Преподаватели и изпити

Подфорум към Стопанския факултет

Модератори: FloWersOfEviL, Bety_

Studentkata
В началото бе словото

Re: Преподаватели и изпити

Мнение от Studentkata »

Dita, ти коя група си?:) Аз сега ще чета отново, но дотук само 3 и 4 теми знам :( Щяло да има към 25 тестови въпроса и 5 отворени :shock: :crybaby:
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

Отворени!? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
2 група... а устния при професора как минава знаеш ли?
абе... да взема да го оставя за есента :lol: ужас ... каша... пак ще се учи по нощите :(

и още нещо.... Седларски как ще провери толкова тестове... ние ще киснем до вечерта там май
Studentkata
В началото бе словото

Мнение от Studentkata »

отворени - въпроси на които ти пишеш отговорите, ама "с едно изречение" според Седларски... Вчера се чух с една колежка и тя ми припомни, че ще бъде така. Аз бях на упражнението като го каза, ама съм забравила :oops: ами според мен от 13 до 14 ще проверява: взема лист и гледа отговорите, а на устния: влизаш, професорът ти взема работата, задава ти въпрос и в това време гледа резултата от теста ти... едва ли ще се кисне, според мен до 16 най-много ще продължи, ама знам ли... :| аз не искам за есента да оставам, че вече имам 2 поправки :(:( ама така като си знам до къде съм научила си е за кръгла двойка :cry:
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

преди малко изпаднах в нещо като криза :lol: :lol: :lol: (не е смешно), но се сетих, че ако причета пак резюметата след всеки раздел ще мога да му кажа 1-2 думи на проф., пък и имаме цяла нощ на разположение! :roll:

а, и знам какво е "отворен ?" :) , "?!" беше от изненада, паника, шок :lol: ... не го очаквах този момент
Studentkata
В началото бе словото

Мнение от Studentkata »

Колеги, скъпо мои третокурсници, ПОМАГАЙТЕ!
http://www.feb.uni-sofia.bg./FEBA/filea ... 1/E2.4.pdf
напишете, ако обичате, кратко за всеки предмет и преподавател по нещо? :( кой изборен е най-подходящ?
Мнооооого ви благодаря!

П.С. Програмта СМЪРДИ!!!! :shock:
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

леле 6 изпита ще имаме май :(
Studentkata
В началото бе словото

Мнение от Studentkata »

как така 6? Аз 9 ги преброих :?: :!:
Studentkata
В началото бе словото

Мнение от Studentkata »

Dita написа:elinko http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... =78&t=3932

Studentkata как мина изпита??? Голям зор, а? 5 часа виснене за устен- скапващо! Ти от последните ли беше към 5-6 часа, защото останахме с 1 групичка момичета от вашата група :)
Тази сесия беше супер зор :( добре, че най- накрая се свърши!

Колкото до изпитите 2рия сем., ти да не броиш всичките избирателни?? А и сме с различни програми де :lol:
привет еротика :P ;)
аз бях в началото, от първата партида, защото имах реферат.. честно да ти кажа не ми се коментира изпита :evil: Седларски е под всякаква критика! (не че преди твърдях обратното) само ще вмъкна, че Берхар ми намали оценката защото имам само едно присъствие. Дефакто аз имам 6, броила съм ги лично... поспорих с професора, но той си знае неговото... доста бях ядосана вчера, но и благодарна, че мина... :drunken:

ти как се справи? При мен има 2 колежки на поправка.. на едната й писал 3 ама й казал да дойде септември на поправка ?!?!??!!?!? :shock:

П.С.
Въпрос: избирателните предмети на Български език ли са? Всички ли? Френска цивилизация ?
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

теста на Седларски беше изродски... тото :lol: И когато влязох на устния и споменах, че ме е затруднил (теста), той (Седларски) каза, че въпросите били от обща култура :? :shock: Whatever... все пак той ми помогна доста на устния (подсказаше за какво трябва да говоря по- конкретно), защото като влязох изведнъж целия материал ми излезе от главата!
Както и да е. Радвам се, че свърши тази кошмарна сесия и че снощи я поляхме подобаващо :lol:
Studentkata
В началото бе словото

Мнение от Studentkata »

Въпроси от обща култура?!?!?! :shock: Явно аз нямам такава... Не знаех, че общата култура включва биографията на някой си там икономист от ренесанса или най-различни цитати... :dontknow:
Иначе и на мен ми зададе въпрос, но и аз като теб си глътнах езика и нищо не можах да му отговоря...
А ти беше ли в Ликьор вчера? Гледам във Фейсбук снимки на част от английските икономисти ;)
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

бях там да :) не събота вечер точно, а по- скоро неделя сутринта. :)

яяя дай да се намерим във facebook-a :D :D :D
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Колеги, някой може ли да ми даде информация за преподавателката от Стопански факултет доц. д-р Арменухи Пирян? :shock:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

да, какво те интересува?
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Dita написа:да, какво те интересува?
Всичко, което знаеш за нея като най - вече ме интересува добре ли се отнася със студентите, защото съм чувал, че била арогантна и дори не искала да отговаря на студентски въпроси :? :shock:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

Тя ни преподава по Международна икономика. Като преподавател много ми хареса, през часовете не е имало много диалог, но като цяло се държа много добре с нас. На изпита се беше изнервила нещо и взе да ни зее.
Държи на присъствие в лекциите (поне дава големи бонуси за това). Не съм забелязала да е арогантна...
Нямам много инфо, но дано и това да ти е свършило работа :D
Публикувай отговор

Обратно към “СтФ”