Стипендията : 50 до 80 лв. - само за цигари няма да ти стигнат. Ако и си пийваш ... ойде коньо у рекатаSirius` написа:... А, и разбира се, в какъв размер е, че от няколко страни чувам напълно противоречащи си мнения
2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)
Re: 1-ви курс ПРАВО (2007-2008)
Последно промяна от karla на 14 Фев 2008, 20:49, променено общо 1 път.
karla този цитат от къде ли е ?
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
-
Sirius`
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз упорито твърдя, че не пия, макар че фактите говорят другоkarla написа:Стипендията : 50 до 80 лв. - само за цигари няма да ти стигнат. Ако и си пийваш ... ойде коньо у рекатаSirius` написа:... А, и разбира се, в какъв размер е, че от няколко страни чувам напълно противоречащи си мнения
иначе цигарите не са проблем - напоследък се поотпуснах, ама по принцип не пуша много ^^
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
мите, що се ебаваш с хората?хвана такава
и ние упорито ти вЭрваме(нямаш представа каква е физиономията на лицето ми в момента.)упорито твърдя, че не пия
не знаех.фактите говорят друго
то принципно и аз не пия.по принцип не пуша много
ако това ти е отпускането, не смея да си помисля какво е да си стегнат.напоследък се поотпуснах
извод: Мите, то нали знаеш, че в лъжите трябва да има поне 1% истина и поне 1% вероятност достоверен източник да не види написаното, за да хванат дикиш?:)
- Derek
- Пишеща машина
- Курс: четвърти
radja написа:мите, що се ебаваш с хората?хвана такаваи ние упорито ти вЭрваме(нямаш представа каква е физиономията на лицето ми в момента.)упорито твърдя, че не пияне знаех.фактите говорят другото принципно и аз не пия.по принцип не пуша многоако това ти е отпускането, не смея да си помисля какво е да си стегнат.напоследък се поотпуснах
извод: Мите, то нали знаеш, че в лъжите трябва да има поне 1% истина и поне 1% вероятност достоверен източник да не види написаното, за да хванат дикиш?:)
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Днеска в ректората гледам някаква програма сложена на юф-таблото.... не я запомних изцяло, само забелязах че петък ше ми е почивен ден, а само за четвъртъка ше се става рано или нещо такова... а да имаше лекции от 8:15
Айде ако някой я има да я пусне у форума цялата, да я видим....
Айде ако някой я има да я пусне у форума цялата, да я видим....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз ся я разглеждам. Общо взето втори семестър живот ще си живеете.
Малко лекции ;-]
Малко лекции ;-]
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
А тази програма там на таблото,където бяха датите за изпитите ли е?
Да знам,че утре след изпита да отида да си я препиша...
Да знам,че утре след изпита да отида да си я препиша...
- Shamana
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Някой няма ли да я напише да видим за какво иде реч?
A black wind took you away, from sight
And held the darkness over day, that night
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Даааа, напишете яяя, стисльовциииииииииии
Искам види и аз

Love, life, meaning ...
OVER
Програма моляяяяя 
-
Sirius`
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
radja,
скъпи мой Сава,
Постът ти ме отнесе като бик за разплод - кравата Милка. Ти спомена, че ще е "ръчване под кръста", ама май си пил анаболи, за да го докараш до това състояние (или ЛЕГАЛНИ (как съм се смял на тоя лаф^^) мозъчни стимуланти). Както и да е, възползвам се от правото си на отговор и да "разнища" всяка дума поотделно, д'те такоам у буквояда ^^ биеш катаджиите, да знаеш ;р
за стипендиите няма да коментирам - кой знае колко са отличниците в тоя ЮФ, а парите са ограничено количество - сеш' се, никой няма да се занимава баш с мен,за да види заслужил ли съм аз правото да обръщам 60 лв месечно в симпатични кутийки, дъхащи на тютюн и разни шишенца.
Докрай твърдя, че не пия бтв ^^ все пак, по рейсове не са ме спирали да ми разкажат какво е било съботата вечерта ;р А и твоите непосредствени наблюдения не са кой знае колко богати на събития.
за цигарите мълча
извод : Голямата доза истинност, която по принцип присъстваше в поста ми, се сблъска с твоята многоуважаема персона. Ей я ся на пода, гърчи се със счупен гръбнак и агонизира, горкото. Радвам се като бебе на пюре на способността ти да прилагаш диалектика при разчитането на постовете ми, ама както се казва, спри сА. И за да ти покажа какво неебателно настроение ме е обхванало и че при липса на компания си оставам все така свеж и с ненабръчкано от разни дребни житейски проблемчета чело, в твоя чест си пускам Чувал Чувал - Твърде съм красив. После може да мина и през Тинтява.
