НЕ НА ЖЕНСКИТЕ МУСТАЦИ !!!!!!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: НЕ НА ЖЕНСКИТЕ МУСТАЦИ !!!!!!

Мнение от black_lady »

zull написа:Въпросът е, че не ми пука кво си мисли Хипноза и напълно подкрепям Че...

Иначе казано - имаме конкретна тема и не измествайте темата... Нали такъв е смисълът на форума? К'во ми говорите за гривни на вратовете и к'во ли не... Е дайте да си поговорим, ако искате и затова как алкохолът довежда до изкривяване на физиономията...

Обсъждаме мустака и дали е на почит или не е :lol:
Абсолютно подкрепям. Половината народ измести темата и нищо не каза по нея :lol: Тук не обсъждаме ПРИНЦИПИТЕ ВИ хора, обсъждаме един конкретен козметичен дефект ;)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
zull
В началото бе словото
Специалност: Публична Администрация
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от zull »

Ей, и мен някой да ме ПОДПРЕ най-сетне ;/

Печелиш едно пиенье в 'Син Сити' на примоция ;)

Таааа, жени, бръснете се, молим ви се... Вчера видях некфа мацка на не повече от 20 години, дето имам чувството, че можеше да ми бръкне в очите през 2 маси и то не с ръце и крака (НЕ, дори не и с гърди!)
Provoker prime
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Che_Guevara написа:
Pimboli написа:На жената вече се гледа като на някакво парче мръвка под микроскоп, от което само се маха и щипва, дооформя, преоформя, изрязва и всякакви видове манипулации. Жената вече е поставена в някаква рамка, която (ЕБААСИ!??!?!?!) засяга дори мъха/мустаците й? егаси! Кога пък всички станаха такива естети?! Вече усещам как ще ме бракуват, защото имам белег на коляното или бенка на носа :!: Какво ви става, бе, хора? егаси темата! Направо ще ме самоубиете! И как говорите, извисено...
Дори??? Ти мустакът за нещо толкова маловажно ли го смяташ? Кое тогава би било потенциалното нещо у жената, което вече дори според вашите женски критерии би изисквало намеса за премахването му? Изкуствен уй на челото ли? Да ме прощаваш, ама първо на първо - мустакът е едно от първите неща, които ти се набиват като чук в очите при контакт с друг човек. Ако е маловажно толкова - хм, щом казваш... И второ на второ - айде да не ни изземате функциите, както и ние на вас? Да се метнат от някъде всички фешънчета от (уж) мъжки пол с дънчици в ботушчетата, дълга изрусена косичка и маниери на Евг точка Минч. Недейте гледа, че такива индивиди навлизат в женската територия и женския съкровен свят... Моля не им подражавайте и не навлизайте в мъжките такива. НЕ Е готино...

И 'ич не ми се правете на много онеправдани жените, че сме искали да изглеждате като от списание... Или може би вие не слагате един шаблон на някой мускулест мачо от Хай Клуб като база за сравнение? Ако искате да приличате (или ние да приличаме) на 85% от хората, населяващи готЯните дискотйечници, дето са извадени като от букварче (пичовете помпанички, с тоалетното казанче на врата, прилепналите дрехи, тъмните цаки и авджийския поглед на кварталния гаааазар, дебнещ младо и напращяло; а дИвойкитИ - с русата косица перхидроленка, деколтетата до пъпа, полата/препаската и тя до пъпа, а от сваления грим преди лягане може да се напълни празен 3-литров туршиен буркан, и гъзът от размятане още малко тавана ще плесне), то това си е ваша работа/проблем. Ако сте толкова промити от заливащите образи за идеална жена/мъж от медии, списания и прочие - ваш проблем. Ако не сте промити - тогава какво ви дреме от мнението на останалите промивки?

Да не говорим, че в четиричленна женска квартира сигурно има общо средно около 200+ туби и шишенца/флакона със шампоани/балсами/кремове/тоалетни млека/лосиони/тонизиращи козметични средства/лакове/червила/гланцове/и сякви бълвочи. Айде да не се изкарвате чак толкоз незагрижени за външния си вид чак толкоз в такъв случай? Да не говорим, че аз лично съм против слагането на какъвто и било грим. Червила, лакове (айде, в краен случай безцветен), ружове, фон дьотени, сенки, и прочие изобретения - долу. Предпочитам естетиката. Ама ходи го втълпи това на жена, нали? Значи грим може, а махане на мустак не може, тъй ли излиза? Е мерси...

П.П. Моме, да не се засегнеш, че рънътъ горе е насочена към теб конкретно. Идея си нямам коя си, просто беше първия ми попаднал пост. Насочеността е към цялото женско заблудено воинство. Айде кълнете сега :mrgreen:
От това, което си написал, честно ти казвам - не можах да разбера почти нищо. :?

