Ами добре,там съм.
Блъди,сега ще те разпитам в Скайп
Модератори: Ангел, Ice_Spirit

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Както казах току що на Блъдито в чата:camel написа:http://avtora.com/news/nowini/metallica_i_kiss_idwat_w_bulgariya._sled_tyah_i_bon_jovi
Концерт на Бон Джоуви?Още ми е трудно да повярвам!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... ама сега отивам да чета за Великата ФренскаBlood Countess написа:Аз да се разпиша ли?
ААААААААААААААААААААА!![]()
![]()

Бавария написа:Леле, това са културните събития на годината.pi4 написа:26.02.-6 годишни музикални награди на тв Планета зала 1 Ндк 19 часа
24.03.-1 годишни музикални награди на Фен тв-Военен клуб 19 часа
26.03.-10 годишни музикални награди на списание Нов фолк-Син сити
Много си оригинален...Това, че не го признаваш, не означава, че чалгата не е музикаtamerlan написа:Музикални събития, пич, не селски седенкиpi4 написа:26.02.-6 годишни музикални награди на тв Планета зала 1 Ндк 19 часа
24.03.-1 годишни музикални награди на Фен тв-Военен клуб 19 часа
26.03.-10 годишни музикални награди на списание Нов фолк-Син сити

Е какво пък е зала 1?pi4 написа:Ако за теб селска седянка е концерт в зала 1 на Ндк значи не знам ващо кък да го нарекъ
Много интересно мнение че зала 1 събира 25 човека...Бавария написа:Е какво пък е зала 1?pi4 написа:Ако за теб селска седянка е концерт в зала 1 на Ндк значи не знам ващо кък да го нарекъ
25 човека... голямата работа. Всеки втори би напълнил тази колосално голяма зала.
Първия път като влезнах си помислих, че нещо съм се объркал. Верно преди мислех, че е голяма.