Иначе, заради теб отивам да пия аналгин - преходът между Младост и Лагера е междугалактически, в резултат на което съм премръзнал, реагирам като жаба на електричество след толкова кафета и като цяло съм изцеден. А, и намразих хотел Плиска.
за да не съм офтопик, да споделя малко информация - от непотвърден източник знам, че лекциите и упражненията на първи поток са само 3 дни за цялата седмица, което в крайна сметка си е далавера. Но, бързам да отбележа, не знам дали тези 3 дни ловят и Философия на правото и Огранизация на правозащитните институции. Можем само да се надяваме...
скъпи мой Сава,
Постът ти ме отнесе като бик за разплод - кравата Милка. Ти спомена, че ще е "ръчване под кръста", ама май си пил анаболи, за да го докараш до това състояние (или ЛЕГАЛНИ (как съм се смял на тоя лаф^^) мозъчни стимуланти). Както и да е, възползвам се от правото си на отговор и да "разнища" всяка дума поотделно, д'те такоам у буквояда ^^ биеш катаджиите, да знаеш ;р
за стипендиите няма да коментирам - кой знае колко са отличниците в тоя ЮФ, а парите са ограничено количество - сеш' се, никой няма да се занимава баш с мен,за да види заслужил ли съм аз правото да обръщам 60 лв месечно в симпатични кутийки, дъхащи на тютюн и разни шишенца.
Докрай твърдя, че не пия бтв ^^ все пак, по рейсове не са ме спирали да ми разкажат какво е било съботата вечерта ;р А и твоите непосредствени наблюдения не са кой знае колко богати на събития.
за цигарите мълча
извод : Голямата доза истинност, която по принцип присъстваше в поста ми, се сблъска с твоята многоуважаема персона. Ей я ся на пода, гърчи се със счупен гръбнак и агонизира, горкото. Радвам се като бебе на пюре на способността ти да прилагаш диалектика при разчитането на постовете ми, ама както се казва, спри сА. И за да ти покажа какво неебателно настроение ме е обхванало и че при липса на компания си оставам все така свеж и с ненабръчкано от разни дребни житейски проблемчета чело, в твоя чест си пускам Чувал Чувал - Твърде съм красив. После може да мина и през Тинтява.
Иначе, заради теб отивам да пия аналгин - преходът между Младост и Лагера е междугалактически, в резултат на което съм премръзнал, реагирам като жаба на електричество след толкова кафета и като цяло съм изцеден. А, и намразих хотел Плиска.
за да не съм офтопик, да споделя малко информация - от непотвърден източник знам, че лекциите и упражненията на първи поток са само 3 дни за цялата седмица, което в крайна сметка си е далавера. Но, бързам да отбележа, не знам дали тези 3 дни ловят и Философия на правото и Огранизация на правозащитните институции. Можем само да се надяваме...
- radja
- Гутенберг
неуместно. никога не съм имал желание да спя с теб:)Постът ти ме отнесе като бик за разплод - кравата Милка.
е не са ли?ЛЕГАЛНИ
ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, куче! чак сега разбрах защо си трайкаш за стипендиите. щото трябва да черпиш.
недей да мълчиш. пуши ги?за цигарите мълча
'са ш'ти пратя к'фо да си пуснеш^^
а има 1% истина в това, че е по-лесно да стигнеш до Пловдив от Младост, отколкото до Лагера. Все пак, метрото 2015та...
- Shamana
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Абе, момци, добре ли сте?
Мите, кви са тия лафове от тебе.Напълнил си се с тях като ла*но с витамини (: Това за Милка беше добро, ама вече не знам как ще ям шоколад, ужасТ.
Сава, ти пък недей да се захващаш веобще да спориш с него за каквото и да било.Дори да знае, че говори безсмилени глупости пак ще продължава само заради спорта.
Мите, кви са тия лафове от тебе.Напълнил си се с тях като ла*но с витамини (: Това за Милка беше добро, ама вече не знам как ще ям шоколад, ужасТ.
Сава, ти пък недей да се захващаш веобще да спориш с него за каквото и да било.Дори да знае, че говори безсмилени глупости пак ще продължава само заради спорта.
A black wind took you away, from sight
- radja
- Гутенберг
Анди, тамън ще замениш шоколада с бира и ще получиш уелкъм грант за Питие(=