Тук има само две момичета, с които говорим на един език, с другите не знам как да разговарям.

MERCES_LETIFER, знам, че не си писала темата ти.

Намирам я за безкрайно идиотска.
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

И само да изясня:
НЕ съм против обезкосмяването и всякакъв род женски разкрасяващи процедури. И аз ги правя (за протокола - правя го за себе си и правя каквото сметна за необходимо).
Просто никога не бих си позволила да критикувам някого, при положение, че в същия момент може да не съм си избръснала краката (примерно :idea: ). А вие го правите. Това ме ядоса.

И това, че точно предния ден разгледах някакво малоумно списание, в което всичко, дори взаимоотношенията с любимия ти човек, трябва да се развива според някакви стандарти.

И последно: това, че не харесвам темата, не означава, че не мога да си кажа каквото мисля по въпроса (относно критиката, че като не ни харесва, да не пишем).
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

:shock:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
BG_Girl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BG_Girl »

Намирисва ми на дискриминация :P

P.S.: Спомням си, че веднъж дадоха по телевизията едно семейство, чиито лица бяха покрити с косми... буквално нищо не се виждаше освен очите им. И те не се срамуваха от това - то беше генетично. Не смятам, че трябва един човек да се срамува от гените си - никой не се ражда такъв, какъвто иска. Защо мнозинството трябва да определя какъв трябва да е индивидът? Ами ако точно този определен индивид е най-силният?
Междудругото, едва ли мнозинството е родено без окосмение на определени места - то по изкуствен начин е в сегашния си вид - не е ли това опит да се противопоставим на природата? Ами ако това е грешка? :|

Смята се, че след време човекът ще остане плешив навсякъде... зъбите ще се видоизменят и техният брой ще намалее... Просто ние още не сме завършили този процес - защо не се радваме на сегашното си положение, докато е време? :P :lol:
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Аз нямам проблем с това,че на повечето,писали в тази тема не им пука за мнението ми(цитирам специално zull).
Аз го изказах,изложих доводите си защо мисля така.За мен лично е невъзпитано и селско да се гледа в чуждата чиния и да се търси сметка защо еди-какво си.Но това си е пак мое мнение.
Оставям ви сега да обсъждате в тази така "съдържателна" тема защо жените с мустаци си ги държат...и ви съветвам ,след като наистина толкова ви е интересен този екзистенциален въпрос,да направите една анкета на национално равнище,да проведете кампания по "просвещение" на мустакатите жени,които по неизвестни причини още си седят мустакати...а пък аз ще си вложа времето в нещо по-смислено.

Приятна "мустаката" дискусия ви пожелавам. :P
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

BG_Girl, по тази логика, за да бъде естествена жената, то тя трябва да не се епилира, да не се подстригва, да не се къпе, да не се реши, да не се лакира, да не се гримира... а може би и дрехи да не носи, тъй като не се раждаме с тях? ;) Натурално, натурално! :lol: :mrgreen: Връщане към природата! 8)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
zull
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от zull »

Определено само последната част от мнението на black_lady може да се поздрави с моето божествено одобрение...
Provoker prime
Аватар
necrozis
Легендарен флуудър
Курс: друг

Мнение от necrozis »

black_lady написа:BG_Girl, по тази логика, за да бъде естествена жената, то тя трябва да не се епилира, да не се подстригва, да не се къпе, да не се реши, да не се лакира, да не се гримира... а може би и дрехи да не носи, тъй като не се раждаме с тях? ;) Натурално, натурално! :lol: :mrgreen: Връщане към природата! 8)
Бе така ше сте по-фьешън бе :P
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Хахахахххахах!!!!!!! Rousseau forever! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от nihil »

НЕ на мъжките мустаци!!! :lol:
..:: I Never Agreed to be Your Holy One::..
zull
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от zull »

И на женските паласки...

Така би трябвало да изглежда респективният отговор... Има некфи хора по тия форуми, дето немат грам 'common sense'...

- Понеже немам к'во да каем по темата дай да изплескам некфа простотия, колко да не е без нищо...

Айде стегнете се малко, тук сериозни въпроси обсъждаме!

:sad5: :sad5: :sad5:
Provoker prime
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

black_lady написа:BG_Girl, по тази логика, за да бъде естествена жената, то тя трябва да не се епилира, да не се подстригва, да не се къпе, да не се реши, да не се лакира, да не се гримира... а може би и дрехи да не носи, тъй като не се раждаме с тях? ;) Натурално, натурално! :lol: :mrgreen: Връщане към природата! 8)
Ехеее и с мустаци.... и ще си объркам жената с Тарзан. Ужас. Никак не искам да обръщам резбата, било то и по погрешка. :shock:
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Току що видях,че аз съм вдъхновител на темата хахахахаха :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”