Ако се замислим, това важи за всички жени....^PrincessA^ написа:Бтв, Водолеите не могат да се влюбят в човек, който има нужда от подкрепата им...Тва е някво като при лекаритеЗа да изпитат нещо повече от съчувствие и желание за закрила към някого, той е трябва да е брутално силен
Коя зодия сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Re: Коя зодия сте?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
То принципно за всички хора важи въобще
Обаче Водолейчетата имат слабост към хората, имащи нужда от подкрепа...но нещата се простират само до там, както и ти самият каза.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Малеее, колко неща сте изписали за Водолей
!
Наистина когато реша изчезвам изведнъж без никакви обяснения
. Също не съм способна на връзка в общоприетия и смисъл. С бившия ми приятел се виждахме 2 пъти седмично за по час
. Той ме търпеше стоически докото накрая аз реших, че ми е скучно с него.
Също имам тесен кръг от приятели и трудно допускам до себе си, но направя ли го давам всичко
. А с приятелите ми имаме съвсем различни интереси и по скоро нямаме нищо общо. Странно, нали
?
Наистина когато реша изчезвам изведнъж без никакви обяснения
Също имам тесен кръг от приятели и трудно допускам до себе си, но направя ли го давам всичко
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
-
Александър
Хвала на таквизий като тебе...fuksia написа:Той ме търпеше стоически докото накрая аз реших, че ми е скучно с него.
А после, та и досега ме гризе съвесттаАлександър написа:Хвала на таквизий като тебе...fuksia написа:Той ме търпеше стоически докото накрая аз реших, че ми е скучно с него.
A smile is free.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
О,да,това много често се случва при нас,наистина. Но аз и към хората, където може и да се получи "нещо повече" се отнасям по същия начин, със загриженост и съчувствие към проблемите им, но тук пак идва проблемът че при нас нещата стават трудно, така че най-често наистина се получава разминаване. Но аз мисля ,че при нас има един почти безпогрешен знак дали има шанс за нещо повече и той е, ако не само изслушваме чуждите проблеми, но и споделяме своите, защото по принцип ние не го правим лесно. Доверим ли се,значи човекът наистина е специален.Александър написа:Особеното е, че е най-лесно да бъдеш привлечен от Водолей. За разлика от другите, на тях им *пука* за теб, показват видима и осезаема грижа и съчувствие към проблемите ти. Усещаш близостта им. Това трогва. Неприятното идва, когато се подлъжеш и започнеш да се надяваш и на нещо повече. Водолеите обаче дават само съчувствие и подкрепа. Нищо повече.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
да, абсолютно си прав/аfluffy cloud написа:О,да,това много често се случва при нас,наистина. Но аз и към хората, където може и да се получи "нещо повече" се отнасям по същия начин, със загриженост и съчувствие към проблемите им, но тук пак идва проблемът че при нас нещата стават трудно, така че най-често наистина се получава разминаване. Но аз мисля ,че при нас има един почти безпогрешен знак дали има шанс за нещо повече и той е, ако не само изслушваме чуждите проблеми, но и споделяме своите, защото по принцип ние не го правим лесно. Доверим ли се,значи човекът наистина е специален.Александър написа:Особеното е, че е най-лесно да бъдеш привлечен от Водолей. За разлика от другите, на тях им *пука* за теб, показват видима и осезаема грижа и съчувствие към проблемите ти. Усещаш близостта им. Това трогва. Неприятното идва, когато се подлъжеш и започнеш да се надяваш и на нещо повече. Водолеите обаче дават само съчувствие и подкрепа. Нищо повече.
-
Александър
Нямам такива наблюдения. Но все пак съм Скорпион и почти няма човек, когото да не мога да предразположа към откровения...
И все пак Водолеите не са чак толкова прикрити.
И все пак Водолеите не са чак толкова прикрити.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
добре го прикриват т'фа прикритие.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Бтв, е фактradja написа:добре го прикриват т'фа прикритие.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Babsy
- В началото бе словото
Риби 
Върви до брега на морето вгледай се във водата и ще видиш отражението на светлината,която грее за да разкаже на всички историята за самотата...!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аааах, леле... ако не се избием, става интересно. Ама наистина.Babsy написа:Риби
Изключително интересна зодия са ми - извратени почти колкото Скорпионите. Обаче са ми интересни до един момент, в който решавам, че ми е писнало от тях, от игрички, от тайни и мистерии, решавам, че те просто "се правят на интересни" и... дотам с интереса помежду ни.
Забелязахте ли, че "интерес" е ключова дума в това "изложение" (хех). Ами да, интересни са ми.
Но няма толкова чувствителни хора, които иначе да са така безчувствени към емоциите на другите. Имам 2-3 случая с Риби, изключително фрапиращи. Скъсвала съм окончателно взаимоотношения с 3-ма души в живота си - двама от тях са Риби. Още един беше на косъм, но ми е роднина и го пощадих само поради тази причина. И няма начин Риба да ти се извини за нещо. Никога не ми се е случвало, отказала съм се да се надявам, че ще ми се случи изобщо.
Честно. Не се обиждайте, Рибки, но понякога наистина не ви разбирам. Изключено е само аз да попадам на толкова безчувствени Риби. Или имам изключително лош късмет.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Ела да ме видиш мен...И аз съм риби, ама първо се извинявам когато знам, че греша...второ-чувствата са ми в повече...и винаги се опитвам да се съобразявам с чувствата на другите...
Макар че са ми казвали, че съм егоист... 
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Хмм, аз пък с рибките рядко имам проблеми, и то защото наумят ли си нещо, хич не искат да отстъпват. Но това за извиненията го няма при мен и определено на тея риби, които аз познавам, им пука за околните, Не че това им пречи да се изявяват като егоисти, де, но иначе са толкова добрички че аз лесно им прощавам 
I wanna fall from the stars straight into your arms