НЕ НА ЖЕНСКИТЕ МУСТАЦИ !!!!!!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Re: НЕ НА ЖЕНСКИТЕ МУСТАЦИ !!!!!!

Мнение от hypnosssa »

Пимб е права.Днес са мустаците,утре ще са две ребра,в други ден-защо имате две очи?

Статията е твърде крайна.Да,момичета с отявлено черни мустаци,ако се уважават,могат да ги махнат.
Но при останалите случаи са ненужни подобни крайни кампанийни прояви
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

никой не говори за мъх,който не се вижда.има жени с черни мустаци,това е грозно! не е нужно да си идеална,никой не го очаква,трябва само да преценяваш кое е излишно.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

А те може така да си се харесват. Ако искат нека си ги махат, ако не искат защо някой да им казва да го правят. И чааааааааааааааааак пък такива мустаци не съм виждала при жените. Плюс това може да се дължи на хормонален дисбаланс.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Мда, а аз призовавам жените с малки гърди ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си сложат силикон - бива ли така - уж модерни жени, а да се запуснете така...
И задължително - фотоепилация. Ще си играете със самобръсначки... ааааа ма ха... кощунство!
---
Сериозно - ако си се харесват така, защо не? Някой ден ще се намери някой да им изтресе, че са като Филип Тотю и тогава може и да се замислят. Със сигурност ще ги заболи. Но е гадно да се отнасяш така с някой, само защото не отговаря на твоите естетически изисквания.
Като бях в 11ти клас, бях на екскурзия. Спахме в една стая с осмокласничка, която, честна дума, можеше да изиграе Рапунцел с космите под мишниците си. Никога не се беше обезкосмявала. Да, стана ми странно, но не - не бих написала подобен манифест по повод на видяното.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

гърдите са направени за бебета,те са друго. :)
ако си мъж ще целуваш ли жена с мустачки? аз не бих. това е нещо елементарно,то е ненужно и загрозява иначе хубавото момиче. ако е резултат от хормоните има лечение. тук става дума за нещо външно,нещо което не е приятно за общуващия с такава жена. но който иска да си ги пази,проблема си е личен.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Това ми е един от най-любимите моменти.
Спасихме света, решихме всичките му проблеми, никъде по земята вече няма глад и войни, всички са доволни и щастливи и можем да се обърнем към естетиката с чиста съвест.
Издигнахме нови лозунги и изобщо, борим се с поредния проблем от световно значение-женските мустаци.
Пътувахме по света, опознахме всички въможни култури и стигнахме до извода, че те са поредното зло, което заплашва нашата цивилизация...
Нямате ли си друга работа и толкова ли няма нищо друго, което да ви вълнува, че стигнахте до тук? Не знам защо ми се струва, че това не говори особено добре... за вас, съжалявам.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

:shock: :shock: :shock:
Просто....не знам какво да кажа....т.е. знам, ама няма смисъл! :roll:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

Xin,не можем да спасим Етиопия от глад,не можем да спрем битките в Ирак.или поне не в този форум!
Последно промяна от renesanz на 09 Фев 2008, 12:57, променено общо 1 път.

Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Сега е момента и аз да кажа: :shock:
ЩО ЗА РЕАКЦИЯ, бе момичета?...
Това да не е политически форум?! Толкова ли не можете да го възприемете от комичната страна?.. ок, малко е преувеличено, ама си има идея; ок, това не е тийн-форум, ама е реалистично; ок, може би не е точно тук мястото да обсъждаме козметични проблеми, ама не е и мястото да вмъкваме гладът и войните и не знам си какво си; И ЗА БОГА, как пък решихте, че пускането на 1 едничка единствена тема (ПРИ ТОВА, за трети път намекнах, дословно я пейстнах!!) е достатъчно ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ да ни оформи като личности?
(не говори много добре за нас, наистина)

Вариант две. Като толкова не ви харесва темата, като толкова не разбирате, че е хиперболизирана с цел да е по-... смешничко, такова, като се чувствате лично обидени, ми не пишете... или ми пишете на ЛС, аз явно съм човек с проблеми (пък и! а! нямам си друга работа)
zull
В началото бе словото
Специалност: Публична Администрация
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от zull »

Тук видях някои много радикални отхвърляния на поставената тема и на идеята за 'жени без мустаци' като цяло (от членове на нежния пол), което ме навява на различни размисли...

Сега ще изложа част от тях:
1. Вие се възмущавате от факта, че ние (мъжете) искаме да виждаме повече поддържани жени, НО се уважавате и искате да правите добро впечатление (респективно се бръснете, правите си кола маска, депилирате се, епилирате се или whatever...)
2. Вие се възмущавате от факта, че ние (мъжете) искаме да виждаме повече поддържани жени, НО не ви пука дали ще правите добро впечатление (респективно ходите кат' Гайтан Веждьо или Филип ТотЮ или като хибрид между двамата, в краен случай като снежен човек от тибетската митология (ДА, ТОЧНО, ОНИЯ ГОЛЕМИ БЕЛИ КОСМАТИ НЕЩА))
3. Вие сменяте или извъртате темата, защото сте доволни от начина, по който изглеждате, но ви се струва тъпо жените да бъдат преценявани предимно по външния вид (но да не забравяме, че същото важи и за нас - мъжете)
4. Вие сменяте или извъртате темата, понеже сте се запуснали в последно време, ма ви е тъпо да си кажете или пък не ви пука...
Provoker prime
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

