НЕ НА ЖЕНСКИТЕ МУСТАЦИ !!!!!!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Митака
Форумно зомби

Re: НЕ НА ЖЕНСКИТЕ МУСТАЦИ !!!!!!

Мнение от Митака »

Стига сте се заяждали де :)
По темата-всяка жена има право да прави каквото иска.
Иначе аз смятам,че когато има мъхче не трябва да се маха,но когато са като на 15 годишен пубер тогава вече е необходимост :)
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
I`feel`good
От дъжд на вятър

Мнение от I`feel`good »

MERCES_LETIFER на мен темата ми харесва и съм абсолютно съгласна.А и не виждам някой да кара насила да си махат мустаците,просто е грозно.А тук всички,които се почувстваха засегнати почнаха да критикуват.Баси като не ти харесва дадена тема не я чети.И верно,че красотата е относително понятие,но до сега не съм чула някой да се кефи на мустаци.А тея които имат ок,поддържайте си ги,оформяйте си ги,купете им балсами,заздравители да не би случайно да ги изгубите някой ден...Примерно в моя поток има супер големи изроди,но някои ако положат малко повече усилия може да заприличат и на хора.Въпрос на избор е все пак,като искате ходете като Йети и се конкурирайте с Чубака...
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Тогава защо се пропагандира задължителното им премахване?Именно,въпрос на избор е.Никой не може да задължи никого да прави каквото и да било,касаещо личността му.А статията тази идея прокарва:Махайте си всички мустаците,без значение колко са големи,щото всички жени са мустакати и ако не си ги махнат,то никой няма да ги погледне.А това е доста далече от истината.Ако всички си махнат мустаците,всички ли ще станат щастливи?И това ще им оправи отношенията с мъжете(или изобщо с обществото?)...

По въпроса за женствеността...тя не опира само до косми и мустаци...комплексно е.Една жена може да е гола като пиле, и пак да се държи и да изглежда груба и не-женствено.
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

hypnosssa написа:Махайте си всички мустаците,без значение колко са големи,щото всички жени са мустакати и ако не си ги махнат,то никой няма да ги погледне.
.
никой не е казвал,че всички жени имат.никой не е казвал,че това е решаващо за отношенията ти с околните. някои обаче изопачиха критериите за красота защитавайки нещо,което не е красиво и всеки го знае. някои казаха,че всеки може да бъде какъвто си иска. да,може! след като му е приятно няма проблем. не ставаше дума за женската красота като цяло. но пак не постигнахме разбиране.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

renesanz написа:никой не е казвал,че всички жени имат
Статията го казва.Или поне аз с такова впечатление останах.
I`feel`good
От дъжд на вятър

Мнение от I`feel`good »

Лелее не мога да повяарвам...Това е просто статия,призив...Никой няма да дойде да ти бие 2 шамара,щото имаш мустаци,написано е с оглед да се осъзнаят някои девойки,нооо това явно няма да стане,така че ходете си както искате,щом мислите,че е красиво.Btw няма да забравя на едно момиче зимата как му се бяха заскрежили мустаците,просто беше баси гледката...Тук става дума за естетика,аз мисля,че всяко момиче,което има някакво самоуважение би следвало да полага някакви грижи за външния си вид,НО това е мое мнение...
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Въпросът е,че никой не е идеален.Едни имат мустаци,други са дебели,трети кривогледи,четвърти имат крив нос,пети имат криви зъби,шести имат проблемна кожа...
никой не може да казва "прави това" или "не" на това"...просто защото всички имаме недостатъци..

Имам приятелка...с ужасно крив нос.Ама наистина много крив.Е,трябва ли да й кажа:"Как може да не се оперираш досега?Ти уважаваш ли се изобщо?"Глупаво е.Тя очевидно няма проблем с това.Има си гадже,приятели и самочувствие.
И имам ли право аз да й кажа така?След като за разлика от нейното перфектно тяло,аз съм дебела,примерно?Тя спокойно може да ми каже:"Не на дебелите..направи си липосукция,защото в момента си грозна"...

Осъзнайте се и наистина,стига сте гледали в чуждата паничка...първо погледнете себе си,самооценете се и чак след това говорете какво трябва и не трябва да правят хората с телата си.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Еба си здравата тема. Много приказки, голям проблем, прав е медузата да ви казва пачи...
Аз ползвам ей това.
Изображение
Въобще не съм ползвал друго. И ножчетата още не са дали фира. Имам още едни резервни. Оригинал е всичко от Англия. Някъде отпреди 15 години. Не е като сега турцко-арабския жилет :shock:

Сега ползвам такъв гел с алое, за подхранване на кожата
Изображение

Така че вместо да ревете, поогледайте се как правят хората. :lol: Нищо, че това е най-доброто за един мъж, не вярвам в случай на изключения, пак да е най-доброто.:lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Бетоне, мязаш на предишния ректор :lol:
Ibiza DJ
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Всеки си има право на личен избор.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Xenon написа:Бетоне, мязаш на предишния ректор :lol:
Тва е щото си бръсне мустаците! :lol: :lol: :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Абсолютно. И те стават по-къси от вашите. После обаче пак порасват... Трябва да ходя брадясал. Голямо губене на време е това бръснене.
Започвам да си мисля, че постъпвате правилно, че въобще не се занимавате с бради и мустаци. :lol: :lol:
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ше се сетиш! :mrgreen:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Ахахахахахахахахааха!!!! Еба ти темата! :lol: Вие добре ли сте?????
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Защо се впрегнаха някои хора, не ми е ясно. Колко от вас, бонтуващи се на статията момчета, ходят с жени, които очевидно си имат прекалено голямо окосмение на въпросното място? Ако има поне един такъв - моля, нека се обади, ще си взема думите назад. Но дотогава запазете чуковете и другите си подръчни инструменти, също както и обидите с разни готварски гозби и термини настрана :!: :idea:

Някой спомена нещо за "Не на дебелите хора"? Проблемът с дебелите хора не е толкова естетически. Има си хора с доста пищни форми, които пак си изглеждат секси. Въпросът е, че наднорменото тегло често има неприятни здравословни последици в бъдеще - в този смисъл не виждам кой знае какво нередно в това да се пусне и така тема. Както може да се пусне и "Не на пушачите", "Не на алкохолиците", "Не на наркоманите" и т.н. Във всичките случаи ще бъде основано :roll:

Пък колкото до споменаването на африканската култура... :arrow: беше пример на типично ЦИЕК-ско изкривяване, в най-позитивния смисъл :lol:

Изобщо не мога да разбера къде ви отиде чувството за хумор :bounce:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”