Интер - Милан

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Re: 23 Декември 16.00 часа Интер - Милан

Мнение от THE_PARASITE »

Митака написа:
THE_PARASITE написа:Да се кефят Интер, че след 1-2 сезона Юве и Милан като си стъпят на краката пак ще чакат по двайсетина години за титла. :wink:

FORZA JUVE
Каза фенът на корумпирания отбор :!: :mrgreen:
Ти ако мислиш, че в Италия само Юве са корумпирани...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

THE_PARASITE написа:
Митака написа:
THE_PARASITE написа:Да се кефят Интер, че след 1-2 сезона Юве и Милан като си стъпят на краката пак ще чакат по двайсетина години за титла. :wink:

FORZA JUVE
Каза фенът на корумпирания отбор :!: :mrgreen:
Ти ако мислиш, че в Италия само Юве са корумпирани...
Пролича си по време на скандала кои са замесени :wink:
И не само Ювентус....Милан,Лацио,Фиорентина,това бяха отборите които изгърмяха :!:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Да, и как всичко стана когато правителството в Италия се смени и левите взеха властта. Съответно ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ започна да просперира,а едни от най-силните десни отбори бяха наказани...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

А кой беше преди това мин-председател на Италия? Май беше Силвио Берлускони нали?А доколкото съм запознат,той все още е президент на Милан.А феновете на италианския футбол знаят,че отношенията между Милан и Ювентус са доста топли :!: Така че хайде недей обвинява смяната на властта в Италия за просперитета на Интер.....моля :)
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Нали се сещаш, че ако няма Милан, няма да има и Юве. Може отношенията да не са много топли, но дали е случайно, че именно тези два отбора спорят за купа "Берлускони" ?!

А колкокото до просперитета на Интер, да, мисля, че целият този театър спомогна много за успехите на нерадзурите. Ювентус беше унищожен тотално за 1 сезон и сигурно ще му трябват още поне 2 сезона да си стъпи на краката. Милан беше силно ощетен откъм точки и нямаше шанс за титлата. Традиционно неудобният тим на Фиорентина, в чийто редици тогава беше и Лука Тони също беше дръпнат назад. А Лацио си го отнесоха най-вече заради феновете си.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

THE_PARASITE написа:Нали се сещаш, че ако няма Милан, няма да има и Юве. Може отношенията да не са много топли, но дали е случайно, че именно тези два отбора спорят за купа "Берлускони" ?!

А колкокото до просперитета на Интер, да, мисля, че целият този театър спомогна много за успехите на нерадзурите. Ювентус беше унищожен тотално за 1 сезон и сигурно ще му трябват още поне 2 сезона да си стъпи на краката. Милан беше силно ощетен откъм точки и нямаше шанс за титлата. Традиционно неудобният тим на Фиорентина, в чийто редици тогава беше и Лука Тони също беше дръпнат назад. А Лацио си го отнесоха най-вече заради феновете си.
И за това може би са виновни Интер? :roll:
Който си е купувал мачове и титли като цяло(Ювентус) изгърмя.За Милан-те бяха наказани за това,че са си поръчвали съдии за мачовете.Фиорентина-Диего де ла Вале е бил подслушван как уговаря мачовете на отбора.При Лацио беше същото с Лотито.
Искам да кажа,че отборите които не са се занимавали с такива работи не бяха наказани.А ти си отговори тогава защо Интер нямаха толкова време титла......точните години са 17 последната е била 1989 година.А точно след 2 години на поста изпълнителен директор на Ювентус идва Лучано Моджи....прави си изводите.Надявам се,че си чел какви са връзките на този човек с мафията в Италия :!:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Да, пределно ясно ми е, но не само той има връзки. Явно не мога да те убедя в нищо, ти мен - също. Ако си от Интер само мога да ти съчувствам, ако не си - няма да го правя. Желая ти успех! :thumbleft:
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

THE_PARASITE написа:Да, пределно ясно ми е, но не само той има връзки. Явно не мога да те убедя в нищо, ти мен - също. Ако си от Интер само мога да ти съчувствам, ако не си - няма да го правя. Желая ти успех! :thumbleft:
:lol: :lol: :lol: Аз не се опитвам да те убедя.Аз просто ти излагам фактите.И да фен съм на Интер....не от 1-или 2 години,а от 12 години вече. Успех и на теб :) :thumbright:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

То се вижда всичко на голямата европейска сцена, където Интер се представя слабо, вече години наред... Просперитет ли? нейсе.. :mrgreen: :wink: Или ще ми кажете, че Милан си уреди званието на световен шампион за миналата година ? ... 8)
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

RuseF написа:То се вижда всичко на голямата европейска сцена, където Интер се представя слабо, вече години наред... Просперитет ли? нейсе.. :mrgreen: :wink: Или ще ми кажете, че Милан си уреди званието на световен шампион за миналата година ? ... 8)
В момента говорим за Италия.Иначе за Милан съм аболютно съгласен въпреки,че съм фен на Интер.В Европа те винаги са играли много добре :!: :!: :!:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
INTERFEN
Да живей словото

Мнение от INTERFEN »

Поздравления за всички фенове на Ливърпул и успех по-нататък
Изображение
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

По случай 100-годишнината на ИНТЕР,която е утре
http://topsport.ibox.bg/comment/id_1729021559
GRANDE INTER!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

И малко снимков материал
http://sportal.bg/galery.php?id=384
Последно промяна от Митака на 09 Мар 2008, 17:25, променено общо 1 път.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

ЧРД на Интеристите! :wav:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
INTERFEN
Да живей словото

Мнение от INTERFEN »

От самото начало се смята, че Интер е аристократичният тим на Милано, заради зачеването си в "Часовника", докато основният контингент привърженици на „росонерите" са трамвайните работници. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

милан са говедца :lol: :lol: :lol: Добре, че е имало и свестни хора та да се роди нещо хубаво като ИНТЕР ;)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”