почивка на вилата". Иска ми се да видя как всичките тези момиченца и момченца с високо самочуствие, но с ниски познания и умения ше отпадната един по един и ще си тръгнат с подвити опашки. И точно това ще ми е интересно, психологическата страна на шоуто. Тази вечер май вече първата рибка иска да си ходи вкъщи при мама, тати и любимата, а влезе уникално - само по бандаж.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

fire написа:Тази вечер май вече първата рибка иска да си ходи вкъщи при мама, тати и любимата, а влезе уникално - само по бандаж.

Точно днес обяснявах на сестра ми , че този път май са вкарали някви абсолютни малоумни и с някви отклонения като имах предвид точно този с бандажа и познайте какво ми каза тя.. Завършил е основното си образование в помощно училище.. като го чух и направо се ядосах как може така да се гаврят с хората и да ги правят за смях.. тези от шоуто имам предвид.. Опитват се да покажат най-шокиращите страни на човешката раса едва ли не , като по този начин обиждат и себе си и всички , за да направят "шоу", фурор и разбира се пари.. много пари..
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Не мога да се съглася, защото всеки, който е там не е бил накаран на сила, а е бил избиран, минавал е на кастинг. Т.е. тук става въпрос за доброволно участие и всеки се е съгласил да бъдат публично обявени голяма част от подробностите на живота му. Освен това, една част от участниците е там, за да разберат колко дълго биха издържали (но този път май ги изненадаха гадничко), а другата част - естествено за пари. Ти за колко време би заработила 200 000 лева?!
Всички отрицателни черти на шоута са известни на всеки. на мен ми е интресно психологията на човек, подложен на такива условията. Постави си въпроса "А дали аз бих издържала до края?" и кажи какъв е честния ти отговор :wink:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

не съм го гледала и никога не бих :)
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Циндил-Пиндил написа:Съветче - изобщо не си губете времето с тези глупости.
Не гледах първото, няма да гледам и второто издание на тази бълвоч.
А тъпи путки и прости путьовци - с лопата да ги ринеш :twisted: :twisted: ...Защо пък точно на тия да им гледам сеира, м? Щото са безмозъчни пионки в една голяма перачница на пари? Или щото утре половин България ще се прекланя пред "великите им дела" и "чутовни подвизи"?
Ебал съм ги и тях, и тъпите комплексарчета, дето не знаят кой е Вапцаров, обаче са наясно коя е Зара и какъв го бара :twisted: :twisted: :twisted:
Човече, в култ те издигам!

Некой ден ше те пише по учебниците! :D :D :D
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Циндил-Пиндил написа:Ебал съм ги и тях, и тъпите комплексарчета, дето не знаят кой е Вапцаров, обаче са наясно коя е Зара и какъв го бара :twisted: :twisted: :twisted:
За Къци говориш, нали?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

fire написа:Не мога да се съглася, защото всеки, който е там не е бил накаран на сила, а е бил избиран, минавал е на кастинг. Т.е. тук става въпрос за доброволно участие и всеки се е съгласил да бъдат публично обявени голяма част от подробностите на живота му. Освен това, една част от участниците е там, за да разберат колко дълго биха издържали (но този път май ги изненадаха гадничко), а другата част - естествено за пари. Ти за колко време би заработила 200 000 лева?!
Всички отрицателни черти на шоута са известни на всеки. на мен ми е интресно психологията на човек, подложен на такива условията. Постави си въпроса "А дали аз бих издържала до края?" и кажи какъв е честния ти отговор :wink:
Неее аз говорех първо за конкретния случай с този шашавия 9 и имах предвид, че такива кто него почти не са нормални, а ти ми говориш за доброволно участие..ох както и да е), после за философията на шоуто.. Сега кой и заради какви лични причини е влязъл и кой и защо ще го гледа е съвсем друг въпрос и всеки има право на личен избор.. не ми се влизат в подробности.. мен шоуто ме отвращава и нямам нерви да се занмавам..
п.с нещо ми се бъгва компютъра :( , пиша тва мнение 5 часа!
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Аз не казвам, че шоуто ми харесва, нито искам да коментирам участниците. Не-ееее... Но ми е интересна човешката природа (особено в "трудни" за човек условия) и вечният въпрос "Ако аз бях на мястото на този човек как бих постъпила, дали бих издържала на напрежението?".
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

fire написа:Аз не казвам, че шоуто ми харесва, нито искам да коментирам участниците. Не-ееее... Но ми е интересна човешката природа (особено в "трудни" за човек условия) и вечният въпрос "Ако аз бях на мястото на този човек как бих постъпила, дали бих издържала на напрежението?".
Добре де .. ама защо се чувстваш длъжна да даваш обяснeния.. пък и едвали някой тук ще го направи.. разбирам какво се опитваш да кажеш.. Първото шоу и аз се опитвах да го гледам частично, със същото любопитство .. да разгледам човешката същност, зтранности, ако ще и издръжливост и т.н. , но просто реших, че тази извадка е избрана от някви гадни садисти и нещата , които ги карат да правят , за да изпадат в опредеени ситуации.. някак си ме отказа от цялата работа..
п.с. долколкото помня май не съм казала, че ти харесва шоуто, пък и да ти харесва какво пък??
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Извинявай, че изказах мнение (а не обяснение). Мислех, че това е форум!
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

Айде сега пък разсърдих хората.. :lol: Може би , ако прочетеш пак това, което изписах ще забележиш, че нито за момент не съм изкала лично мнение (камо ли отрицателно) относно твоите предпочитания или убеждения.... не явиждам какъв е проблема?? Имам чувството , че постоянно ме забуркваш в някви тези, които не съм изказвала!!
Заключено

Обратно към “Други”