Честита петица!Yanka_Djanka написа:мина пеееерфектно! лесничко е, всеки може да си нагласи так анещата, че да мине! няма начин да не изкараш 3, почти невъзможно е, освен ако не се откажеш сам! Данчева те върти и суче докато не извлече поне една смислена дума от теб и тя е достатъчна за 3! аз със всичките 3 теми които знаех имам 5...и можеш да си избереш въпроса и ако не ти харесва да го смениш.....Михайлова е ТЪПА ПАЧА само това мога да добавя!
Езикознание
Модератор: Don Horhe
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Re: Езикознание
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
I can fly,my friends
- Yanka_Djanka
- В началото бе словото
забива те с някви тъпотии, ако види, че се справяш твърде гладко и ако не си ги предвидил(както в моя случай) тези въпроси почваш да мънкаш и се разминаваш с 6-тицата...важното е да не ти се падне Михайлова да те изпитва, защото Данчева направо говори вместо теб и помага много, но тая другатааааа
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Честита 5ца брат'чед
Браво на теб!
А някой може ли да ми каже до колко часа продължава изпита?
А някой може ли да ми каже до колко часа продължава изпита?
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Който може, да се набута в първата група, там е най-лесно да се вземе със 6, понеже Данчева казва да преписвате докато дойде Михайлова. Отговорниците минават първи, те теглят и първи билет. А и в първата група можеш да си смениш билета, ако не ти хареса, не знам нататък как е...
Не е трудно, аз изкарах 6. Успех на всички!
Не е трудно, аз изкарах 6. Успех на всички!

- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Билетите са същите, както Дени ги е събрала. Даже допълнителните ги слага най-отдолу и ви казва да не си теглите от тях.
Имаше класификациите на гласните и съгласните (обща характеристика и по отделно), фонетични промени и фонетични закони - всичко от фонетиката. За фонологията не се сещам...
Имаше класификациите на гласните и съгласните (обща характеристика и по отделно), фонетични промени и фонетични закони - всичко от фонетиката. За фонологията не се сещам...

кажете нещо за практическите въпроси 
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Практически въпрос ти задава асистентката само ако не са доволни напълно от отговорите ти на предните въпроси. Преди да мина аз (а аз бях към 8-9) зададаха точно 3 практически - да се определи съгласната 'т', гласната 'а' и да се определи какви са фонетичните промени във 'фанах' (вм. схванах).
Съвет - гледайте да ги грабнете с първия въпрос. Ако вторият въпрос от билета го знаете по-добре, кажете първо него. Като видят, че сте учили доста за него, вторият минава по-лесно.
Съвет - гледайте да ги грабнете с първия въпрос. Ако вторият въпрос от билета го знаете по-добре, кажете първо него. Като видят, че сте учили доста за него, вторият минава по-лесно.

- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Ами няма точно определено време. Май средно към 10 мин, даже това май е максисмумът. Не е много.

- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Нямам представа, след като излязох, трябваше да припкам до Ректората и после до митницата. Една иранистка е отказала да говори, разбрах...

- silver_wings
- Постоянно присъствие
Колеги,и нашия изпит мина и мога да ви кажа да не се притеснявате-и при нас беше много добре,всички освен двама минахме най-малко с 4,а което е най-голямата изненеда-аз имам 6!
Данчева беше супер мила,даже ни каза къде е сложила по-лесните билети,а асистентката също не се държеше много зле,поне накрая.Имахме много време за мислене,а освен това докато "мислиш" може да излезеш до тоалетната,а отвън все ще се намери кой да ти подскаже
Един съвет-научете добре семиотика и триъгълник на Фреге
.Успех на всички след нас!
My soul is painted like the wings of butterflies
I can fly,my friends
I can fly,my friends