Работите ли? Какво
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Гост
- Пишеща машина
20 лева на ден? Наистина изглежда ОФЕРТА. Непрестанно ли трябва да си изправен? И задължително ли е да си момиче? Щото аз момчета не съм виждал.Moll Flanders написа: Правиш дегустации на различни хранителни стоки в магазини като Била Метро и други. Дават по 20 лева на ден за 8 часа максимум работа.
Едитъ
И докато сме на темата за кинтите, за колко бихте бачкали на месец,
при положение, че сте без висше и все още учите. И все пак бачкате
40 часа на седмица. /не питайте как става и аз нямам идея/
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Задължително кибичиш прав, ама пт опит ти казвам, че няма да се повредишГост написа: 20 лева на ден? Наистина изглежда ОФЕРТА. Непрестанно ли трябва да си изправен? И задължително ли е да си момиче? Щото аз момчета не съм виждал.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
ами като се има предвид че още не сме завършили висше и учим, нямаме много голям избор за наистина добре платена работа,мисля... но все пак аз не бих работила за по-малко от 10 лв на ден...ако са повече още по-добре
зависи естествено каква е точно работата и за колко часа дневно става въпрос...
това с промоциите например звучи добре-за 3 дни заетост изкарваш 50-60 лв..
това с промоциите например звучи добре-за 3 дни заетост изкарваш 50-60 лв..
- Moll Flanders
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Абе, хора вие какво искате - хем пари да ви дават, хем и нищо да не правите. Повярвайте ми стоенето наистина си струва. В крайна сметка кой ти дава по 60лв. всяка седмица. Аз за около 2 месеца през лятото изкарах около 600лв. от промоции. Вярно, че работих почти без почивка, но парите ми дойдоха много добре.
Moll Flanders
Според мен да работиш като промоутър е голяма бозаMoll Flanders написа:Абе, хора вие какво искате - хем пари да ви дават, хем и нищо да не правите. Повярвайте ми стоенето наистина си струва. В крайна сметка кой ти дава по 60лв. всяка седмица. Аз за около 2 месеца през лятото изкарах около 600лв. от промоции. Вярно, че работих почти без почивка, но парите ми дойдоха много добре.
Първо, това може да го прави всеки и на мен /говорещия три езика/ ми е унизително дори да си се представя в такава роля!!!
Второ: има вероятност половината ти познати да минат покрай теб и да те изгледа съчувствено, докато обясняваш на някоя лелка как да си обезкосмява краката...?
Трето, заплащането изобщо не толква добро
Мол, поправи ме, щото аритметиката ме не е най-силната страна. 600 лв. за два месеца почти без почивка /на крак/ прави 300 лв. месечно без почивка?! Ако говориш английски /и не си кретен/, спокойно можеш да си намериш работа поне за 400 лв. месечно - седнал!!!
Що се хвърляте на първото, което ви попадне, бе деца?! Баща ми като разбра, че и аз съм милсила да работя като промоутър, ми предложи тои да ми дава тези пари допълнително, само да не се излагам!!!
Честно, човек трябва да си знае цената!!!
Съгласен съм че човек трябва да си знае цената, но ето и аз знам три езика и нямам никаква идея какво да работя... Дай идеи!bazunek написа:Първо, това може да го прави всеки и на мен /говорещия три езика/ ми е унизително дори да си се представя в такава роля!!!
...
Честно, човек трябва да си знае цената!!!
- Moll Flanders
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ще си позволя да не съглася с мнението, изказано по-горе, защото:
Първо: Смятам, че е по-унизително да си на 20 и повече години и да чакаш пари от мама и тате.
Второ: Сам си избираш агенцията и продукта, на който правиш промоция.
Трето: Сам решаваш кога можеш да работиш и кога не.
Четвърто: Работиш за по 4-6 часа три пъти седмично.
Смятам, че никой работодател не търси студент, който не може да работи на пълен работен ден и да ходи, когато си поиска. Има достатъчно безработни вишисти, които биха приеле даден пост. Досега никой мой познат не ме гледал съжалително, понеже съм промоутър. Аз знам 2 езика, завършила съм елитна гимназия и уча Право, така че не се смятам за кретен. Работила съм на доста места и знам какви са условията и заплащането.
За справка: Един учител работи цял месец за 250 лева, които аз изкарвам за 12 дни.
Не казвам, че това е най-добрата работа, но поне е най-подходящата за един студент редовно обучение.
Първо: Смятам, че е по-унизително да си на 20 и повече години и да чакаш пари от мама и тате.
Второ: Сам си избираш агенцията и продукта, на който правиш промоция.
Трето: Сам решаваш кога можеш да работиш и кога не.
Четвърто: Работиш за по 4-6 часа три пъти седмично.
Смятам, че никой работодател не търси студент, който не може да работи на пълен работен ден и да ходи, когато си поиска. Има достатъчно безработни вишисти, които биха приеле даден пост. Досега никой мой познат не ме гледал съжалително, понеже съм промоутър. Аз знам 2 езика, завършила съм елитна гимназия и уча Право, така че не се смятам за кретен. Работила съм на доста места и знам какви са условията и заплащането.
За справка: Един учител работи цял месец за 250 лева, които аз изкарвам за 12 дни.
Не казвам, че това е най-добрата работа, но поне е най-подходящата за един студент редовно обучение.
Moll Flanders