Коя зодия сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Re: Коя зодия сте?
Казах "анти-природно", а не "анти-хуманно". Напротив, Водолеите са известни като най-хуманните в зодиака. Доколкото под "хуманност" се разбира съпричастност и отдаденост на хората като цяло, на приятелите, света, идеите, идеалите, но никога към конкретен човек.
black_lady: Мога да правя всякакви изказвания, щом ги обозначавам като лично мнение. Моят баща също е Водолей, също има прекрасен брак, но добре че майка ми не е воден емоционален знак. А натална карта си имам.
black_lady: Мога да правя всякакви изказвания, щом ги обозначавам като лично мнение. Моят баща също е Водолей, също има прекрасен брак, но добре че майка ми не е воден емоционален знак. А натална карта си имам.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Е да, ама нали не трябва да става оффтопик!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Като се говори за водолеи - не мога да не напиша нещо...Тези хора имат страшно много познати...приятелите им, тези на които истински държат са малко...Но не знам дали от тези от малкото обичат някой повече....

Имам една такава приятелска двойка и познавам още една.^PrincessA^ написа:Тва не си го представям!feichka написа:Аз пак питам - ако водолей жена и мъж скорпион се оженят какво става?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Faith
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
хората, на които наистина държа са не повече от 10-тина, само за 2-ма от тях обаче съм готова на всичко. От друга страна, ако трябва да избирам между тези двамата - невъзможно ми е...feichka написа:Като се говори за водолеи - не мога да не напиша нещо...Тези хора имат страшно много познати...приятелите им, тези на които истински държат са малко...Но не знам дали от тези от малкото обичат някой повече....![]()

- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
обичат само един най-много,дам...feichka написа:Но не знам дали от тези от малкото обичат някой повече....![]()
Toto-I will remember
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Тук мисля че грешиш. Поне за мен е така, срещна ли този който наистина да ми пасва, да ми е хубаво с него и прочие съм убедена че ще направя каквото ми е по силите всичко в отношенията ни да е наред. С други думи поне аз съм способна на пълна отдаденост, друг е въпроса че трудно се привързвам към някогоАлександър написа:По мое (доста крайно) мнение Водолеите не са създадени за връзка, те не могат, не знаят и не искат такова състояние на духа. Много са приятни за компания и събеседници, но наистина не виждам как тези хора могат да създадат семейство - това изисква отдаденост на другия, а Водолея е неспособен да се отдава на конкретен човек.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За мен Александър е прав. Не става въпрос за това, че не можем да изградим трайни и дълбоки отношения с някого. Но това в никакъв случай не е отдаване. Самата тази дума на мен ми е малко чужда, както и не я очаквам и изисквам от някого. По-точното определение е истинско партньорство и приятелство, в което всеки запазва себе си непокътнат и помага на другия да се развива по същия начин.

- feichka
- Форумно зомби
Да...и както хубаво сте се привързали, вземе че ви скимне нещо в един момент...и човека отсреща се чуди кво се случва... 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Рядко ни "скимва" нещо, да не кажа никога. Обаче изглежда така, понеже винаги изчакваме да видим до каква степен един човек може да продължи да прави глупости, след което просто изчезваме. Без обяснения. 

- feichka
- Форумно зомби
Извинявам се, ако съм засегнала някой.
Пийс?
Просто имам много директни сблъсъци с водолеи и...да...Но всичко си е до човек, обстоятелства и т.н. 
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
даааа, точно така. аз май никога не се обяснявам, а просто чакам да прелее чашата^PrincessA^ написа:Рядко ни "скимва" нещо, да не кажа никога. Обаче изглежда така, понеже винаги изчакваме да видим до каква степен един човек може да продължи да прави глупости, след което просто изчезваме. Без обяснения.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
feichka, няма какво да се засягаме, то отстрани реално си е така
. Аз само обяснявам как обикновено протича процесът отвътре 

- feichka
- Форумно зомби
OK!
Под скимване имах може би точно това предвид - че рядко давате обяснения за действията си...
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Особеното е, че е най-лесно да бъдеш привлечен от Водолей. За разлика от другите, на тях им *пука* за теб, показват видима и осезаема грижа и съчувствие към проблемите ти. Усещаш близостта им. Това трогва. Неприятното идва, когато се подлъжеш и започнеш да се надяваш и на нещо повече. Водолеите обаче дават само съчувствие и подкрепа. Нищо повече.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ахахахаха, е не, просто....Човече, ние с тебе да не се познаваме случайно?!
/Или верно много горчив опит си имал с "колегите"
/
Бтв, Водолеите не могат да се влюбят в човек, който има нужда от подкрепата им...Тва е някво като при лекарите
За да изпитат нещо повече от съчувствие и желание за закрила към някого, той е трябва да е брутално силен...ама тогава вероятността да си издерат очите и да не се стигне въобще до нищо добро е огромна! 
Бтв, Водолеите не могат да се влюбят в човек, който има нужда от подкрепата им...Тва е някво като при лекарите