radja написа:можем да се разберем за паралелно гледане на "Закуска в Тифани". и аз го изтеглих.
Идеята не е никак лоша, впрочем. Обаче предвид обстоятелствата, ще да е "паралелно" като "виртуално паралелно"

Ако не си падаш по стилистиката на старите филми, не се захващай (Хепбърн обаче е красива, о, да...)
Поне ако го видиш, може да разбереш някои неща по повод на Капоти, които безуспешно се опитвах да ти обясня по едно време. Аз си падам по творци, които обичат своите произведения; творци, които наистина творят с любов. Да, Капоти може да е бил педал, но със сигурност е обичал жените много истински и много чисто - иначе не би могъл да измисли такъв образ като Холи. Сигурна съм, че е измислена - такава жена просто не би могла да съществува.
Пък на Одри Хепбърн изобщо не знам защо й е трябвало да снима други филми - подобно на Вивиан Лий това е нейната единствена Роля. Ама с много, много главно Р.
Ох, ама айде, че много се отплеснах.. при все, че тоя филм е перфектен за Свети Валентин. И котаракът е божествен.