Това, надявам се, от личен опит го знаеш?Kristo написа:[и по-точно френска любов
Философски разсъждения за любовта
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Любовта е ...

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- K_A_L_I_N
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Любовта е двамата партньори да се привличат взаимно. Т.е. да е истинска, а не само от интерес - заради парите, колата и др. - като фолкпевиците ни.
А доста отдавна бях чул и следното двустишие по тази тема:
"Любовта е мацка сляпа,
лае скрита нейде в долапа"
А доста отдавна бях чул и следното двустишие по тази тема:
"Любовта е мацка сляпа,
лае скрита нейде в долапа"
Re: Re:
Това ако е твое прозрение, нещо ми подсказва, че ще обменяш подобни идеи с други Шломовци в други форуми, не в този.A.Levi написа:Ужасно трудно е да обичаш християнка, дори съзнавайки, че, тя, е просто едно животно.
А ако не е твое прозрение, просто демонстрираш сцепваща простотия, което пак не е достойно.

-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Интересно как го казва човек, който трябва да има поне капчица благодарност към християните.Но нека и аз бъда тривиален и използвам заучени фразички : "Храни куче да те лае!".A.Levi написа:Ужасно трудно е да обичаш християнка, дори съзнавайки, че, тя, е просто едно животно.coolman написа:Никой не е казал, че трябва да са само цитати. Може да ни споделиш някое твое прозрениеRaya_Alexandra написа:Aман от цитати и чужди мисли.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
А. Леви, пак ли ще се банваме...

-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Crematory написа:А. Леви, пак ли ще се банваме...![]()
Съжалявам, постингът беше в насока сентенции, а не истини.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА!Crematory написа:А. Леви, пак ли ще се банваме...![]()
Всякакви обиди и "сентенции" на расова и междуверска основа мисля, че нямат място в този форум, а говорят само за едно квадратно мислене у онези, които ги използват...
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
В такъв случай трябва да се спре ицитирането на Шекспир и ГьотеVintersorg написа:Аз съм ЗА!Crematory написа:А. Леви, пак ли ще се банваме...![]()
Всякакви обиди и "сентенции" на расова и междуверска основа мисля, че нямат място в този форум, а говорят само за едно квадратно мислене у онези, които ги използват...
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
A.Levi написа:В такъв случай трябва да се спре ицитирането на Шекспир и ГьотеVintersorg написа:Аз съм ЗА!Crematory написа:А. Леви, пак ли ще се банваме...![]()
Извинявам се за острия език, но сега тотално ни показа, че ти липсва умствен потенциал
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Защо не отидеш някъде, на спокойствие, да се възхищаваш на "Ентелегентния" си вид - видно е че само това правиш и не спреш да даваш определеня за хора, които не само не се интересуват от първопричината за твоето възникване,генетичната такава, а и изцяло от съществуването ти.rogertaylor написа: Извинявам се за острия език, но сега тотално ни показа, че ти липсва умствен потенциал![]()
![]()
ПП.Мнението, което беше определено като недопустимо и предизвика гневни коментари беше изтрито, така че няма причина за подобно отношение.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
А. Леви, неколкократно ти беше показвано, че си неприятен на хората, които пишат във форума. Защо продължаваш да искаш да пишеш тук?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не изпитвам особена загриженост какво е личното ти отношение към мен.Methuselah написа:А. Леви, неколкократно ти беше показвано, че си неприятен на хората, които пишат във форума. Защо продължаваш да искаш да пишеш тук?
Форумът се хоства с парите на данкоплатците, какъвто съм и аз
Ако не ти харесва все до 5 -тата година във ФМИ ще научиш как поне собствен форум да си направиш
ПП.Обстоятелството, че си анонимен не съдържа презумпцията да говориш дори от името на група от анонимни никове
Последно промяна от A.Levi на 11 Фев 2008, 16:32, променено общо 1 път.
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
ужасно трудно е. особено когато си способен да обичаш само себе си.A.Levi написа:Ужасно трудно е да обичаш християнка, дори съзнавайки, че, тя, е просто едно животно.
отвращаваш ме.
а аз съм атеист.
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Виж, когато Вазов написал някакво си стихотворение, за нянакъв си пън всички единодушно решили, че това е алегория на образа на България.Boromir написа:Това ако е твое прозрение, нещо ми подсказва, че ще обменяш подобни идеи с други Шломовци в други форуми, не в този.A.Levi написа:Ужасно трудно е да обичаш християнка, дори съзнавайки, че, тя, е просто едно животно.
А ако не е твое прозрение, просто демонстрираш сцепваща простотия, което пак не е достойно.
Това обстоятелство, обаче променя ли факта, че той е рисувал единствено "пън"?