Информатика 1 курс
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: Информатика 1 курс
На мен Висшата Алгебра ми е по интересна от Линейната Алгебра въпреки ,че са тясно свързани !;)
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
висшата като цяло според мен е много по-лесна от линейната, поне ми се струваше смислена като я учихabstract написа:На мен Висшата Алгебра ми е по интересна от Линейната Алгебра въпреки ,че са тясно свързани !;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
имам по съсществен въпрос който пряко ме касае .... някой имали си напредстава каква е програмата за втори семестър и къде може да я видя за 2 поток Информатика 1 курс?
Предварително разписание имаше разлепено преди няколко дена пред Деканата. Обаче май някой спомена, че са го махнали. Във всеки случай до края на тази работна седмица ще качат на сайта окончателното разписание, предполагам.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
а дано да ги е.а!
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Въйх деца! По ООП ще ни е Бъчваров, а не Магда ;_; По слухове знам, че той иска лекциите му наизуст за изпита и като те пита за някой програмен код трябва да напишеш точно този, който той ни е дал и не признава, ако дадеш свой дори и да е верен! 
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
значи нищо не разбира тогава...... аман.. от коне с капаци!
п.п. тааааака някой имали си на представа какво представлява устният изпит по Линейна Алгебра?
п.п. тааааака някой имали си на представа какво представлява устният изпит по Линейна Алгебра?
при проф. д.м.н. Недялко Ненов а асистента е Татяна Тодорова.
По ЛА теглиш два въпроса, с единия минаваш при асистент, а с другия при професора. Като си изтеглихме въпросите имахме 10 минути да си погледнем лекциите.
Нещо ми се получи разминаване май с това мнение, което изтрих, но както и да е, де. Горе писах пак.
дам нещо такова стана как да е.
а sedrik, ти ги пишеш или направо ги разказваш .. и колко време имаш за писане
а sedrik, ти ги пишеш или направо ги разказваш .. и колко време имаш за писане
Първо пишеш, след това асистентите и професорът ти ги преглеждат и някъде може да те питат да им обясниш нещо. Време има, спокойно. Те всички започват да пишат по едно и също време, така че можеш да си пишеш до момента, в който ще започнат да те изпитват. Е, първият, който ще бъде изпитан, ще има поне един час.
а какво искат от въпроса примерно ми се падат: Линейни пространства
пиша цялата лекция на Ненов се едно;
деф. теореми леми следствия и доказателствата .... но примерно изпусна нещо което го знам просто понеже са много следствия или леми или твърдения ... ще ми намалят ли оценката .. или ще ме питат за него и още нещо пишат ли 6-тици , или тази оценка е мит
пиша цялата лекция на Ненов се едно;
деф. теореми леми следствия и доказателствата .... но примерно изпусна нещо което го знам просто понеже са много следствия или леми или твърдения ... ще ми намалят ли оценката .. или ще ме питат за него и още нещо пишат ли 6-тици , или тази оценка е мит
Е, може и да те пита нещо, което си го пропуснал и ако види, че го знаеш, ОК. А оценките - пишат всичко.
abstract, не се притеснявай от такива работи, какво пишат и какво говорят. Ти си развий въпросите хубаво и няма да имаш проблеми.
abstract, не се притеснявай от такива работи, какво пишат и какво говорят. Ти си развий въпросите хубаво и няма да имаш проблеми.
Последно промяна от sedrik на 15 Фев 2008, 12:55, променено общо 1 път.
ОК. Мерси sedrik !