Имам едно преживяване с друга Везна, с която се познаваме много бегло, но се случихме на купон заедно и се заговорихме. Почти веднага се усетихме, че си довършваме изреченията - съвсем, съвсем буквално. Беше интересно до един момент, когато се оказа, че други следят "разговора" ни с голям интерес и млъкнахме, защото усещането беше много странно.
Естествено, не с всички Везни е така - както казах, знам и ангелските, и курвенските номера, на които сме способни и "с нищо не могат да ме изненадат". Чувствам се спокойна около други Везни (поради същата причина), но не съм имала връзка с мъж-Везна. Смятам, че би било забавно - ще си спорим за кеф и ще разтягаме локууууумиииииии...
Колкото до комбинации между други "съзодийници" - имала съм желание да избягам, когато бях 2 часа с двойка Раци. То си беше като стържене на нож и вилица, едни драми, едно чудо... Ама те май си се обичат. А според наблюденията ми, най-излишна съм се чувствала в компания, в която има двойка Риби. То тогава всички останали са излишни.