ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Re: ЕТНОЛОГИЯ

Мнение от orion_elira »

Mystic_girl написа:аааа само някой моля да ми каже при Стоилов от коолко смееее?
Ау Рали това е много хубав въпрос... :shock: ... и аз не знам ... до колкото си спомням май от 10 пред 40та ...

(леле нз как ще го направя това проучване .. информаторите ми са дефицитни и нищо не знаят :cry: , явно аз съм най-големия психар в семейството :alien: )
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Сладурки, ако дойдете в 10 малко ще сте позакъснели, но ще стигнете навреме за опечалените разкази след изпита :cry: (който е от 9 8) ) Предлагам днес да хванем бабките и да ги разпардушиним от етология :lol: :lol: :lol:
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
Mystic_girl
В началото бе словото

Мнение от Mystic_girl »

Хех, Марги, т'ва си прозвуча като егати трагедията ... :lol: таа...след като е от 9 ...аз предлагам пак да си направим среща за едно кафенце и да си поклюкарим :twisted:
"Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов."
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

днес нападам не само бабките ами всичко живо с въпроси, кой каквото знае да казва, аз пиша :laughing3: :D :lol: :D :bom: а за изпита споко има още малко време, в понеделник поже да отскочим до университета да видим от колко часа е :wink: А ако е от 9 значи към 8 и нещо в студентския клуб и нали знаете който стигне първи пази диванче :lol: :lol: :lol: и колеги успех с проучването :happy3: :scratch: :wav:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

За кафе винаги готова, особено след изпит :occasion5:
Но може да съм малко умопобъркана, от общуването с бабетата. Невероятно, но за изпити се готвим само в компанията я на социолози, я на библиотекари, я на бабчета :faroah: :salute: :rr: :lol:
Но в момента ми се иска да бях слушала на лекциите при Стоилов :oops:
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Е за кафе ест, че винаги сме готови :mrgreen: това най го умеем :roll:
Колкото до веселото ни проучване :scratch: ... Какво да кажа, става все по-трудно да намериш някой, който да спазва и дори някой, които да помни как са се спазвали традициите. Ако правихме проучване за съвременните порядки щеше да е доста по-лесно ...А и най-малкото така или иначе след години ще се спазват днешните традиции, а не тези, които са спазвали нашите прародители.

П.П.: Това беше опит за сериозен пост, ако не се е получило толкова смислено, колкото ми се иска съжалявам :dontknow: , но усещам как здравия ми разум ме напуска :mrgreen: :blackeye: :error:
Ирина може да потвърди психическото ми състояние :sign3:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Съгласна съм с теб, Рали. Попаднах на много повече градска култура, отколкото традиционна, но все пак това трябва да се отбележи, за да види Стоилов на какво сме попаднали през изследването.
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

ее излезла ни е програмата-> http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/raz_e1.pdf
Споделете мнение :mrgreen: според мене е поносима.. с няколко изключения ... естествено :|

OO не връщам си думите назад... сега я огледах по обстойно .. гадна е ;( .. къв е тоя ислям 3 дена подред и то чак до 19 часа, аа освен това и в СЪБОТА :banghead: .. и за тея които сме 1ва група е най-прецакано освен в понеделник имаме лекции - по една сутрин и една вечер ... :/
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Няма как да изкажа мнение, защото не ми го отваря :evil:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Чумата да тръшне Стефания Първева!!!!!!!!!!!
In vino verittas
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

просто съм в потрес :roll: :roll: :roll: , не стига, че имаме лекции и в събота, ами и 90 % от лекциите са история и теория на етнологията и ИСЛЯМ :roll: честито на печелившите :| :( :cry: :crybaby: :sad2:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
Mystic_girl
В началото бе словото

Мнение от Mystic_girl »

EEEeee, каква е тая програма бее :x най-скапаната. Първо нямаме нито един почивен ден, второ имаме 15000 часа ислям , трето ще учим в събота....а да отбележим, че и англ език още не е ясно кога ще е... И това ако не е наистина скапанооо :crybaby:
"Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов."
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Е няма да ни е лесно края на летния семестър от толко ислям, че почнем вместо на кръчма да ходим в джамията на халите :mrgreen:
Ама да минем сега сесията поне пък после ще му мислим, аз установих че имало смисел Стоилов да повтаря 1000 пъти как трябва да се оформи проучването - за да може поне веднъж да го запишеш и да го запомниш. Но аз естествено реших, че това не си струва хабенето на цял лист :oops: и сега гледам стерео :?
HELP :help: :roll: :error: :homework:
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

И аз искам ПОМОЩЩЩЩЩ, чувствам се като идиот, че не знам как да си оформя тъпотиите :oops: Трябва ли да слагам заглавие навсякъде, където се сменят подтемите или не :?: Може ли снимките ми да не са вадени във фото, а сложени от компа....Тежък е заешкия живот :albino: :cry: :roll:
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Е ми заглавие за подтемите трябва да има това поне със сигурност го знам, и за снимките според мене дайе е по-добре да са сложени от компа и принтнати, по-прегледно е :)
А аз да питам името и факултетния номер после на проучването къде трябваше да се слагат и датата, когато си разпитвал къде се пише? :roll:
Заключено

Обратно към “ИФ”