ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Re: ФЖМК - легендата продължава
Тенкю
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- feather
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Благодаря, адаш. Така си знаех и аз и хич не съм ентусиазирана за тоя изпит, ама кой ме пита...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
За Нейкова ли говорите? О, колеги, вие сте втори курс... честито... съветвам ви, ако приемем, че капацитетът, който сте решили да заделите за тези 3 изпита (2ри, 3ти и 4ти курс) е условно равен на 100%, заделете 15% за 2ри курс, 35% - за 3ти и 50% - за изпита в 4ти.
Съвсем, ама съвсем добронамерено ви го казвам. Като стигнете до "Балкани", ще си мечтаете да учите пак ТМО...
Но се преживява.
-2ри курс - дава само основни неща, не се забутвайте в подробности
-3ти курс - пишете си съвестно всички текстове, които имате и не преписвайте; не се притеснявайте от устния изпит, или поне не давайте да ви проличи колко притеснени сте, ако това е така
-4ти курс - ... като изкарам изпита, ще ви кажа. В момента над 40 души търсим формулата за успех - ех - ех...
Съвсем, ама съвсем добронамерено ви го казвам. Като стигнете до "Балкани", ще си мечтаете да учите пак ТМО...
-2ри курс - дава само основни неща, не се забутвайте в подробности
-3ти курс - пишете си съвестно всички текстове, които имате и не преписвайте; не се притеснявайте от устния изпит, или поне не давайте да ви проличи колко притеснени сте, ако това е така
-4ти курс - ... като изкарам изпита, ще ви кажа. В момента над 40 души търсим формулата за успех - ех - ех...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Шепот написа:Минаааааа!![]()
![]()
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
И то леко - поне за мен:)rueva написа:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Шепот написа:Минаааааа!![]()
![]()
![]()
![]()
- rueva
- Пишеща машина
- Курс: четвърти
и за менDaNce_ написа:И то леко - поне за мен:)rueva написа:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Шепот написа:Минаааааа!![]()
![]()
![]()
![]()
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
И за мен 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Шепот
- Стенограф
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз само за Мила се притеснявам, защото беше с най-гадните въпроси.
Дано да е написала достатъчно. Но всички казват, че Драганов пише само 5-ити и 6-ици, така че^^ 
~ Кътчето ~
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе... не къса.
Но се подгответе да сложите ръка на сърцето си и да се закълнете, че не сте преписвали.
Никога в живота си не съм била така изненадана, както когато професора ме накара да го сторя.
А още по-странното е, че изискваше подобни "клетвени декларации" от почти целия курс (т.е. от всички с отлични оценки). Честно да си призная, малко ми стана обидно тогава.
Но се подгответе да сложите ръка на сърцето си и да се закълнете, че не сте преписвали.
Никога в живота си не съм била така изненадана, както когато професора ме накара да го сторя.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
хахаах, аз предадох празен лист...колко да очаквам 5 или 6 при положение, че си слагам и двете ръце, на сърцето, че не съм преписвал

ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
3 по милост, не заслужавам повече - измислях си всичко, което написахТърговецът на кристал написа:Абе... не къса.
Никога в живота си не съм била така изненадана, както когато професора ме накара да го сторя.А още по-странното е, че изискваше подобни "клетвени декларации" от почти целия курс (т.е. от всички с отлични оценки). Честно да си призная, малко ми стана обидно тогава.
за слуховете беше.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Беше казал, че ще оцени ако има наши разсъждения..Ако това малко те успокояваМила написа: 3 по милост, не заслужавам повече - измислях си всичко, което написах
за слуховете беше.
- feather
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Приключи сесията и за нас. Благодаря за съветите, Ели. Ще ги имам предвид.