Само ги погледнете! Какво, за Бога, се случва? КОЙ избираше кой да ни управлява?? Не бяхме ли НИЕ?????

Братче,един съвет...попитай някой по-голям от теб,да е някъде 50-60 годишен и го попитай как и кой създаде ДПС и след това говори по темата...а като са велика партия БСП,защо се коалира с турците,има и други партииpi4 написа:Уважавам първите двама като се абстрахираме от факта че Бсп се принуди да се коалира с турците щото българите ги мързи да излязат да гласуват и бсп няяше с кой друг да се коалира освен с тия натрапници и затва сме на такова ниво...
Така че ние сме си виновниВсички обвиняват бсп че се обединяват с турците а като че ли е много трудно да се сетят че са принудени от нас.Никоя партия не цели да прави коалиция с която и да е партия прави го когато е принудена за да сформира правителство затва последния път стана с 300 зора
Като направим задължително гласуване като при братята гърци ще видите как ще изхвърчат турците и Бсп ще си е номер 1
Аз съм недоволен от това, което имам.phoebe написа:Кофти черта, бъде доволен от това, което имаш, а не недоволен от това, което нямаш.
Да, трябва и да си комсомолски синБавария написа:Не бих казал Идиот.
Особенно не българина... той си има доста акъл.
Както и останалите. Все пак за да стигнеш до тази позиция не става само с честен труд и плащане на данъци. Трябва малко и хитринка.