Ами тука не ми дават поле за изява.Raya_Alexandra написа:Пешо, изоставаш.... женската тема те води с 2 страници... лошо, лошо...![]()
![]()
Като прочетох кецове и избягах в друг раздел.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Ами тука не ми дават поле за изява.Raya_Alexandra написа:Пешо, изоставаш.... женската тема те води с 2 страници... лошо, лошо...![]()
![]()
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Марто,май само ти четеше такива списанияMethuselah написа:Абе някога да са ви попадали женски списания?
Големи глупости пишат там..
страхотни са, но са ми скъпи.Очарован съм от Фред Пери
ами аз пък съм устроен по друг начинradja написа:страхотни са, но са ми скъпи.Очарован съм от Фред Пери
макар че не бих могъл да се обличам изцяло от Фред Пери или от някоя марка въобще. Просто имам супер разнообразен вкус и в гардероба си държа да имам какво ли не.
Не, не живея в заблуда.hypnosssa написа:Само дето две трети от "реномираните" марки в БГ се шият на ишлеме в разни големи и малки градове в страната.....а някои дори ги шият за износ,защото работната ръка у нас е доста по-евтина.
Е,не плащаш ли тогава за надписа "Mango" или "Beneton"?Дори Lacoste се шият в България пак по същия начин и се изнасят в чужбина...това не понижава непременно качеството,но Пешо , не живей в такава сляпа заблуда,моля те