Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Plamen Georgiev
В началото бе словото

Re: Академия на МВР

Мнение от Plamen Georgiev »

Физическия и мен не ме притеснява, стига да не си счупя крака 1 месец преди изпита :roll:
_Dimata_
От дъжд на вятър
Специалност: Политология ВТУ
Курс: първи

Мнение от _Dimata_ »

хах добра идея :twisted: ако контузим половината конкуренция има голям шанс да влезем :D
Samo Slabite Se Stremqt Kam Porqdak, Silnite Vladeqt HAOSA!!!
Аватар
the empress
В началото бе словото

Мнение от the empress »

И моя милост ще е кандидат-курсант (женска) тая година. :mrgreen: Страх ме е от психото, ама няма какво да направя по въпроса... Имам питане-гледам, че по по-големите произведения има конкретни теми, а има ли вероятност да се падне тема по определено стихотворение на Д. Дебелянов примерно? Още ги бъркам в кое за какво става въпрос и може да стане беля. Идеята е-трябва ли всяко произведение да се познава в детайли? Естра се изразих, но храня надежда все пак някой да ме е разбрал... Иначе искам да вляза във факултет "Полиция", интересно ми се вижда. :alien:
_Dimata_
От дъжд на вятър

Мнение от _Dimata_ »

the empress написа:И моя милост ще е кандидат-курсант (женска) тая година. :mrgreen: Страх ме е от психото, ама няма какво да направя по въпроса... Имам питане-гледам, че по по-големите произведения има конкретни теми, а има ли вероятност да се падне тема по определено стихотворение на Д. Дебелянов примерно? Още ги бъркам в кое за какво става въпрос и може да стане беля. Идеята е-трябва ли всяко произведение да се познава в детайли? Естра се изразих, но храня надежда все пак някой да ме е разбрал... Иначе искам да вляза във факултет "Полиция", интересно ми се вижда. :alien:
Няма как да стане това, което питаш. Това означава да правиш анализ на дадено произведение. Например при Ботев да ти се падне примерно - Смърт и величие в '' На Прощаване''. Прекалено е хубаво и лесно :wink: За съжаление ще развиваш тема върху цялото творчество. Обаче твоя въпрос би могъл да е осъществим при Талев, Димов, Гео Милев и др. Обаче първо мини психото, че тогава се притеснявай за литературата :wink:
Аватар
ROBOKOP
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ROBOKOP »

Мерси много, до колкото гледам и мене неби ме затруднило физическото по литература и история как и да ще седниш, няма да излизаш известно време от вас и ще научиш нещо ама психото и мене зе да плаши.
Последно промяна от ROBOKOP на 28 Фев 2008, 17:47, променено общо 1 път.
_Dimata_
От дъжд на вятър

Мнение от _Dimata_ »

Ем човек, виж в архивите на АМВР процента на тези, които са отпаднали заради психотеста. Аз съм бивш охранител и за 3 години съм минал 4 психотеста. На охранителите и полицаите той е почти сходен. С малката разлика, че моите бяха 4 часови, а там предполагам най-много 2 часа :wink: имаш 2 теста с картинки за логика, те горе долу са лесни и после 2 теста с въпроси, на които трябва да отговаряш, а те са подвеждащи и дори се случва най-лигичния отговор е грешен, и възоснова на последните 2 теста ти определят психическата пригодност. И накрая имаш 10-15 мин. лавче с 2-3 психолози :D мания нали. Просто цаката е да си адски спокоен и уравновесен, и най-вече да контролираш емоциите си защото колкото повече си изнервен е по-лошо за теб :wink:
Аватар
the empress
В началото бе словото

Мнение от the empress »

_Dimata_, мерси! Тъп въпрос беше, ама трябваше да знам. Но, както казваш, първо за психото трябва да се притеснявам. Имам огромно желание да уча там, обаче ако не ставам за тая работа просто ще трябва да се примиря.
_Dimata_
От дъжд на вятър

Мнение от _Dimata_ »

the empress написа:_Dimata_, мерси! Тъп въпрос беше, ама трябваше да знам. Но, както казваш, първо за психото трябва да се притеснявам. Имам огромно желание да уча там, обаче ако не ставам за тая работа просто ще трябва да се примиря.
За нищо :wink: а относно това, което каза ''обаче ако не ставам за тая работа просто ще трябва да се примиря'' какво значи дали ставам за тая работа или не, и аз незнам дали ще се справям като ченге, но повече от всичко искам да вляза там :wink: Ако вляза там и евентуално да завърша, понеже не е само да влезеш ами и да излезеш :)
ще се сблъсквам с бюрократи, политизирани малоумници, а всичко това бледнее на фона на корупцията и мафията, които вървят ръка за ръка, но аз нямам никакво намерение да се отказвам, а точно обратното смятам да отида и да им наритам задниците :D смятам да съм следващия Бойко Борисов :twisted:
Аватар
the empress
В началото бе словото

Мнение от the empress »

Само така!!! :twisted: За това дали ставам-ако съм нервна, колебая се, дрън-дрън... най-вероятно хващам пътя... Иначе искам да ритам задници доколкото мога, ама то ще си покаже. :D
_Dimata_
От дъжд на вятър

Мнение от _Dimata_ »

the empress написа:Само така!!! :twisted: За това дали ставам-ако съм нервна, колебая се, дрън-дрън... най-вероятно хващам пътя... Иначе искам да ритам задници доколкото мога, ама то ще си покаже. :D
Ей парче я се стегни :D ако се колебая, че незнам какво си още. Ти възнамеряваш да се запишеш в АМВР и да станеш кандидат-офицер след време, такива неща НЕ трябва да има. Преди мн време са го казали - '' Няма слаба нация има слаби водачи ''
Аватар
the empress
В началото бе словото

Мнение от the empress »

Като почна и аз самата не мога да се трая, повярвай ми! :D Няма повече, стягам се и напред! :salute:
_Dimata_
От дъжд на вятър

Мнение от _Dimata_ »

а ти как така реши да станеш ченге :wink:
Аватар
the empress
В началото бе словото

Мнение от the empress »

По принцип мислех да продължа с биология, ама нещо интересът ми се загуби бавно и постепенно... В Академията ми се струва интересно, имам желание да правя нещо за страната си (или да си мисля, че правя). Някак усещам, че това е, което искам. Ай дано и комисията го усети... :mrgreen: Иначе у Лесото с ветеринарна...
Аватар
forum
В началото бе словото

Мнение от forum »

:bounce:
Последно промяна от forum на 18 Фев 2008, 12:52, променено общо 1 път.
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
_Dimata_
От дъжд на вятър

Мнение от _Dimata_ »

Към по-добро или по-лошо е видоизменен :?

P.S. Не си само т, предполагам всички които пишем в този форум ще мерим сили за там :D
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”