Ще има заверки ?
- lifeSux(svg);
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ще има заверки ?
От няколко места чувам слухове, че в най-скоро време във ФМИ ще има заверки ... това вярно ли е ? 
Re: Ще има заверки ?
lifeSux(svg); написа:От няколко места чувам слухове, че в най-скоро време във ФМИ ще има заверки ... това вярно ли е ?
:diabloanifire: :diabloanifire: :diabloanifire:
Там, където сушата и водата се срещат. Където земята се среща с въздуха, където тялото се среща с ума. Където пространството се среща с времето. Обичаме да седим от едната страна и да гледаме другата.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Сигурно двойките са рядко цедило и трябва още да се посгъсти със заверки.
Друго обяснение виждате ли?
Да има. Преди 89-та как е било? Един подпис от преподавател да нямаш и Харизанова те праща да д... супата.
Хубаво, ама ми се вижда неприложимо. Преподавателите, които са нямали практика преди 89-та, няма да се впрегнат особено. Ама и тея, които са имали, да няма сега да се впрягат да отказват заверки. Някои може, ама това ще са единици. Така че смисъла се губи.
Доц. Петков брои присъствията и ги взема предвид. Имало е случай някой да не се е вясвал и да го е късал над 5 пъти. Ама и защото не знаел. Иначе да се заяжда за присъствията, да се спре най-много до септември сагата и толкова. Ама толкова продължително не е само заради присъствията. Досега от него най-големи възмущения съм чул по повод махането на заверките.
Друго обяснение виждате ли?
Да има. Преди 89-та как е било? Един подпис от преподавател да нямаш и Харизанова те праща да д... супата.
Хубаво, ама ми се вижда неприложимо. Преподавателите, които са нямали практика преди 89-та, няма да се впрегнат особено. Ама и тея, които са имали, да няма сега да се впрягат да отказват заверки. Някои може, ама това ще са единици. Така че смисъла се губи.
Доц. Петков брои присъствията и ги взема предвид. Имало е случай някой да не се е вясвал и да го е късал над 5 пъти. Ама и защото не знаел. Иначе да се заяжда за присъствията, да се спре най-много до септември сагата и толкова. Ама толкова продължително не е само заради присъствията. Досега от него най-големи възмущения съм чул по повод махането на заверките.

- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз не съм чул да се говори за такова нещо 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Доколкото разбрах от съквартиранта, асистентката им по ЛА им казала, че от другия семестър ще им брои присъствията. Нещо подобно, което довело до асоциации за заверки. Ами да си ги брои. Нищо ненормално няма.
Отделни преподаватели са пускали списъци от време на време при нас, като видят, че сме 4-10 човека на лекцията. Но това много рядко. За три години може би 5 списъка да е имало. Горе написах кой доцент си ги броеше присъствията мо та мо
Иначе това е сагата. Не вярвам без нищо да чуя и изведнъж да стане събитие от такава величина.
Отделни преподаватели са пускали списъци от време на време при нас, като видят, че сме 4-10 човека на лекцията. Но това много рядко. За три години може би 5 списъка да е имало. Горе написах кой доцент си ги броеше присъствията мо та мо
Иначе това е сагата. Не вярвам без нищо да чуя и изведнъж да стане събитие от такава величина.

- lifeSux(svg);
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не помня,то остаря.HotStuff написа:Това..... пък каде го чу