Коя зодия сте?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Каква зодия сте?

Водолей
45
8%
Телец
52
9%
Риби
33
6%
Овен
43
8%
Близнета
37
7%
Стрелец
40
7%
Рак
49
9%
Питбул-териер
4
1%
Везни
59
11%
Дева
40
7%
Лъв
52
9%
Козирог
57
10%
Най-хубавата (скорпион)
48
9%

Общо гласове: 559

Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Re: Коя зодия сте?

Мнение от fluffy cloud »

fuksia написа:Везничките са си готини отвсякъде :)
Хммм, защо ли аз не споделям такива топли чувства :lol: Май причината е в това че изобщо не мога да ви приема гореспоменатата черта че вечно търсите истината за другите. Последният път даже шашнах една везна като й познах от първи път зодията. Само дето тактично си замълчах че съм я "разкрила" заради това че за около половин час успя да отправи хапливи, а някои, и доста неуместни забележки към половината хора в стаята, като част от тях бяха за неща които до огромна степен се отнасяха и за нея :lol: :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

В моя опит Стрелците са такива - твърде цапнати в устата. Ние сме мааааалко по-умерени, ама не е като да няма нещо вярно в казаното от тебе.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Плюс това,Везните сме най-големите борци за справедливост...и понякога в отчаяните си опити да я постигнем, мъъничко прекаляваме.
Пък и сме най-добрите умиротворители...и естети..и артистични душици....

Поне аз лично съм най-най-най ама най- явния представител на зодията - с всичките й качества и недостатъци :)
Трудно взимам решения...красивите неща ме карат да изпадам в някакъв унес и мога да ги гледам/слушам с часове...мразя кавгите и да се карам с хората,но когато виждам несправедливост, нищо не може да ме спре...
обичам да помагам на хората в решаването на проблемите им...
Е, за лошите черти....друг път :D
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Хипи, дай да се съберем - аз съм по-зле. Особено когато става дума за спорове/справедливост, колебание до побъркване и хубава храна, музика, ненавистта към разговорите за пари и т.н.т.
Онзи ден се оставих да ми пишат 4 в името на справедливостта, ако само бях казала, че искам повече, щяха да ми пишат ПОНЕ 5. Ама като знаех, че няма да е справедливо...
Абе, ето. Ей ме на. http://jamez.hit.bg/Libra.htm Само дето не мога да пея и не лъжа - но е вярно, че понякога увъртам.
http://yovko.net/?p=639 - о, да :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

fuksia написа:Мъжете скорпове нанасят само рани незаздравяващи с години на чувствителните водолеи :cry: .
А ако се оженят... :lol:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Мъж скорпио посмъртно вече няма да погледна :|
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Леле,леле леле....
Търговецът на Кристал, това в първия линк е точно,ама направо невероятно и изключително вярно за мен...
колкото повече чета за Везните,толкова повече започвам да вярвам в астрология и хороскопи...не,сериозно, как е възможно всичко да ме описва така добре?
Единственото нещо,което е малко неточно е ,че не съм съвсем от най-общителните...макар че някои хора са си създали такова впечатление... :roll:
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

Лорче, не се прави, достатъчно магнетична си, за да иска човек да си лафи с теб. Забеляза ли как на първата правна среща всичките се изредихме да ти вземем телефона.
Сава, не всички са железни като Скорповете Ама вие пък затова ни обичате
Не го отричаме, но сме твърде големи гадини, за да си го признаем(;
Мъж скорпио посмъртно вече няма да погледна
и аз така казвах за стрелките. мразя жени, които нямат нужда от мен. и в същото време това ги прави тоооолкова яки^^
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

fuksia написа: Мъжете скорпове нанасят само рани незаздравяващи с години на чувствителните водолеи :cry: .
Да бе, по-скоро ние на тях :mrgreen: Жените Водолеи винаги оцеляват, освен това са си до известна степен самодостатъчни, за да страдат за някого прекалено 8)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

^PrincessA^ написа:
fuksia написа: Мъжете скорпове нанасят само рани незаздравяващи с години на чувствителните водолеи :cry: .
Да бе, по-скоро ние на тях :mrgreen: Жените Водолеи винаги оцеляват, освен това са си до известна степен самодостатъчни, за да страдат за някого прекалено 8)
според мен проблемът между мъжа скорпион и жената водолей е, че скорпионът държи тя да живее за него, а водолейката- той за нея. и понеже на скорпионът не му пука да изисква всичко, защото в крайна сметка то му се полага, а водолейката прави това, което намери за приятно на душевното й състояние в конкретния момент, при първо разминаване двамата са до там. освен ако няма компромис.
ама като се познавам...няма да е от моя страна(=
а ако съдя по водолейките, които познавам...няма да е и от тяхна. еми..на компромисът ще му се наложи да направи компромис.
Аватар
fuksia
От дъжд на вятър

Мнение от fuksia »

radja написа:а ако съдя по водолейките, които познавам...няма да е и от тяхна. еми..на компромисът ще му се наложи да направи компромис.
Напоследък се научих да правя компромиси :wink: . Преди се чувствах "мината", но поне ми минава бързо.
radja, не може само единият да махне с ръка! Но понеже всеки чака другия да е първи и познай дали ще се дочакат :lol: .
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

radja написа: ама като се познавам...няма да е от моя страна(=
а ако съдя по водолейките, които познавам...няма да е и от тяхна. еми..на компромисът ще му се наложи да направи компромис.
Муахахахаха, exactly! :mrgreen: По-скоро и двамата решават, че не е добра идея да изискват нещо кой знае какво от другия и заживяват волно и щастливо! :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

^PrincessA^ написа:
radja написа: ама като се познавам...няма да е от моя страна(=
Муахахахаха, exactly! :mrgreen: По-скоро и двамата решават, че не е добра идея да изискват нещо кой знае какво от другия и заживяват волно и щастливо! :D
звучи хубаво, ама по водолейски(;

скорпионското мнение е, че по-скоро ще се дерат очи.

макар че гадже водолей никога не съм имал, ако трябва да съм честен, така че..може и да греша. а и две еднакви връзки няма. зависи си от двамата души и искрите между тях(=
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

^PrincessA^ написа: Жените Водолеи винаги оцеляват, освен това са си до известна степен самодостатъчни, за да страдат за някого прекалено 8)
Хм, нещо няма да се съглася. Аз лично съм от тея, дето трудно преживяват неволите на сърцето :lol:
Последно промяна от fluffy cloud на 07 Фев 2008, 21:07, променено общо 1 път.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

А я кажете,каква е съвместимостта ви с хора от вашата зодия,от другия пол?

Аз за Везните съм чела,че най-доброто попадение е Везна-Везна...
ии...по случайност,приятелят ми е Везни(при това ми е батко само с един ден)...
не е като да не си спретваме адските скандали,но като цяло се разбираме...макар че аз май съм по-типичната Везна от двама ни...

ениуей...какви са ви отношенията със "съзодийниците"(е*ати думата) ви от другия пол? :D
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”