Твърдо заставам зад мнението, че мустаци тип "Филип Тотю" трябва да се махат.
Айде, ако косъмчетата са тънки и не се забелязват много, може да се направи компромис.
Но е тъпо в едно женско лице първото, което се набива на очи, да е черният й мустак.
В миналогодишния Music Idol се беше явила някаква мацка, чаровна наистина, но със супер охранени мустаци.
Кретените от журито й се подиграха по много гаден начин..
Ако тя беше проявила малко самоуважение и бе отделила няколко минути да се погрижи за себе си, това нямаше да се случи.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

zull написа:Тук видях някои много радикални отхвърляния на поставената тема и на идеята за 'жени без мустаци' като цяло (от членове на нежния пол), което ме навява на различни размисли...

Сега ще изложа част от тях:
1. Вие се възмущавате от факта, че ние (мъжете) искаме да виждаме повече поддържани жени, НО се уважавате и искате да правите добро впечатление (респективно се бръснете, правите си кола маска, депилирате се, епилирате се или whatever...)
2. Вие се възмущавате от факта, че ние (мъжете) искаме да виждаме повече поддържани жени, НО не ви пука дали ще правите добро впечатление (респективно ходите кат' Гайтан Веждьо или Филип ТотЮ или като хибрид между двамата, в краен случай като снежен човек от тибетската митология (ДА, ТОЧНО, ОНИЯ ГОЛЕМИ БЕЛИ КОСМАТИ НЕЩА))
3. Вие сменяте или извъртате темата, защото сте доволни от начина, по който изглеждате, но ви се струва тъпо жените да бъдат преценявани предимно по външния вид (но да не забравяме, че същото важи и за нас - мъжете)
4. Вие сменяте или извъртате темата, понеже сте се запуснали в последно време, ма ви е тъпо да си кажете или пък не ви пука...
И в повечето случаи "вие"(мъжете) имате само изисквания,норми и очаквания какви трябва да бъдем "ние"(жените) ....а повечето от вас нямат реална представа как точно изглеждат..и в повечето случаи е доста далеч от представите им.
Вие (мъжете) само налагате още и още норми за перфектност,които в реалния живот е доста трудно да бъдат изпълнени...и в крайна сметка никога една жена не е достатъчно префектна...винаги има още и още изисквания...

И кво,всички жени си махат мустаците.Е,перфектни ли стават?Не,защото това е само една от хилядите категории за женственост,която трябва да бъде покрита.
...винаги има и още...
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

renesanz написа:Xin,не можем да спасим Етиопия от глад,не можем да спрем битките в Ирак.или поне не в този форум!
Не можете и да ме убедите да правя каквото и да е с тялото си, ако аз не искам... Въпросът не е в мустаците всъщност, въпросът е във вечното гледане в чуждата чинийка.
Ако аз се намирам за хубава с никога неепилирани крака и пола, ок, какъв е вашият проблем? Не ме гледате и толкова. Освен това, кое прави вашата представа за красота, по-висша от моята? Ами че аз може да съм фен на култура, в която епилирането на краката се смята за смъртен грях, нали. И Това е мое съкровено право, при положение, че не ви се натискам по някакъв начин и не държа да бъда възприемана от вас, според вашите представи като хубава. Не разбирам какъв всъщност е проблемът, който се опитвате да решите?
В Китай в миналото са бинтовали краката на момичета, за да останат малки и изящни... Опитай се да си представиш краката ти почти цял живот да са не просто бинтовани, а стегнати много здраво, представи си да носиш много малки обувки и да нямаш право никога да ги свалиш... нали се сещаш колко е приятно... ама в името на красотата. Представи, си, че аз реша, че всяка уважаваща себе си жена трябва да си бинтова краката, за да останат малки и изящни и започна кампания по въпроса...
В някои култури в Африка е прието, че жените трябва да имат много дълга шия и на момиченцата още от малки започват да им надяват гривни на вратлетата, за да се опъват и да растат повече... ти ще си наденеш ли такива гривни, за да се опиташ да коригираш недалновидността на родителите си, които не са го направили когато си била малка. Ще си разтягаш ли шията, ако аз започна кампания по въпроса?
Живеем в космополитен свят. Бъдете себе си и уважавайте правото на другия да бъде себе си. То е съкровено!
Стига с този кокоши манталитет, всичко в името на това да се харесаме на петела. Ами ако той всъщност няма вкус? Щом за вас неговото мнение е всичко, ок, но някои може да предпочитат... орли (много се зоологизирахме, но нЕма начин).
Пак повтарям, че въпросът не е в мустаците, а е принципен. Нищо не прави вашата представа за красота по-висша от тази на някой друг.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Хип,
Точно. Аз нямам какво повече да добавя.
Пожелавам на всички противнички на мустаците, това да им бъде най-големията проблем в живота. :mrgreen:
Xin, "стига с тоя кокоши манталитет" - безумно ме изкефи и добре дошла в нашия курс - така и не съм те поздравила още. Трябва да се запознаем. :D Да не говорим, че си адашка на най-най-най-добрият ми приятел. :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

5 пари не давам кой ще ме харесва.важното е аз да се харесвам.! всеки може да бъде какъвто иска,но грозното не те прави оригинален.

Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”