Sugarkata написа:Относно как се образува оценката:1/3 от матурата,1/3 от ПП и 1/3 от ЗП.Това не е слух каза ми го една учителка от училище..
И аз така знам
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Sugarkata написа:Относно как се образува оценката:1/3 от матурата,1/3 от ПП и 1/3 от ЗП.Това не е слух каза ми го една учителка от училище..
Айде стига сте се карали за глупости де. Склонен съм да вярвам на Корелов въпреки, че друго чух от даскалите.Korelov написа:Коя е тази простата и некомпетентна учителка, дано да няма повече такива заблудени овце като нея в образователната система, защото с такива хора наистина ще се хвърлим в Дунава! А ти приятелко и ти "Другарьо" вземете се стегнете и прочетете малко правилника преди да ми говорите постфактуми във форума :
"Образуване на състезателен бал" (Правилник за приемане на студенти в СУ)
Член 24 алинея 2 гласи следното :
При образуване на състезателния бал участва ПО-ВИСОКАТА оценка от Държавните зрелостни изпити и Задължителната подготовка!
И ми е странно как така вярвате на някаква си там учителка чула и недочула незнам си кво вместо да прочетете малко за доц. Д-р Мария Шишиньова, заместник-ректор по учебната част и бакалаврите в Софийския Университет, която твърдо е потвърдила че горе споменатия член ще важи и тази година, така, както и през всички изминали досега години!
Trimoncium написа:Вече съжелявам, че не си изкарах една езикова .. поне щях да имам висока диплома !
Sugarkata написа:Само да попитам някой от вас смята ли да държи матура по география![]()