Фирма търси хора между 18-28 год. за промовиране на продукт (раздаване на флаери) за периода 21-23 февруари в София срещу добро заплащане.
Ако сте комуникативни, енергични, изпълнени с желание за работа и сте свободни в този период, моля свържете се с нас на телефон 0883 399 724 или на Email: sias_ltd@abv.bg !
Предлагам работа
Модератор: fluffy cloud
Re: Предлагам работа
sled kato vidite obiavata, ako imate niakakvi vuprosi moje da mi pi6ete i 6te Vi obiasnia vsi4ko ..moga da kaja, 4e tazi firma e edna mnogo korektna i to4na, ve4e biah ednaa godina 4ast ot ekipa im i moga da kaja samo hubavi ne6ta....rabotata e naistina mn priatna i zabvana....posre6ta6 gostite, u4astva6 v organiziraneto na igri, zabavliva6 se , razdava6 nagradi , povdiga6 nastronieto na publikata , ...osigureno e vsi4ko ..hrana, spane, putni ....ekipyt, s koito se raboti e mn svej i kakto se kazva "pe4eni " hora, 6efovete sa su6to golemi 'skici" avstrijci, zatova sa mn to4ni
)) .......az li4no ne moga da kaja absolutno ni6to lo6o za tiah ....ako Vi zaintriguvah moje da se uvereti sami ..
)))))
Кирилицата в този форум е задължителна!
Кирилицата в този форум е задължителна!