Коя зодия сте?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Каква зодия сте?

Водолей
45
8%
Телец
52
9%
Риби
33
6%
Овен
43
8%
Близнета
37
7%
Стрелец
40
7%
Рак
49
9%
Питбул-териер
4
1%
Везни
59
11%
Дева
40
7%
Лъв
52
9%
Козирог
57
10%
Най-хубавата (скорпион)
48
9%

Общо гласове: 559

Александър
Танцуващия с клавиатури

Re: Коя зодия сте?

Мнение от Александър »

^PrincessA^ написа:Бтв, Водолеите не могат да се влюбят в човек, който има нужда от подкрепата им...Тва е някво като при лекарите :lol: За да изпитат нещо повече от съчувствие и желание за закрила към някого, той е трябва да е брутално силен
Ако се замислим, това важи за всички жени....
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

То принципно за всички хора важи въобще :) Обаче Водолейчетата имат слабост към хората, имащи нужда от подкрепа...но нещата се простират само до там, както и ти самият каза.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
fuksia
От дъжд на вятър

Мнение от fuksia »

Малеее, колко неща сте изписали за Водолей :roll: !
Наистина когато реша изчезвам изведнъж без никакви обяснения :? . Също не съм способна на връзка в общоприетия и смисъл. С бившия ми приятел се виждахме 2 пъти седмично за по час :lol: . Той ме търпеше стоически докото накрая аз реших, че ми е скучно с него.
Също имам тесен кръг от приятели и трудно допускам до себе си, но направя ли го давам всичко :bounce:. А с приятелите ми имаме съвсем различни интереси и по скоро нямаме нищо общо. Странно, нали :mrgreen: ?
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

fuksia написа:Той ме търпеше стоически докото накрая аз реших, че ми е скучно с него.
Хвала на таквизий като тебе...
Аватар
fuksia
От дъжд на вятър

Мнение от fuksia »

Александър написа:
fuksia написа:Той ме търпеше стоически докото накрая аз реших, че ми е скучно с него.
Хвала на таквизий като тебе...
А после, та и досега ме гризе съвестта :oops: .
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Александър написа:Особеното е, че е най-лесно да бъдеш привлечен от Водолей. За разлика от другите, на тях им *пука* за теб, показват видима и осезаема грижа и съчувствие към проблемите ти. Усещаш близостта им. Това трогва. Неприятното идва, когато се подлъжеш и започнеш да се надяваш и на нещо повече. Водолеите обаче дават само съчувствие и подкрепа. Нищо повече.
О,да,това много често се случва при нас,наистина. Но аз и към хората, където може и да се получи "нещо повече" се отнасям по същия начин, със загриженост и съчувствие към проблемите им, но тук пак идва проблемът че при нас нещата стават трудно, така че най-често наистина се получава разминаване. Но аз мисля ,че при нас има един почти безпогрешен знак дали има шанс за нещо повече и той е, ако не само изслушваме чуждите проблеми, но и споделяме своите, защото по принцип ние не го правим лесно. Доверим ли се,значи човекът наистина е специален.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

fluffy cloud написа:
Александър написа:Особеното е, че е най-лесно да бъдеш привлечен от Водолей. За разлика от другите, на тях им *пука* за теб, показват видима и осезаема грижа и съчувствие към проблемите ти. Усещаш близостта им. Това трогва. Неприятното идва, когато се подлъжеш и започнеш да се надяваш и на нещо повече. Водолеите обаче дават само съчувствие и подкрепа. Нищо повече.
О,да,това много често се случва при нас,наистина. Но аз и към хората, където може и да се получи "нещо повече" се отнасям по същия начин, със загриженост и съчувствие към проблемите им, но тук пак идва проблемът че при нас нещата стават трудно, така че най-често наистина се получава разминаване. Но аз мисля ,че при нас има един почти безпогрешен знак дали има шанс за нещо повече и той е, ако не само изслушваме чуждите проблеми, но и споделяме своите, защото по принцип ние не го правим лесно. Доверим ли се,значи човекът наистина е специален.
да, абсолютно си прав/а
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Нямам такива наблюдения. Но все пак съм Скорпион и почти няма човек, когото да не мога да предразположа към откровения...
И все пак Водолеите не са чак толкова прикрити.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

о,Водолейте всъщност са доста прикрити :wink:
Toto-I will remember
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

добре го прикриват т'фа прикритие.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

radja написа:добре го прикриват т'фа прикритие.
Бтв, е факт :) Щах да го пиша и по повод предното ти изказване...Водолеите всъщност споделят адски много...и адски незначителни неща! :lol: Могат да ти напълнят главата с изчанчените си мисли по какви ли не въпроси, но онова, което наистина ги е жегнало дълбоко, никога няма да види бял свят...
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Babsy
В началото бе словото

Мнение от Babsy »

Риби :)
Върви до брега на морето вгледай се във водата и ще видиш отражението на светлината,която грее за да разкаже на всички историята за самотата...!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Babsy написа:Риби :)
Аааах, леле... ако не се избием, става интересно. Ама наистина.
Изключително интересна зодия са ми - извратени почти колкото Скорпионите. Обаче са ми интересни до един момент, в който решавам, че ми е писнало от тях, от игрички, от тайни и мистерии, решавам, че те просто "се правят на интересни" и... дотам с интереса помежду ни.
Забелязахте ли, че "интерес" е ключова дума в това "изложение" (хех). Ами да, интересни са ми.
Но няма толкова чувствителни хора, които иначе да са така безчувствени към емоциите на другите. Имам 2-3 случая с Риби, изключително фрапиращи. Скъсвала съм окончателно взаимоотношения с 3-ма души в живота си - двама от тях са Риби. Още един беше на косъм, но ми е роднина и го пощадих само поради тази причина. И няма начин Риба да ти се извини за нещо. Никога не ми се е случвало, отказала съм се да се надявам, че ще ми се случи изобщо.
Честно. Не се обиждайте, Рибки, но понякога наистина не ви разбирам. Изключено е само аз да попадам на толкова безчувствени Риби. Или имам изключително лош късмет.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Ела да ме видиш мен...И аз съм риби, ама първо се извинявам когато знам, че греша...второ-чувствата са ми в повече...и винаги се опитвам да се съобразявам с чувствата на другите... :roll: Макар че са ми казвали, че съм егоист... :?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Хмм, аз пък с рибките рядко имам проблеми, и то защото наумят ли си нещо, хич не искат да отстъпват. Но това за извиненията го няма при мен и определено на тея риби, които аз познавам, им пука за околните, Не че това им пречи да се изявяват като егоисти, де, но иначе са толкова добрички че аз лесно им прощавам :D
I wanna fall from the stars straight into your arms
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”