Без подкрепата та някоя от партиити нищо няма да стани
Иначе и аз не понасям герп ама ако шъ помогнат...

Това като причина го потвърдиха и тъмносини хора.pi4 написа:Спомням си веднъж Гецата/президента/как каза че е безсмислено турците да си въртят антените вместо да си гледат новините по бнт
кьополу!renesanz написа:какво сте направили с темата...........
Прав си приятелю,THE_PARASITE написа:Аз съм ПРОТИВ. Първо, защото по този начин петицията ще е политически обвързана и второ, защото ще разчитаме на новото БКП.
Освен това се видя колко сме жалки. Като предложих да излезнем от анонимността на никовете си точно 5-6 човека се отзоваха. Другите, които гръмко прокламираха какво ли не се покриха. Дядо Славейков си е прав - мърша сме си и такива ще си останем. Аз се отказвам от тази "петиция". Благодаря за ефирното внимание все пак!
А ти ще си в апогея на щастието си че новинити шъ останатIra_dei написа:Еми не че нещо,ама най-много да се изсмеят

Ами добре си направила.renesanz написа:тъй като развитие по темата нямаше изпратих на e-mail-а на бнт петицията,но тъй като реших,че 5-те имена ще са смешни в случая написах "мнение против излъчването на новини на турски език по БНТ...."
долуподписани няма,само "студенти" от съответните университети. сайта с петициите беше хубав,но уви,свидетели сме,че никой не се впечатлява от общественото мнение. дано поне си отворят пощата.....
изпратих го от нов мейл, с моето име.
Е поне някой е направил нещо по въпроса. Най-лесното е да се разсъждава като овца - ако не подемат всички, "другите са ми криви, отказвам се"Ira_dei написа:Еми не че нещо,ама най-много да се изсмеят