КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Isak
В началото бе словото

Re: КСК 2008-География

Мнение от Isak »

Sugarkata написа:Относно как се образува оценката:1/3 от матурата,1/3 от ПП и 1/3 от ЗП.Това не е слух каза ми го една учителка от училище..

И аз така знам :?
Lost in the woods
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Другарят греши явно :D
Последно промяна от KRSOne на 07 Фев 2008, 18:41, променено общо 1 път.
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Ми да тъка си е,а тръгнал да обижда...и да сме се хвърляли в Дунав..
Аватар
Korelov
В началото бе словото

Мнение от Korelov »

Коя е тази простата и некомпетентна учителка, дано да няма повече такива заблудени овце като нея в образователната система, защото с такива хора наистина ще се хвърлим в Дунава! А ти приятелко и ти "Другарьо" вземете се стегнете и прочетете малко правилника преди да ми говорите постфактуми във форума :

"Образуване на състезателен бал" (Правилник за приемане на студенти в СУ)
Член 24 алинея 2 гласи следното :
При образуване на състезателния бал участва ПО-ВИСОКАТА оценка от Държавните зрелостни изпити и Задължителната подготовка!

И ми е странно как така вярвате на някаква си там учителка чула и недочула незнам си кво вместо да прочетете малко за доц. Д-р Мария Шишиньова, заместник-ректор по учебната част и бакалаврите в Софийския Университет, която твърдо е потвърдила че горе споменатия член ще важи и тази година, така, както и през всички изминали досега години!
"You see things that do exist and ask WHY? I dream of things that don't exist and ask WHY NOT ?" (Bernard Show)
Isak
В началото бе словото

Мнение от Isak »

Korelov написа:Коя е тази простата и некомпетентна учителка, дано да няма повече такива заблудени овце като нея в образователната система, защото с такива хора наистина ще се хвърлим в Дунава! А ти приятелко и ти "Другарьо" вземете се стегнете и прочетете малко правилника преди да ми говорите постфактуми във форума :

"Образуване на състезателен бал" (Правилник за приемане на студенти в СУ)
Член 24 алинея 2 гласи следното :
При образуване на състезателния бал участва ПО-ВИСОКАТА оценка от Държавните зрелостни изпити и Задължителната подготовка!

И ми е странно как така вярвате на някаква си там учителка чула и недочула незнам си кво вместо да прочетете малко за доц. Д-р Мария Шишиньова, заместник-ректор по учебната част и бакалаврите в Софийския Университет, която твърдо е потвърдила че горе споменатия член ще важи и тази година, така, както и през всички изминали досега години!
Айде стига сте се карали за глупости де. Склонен съм да вярвам на Корелов въпреки, че друго чух от даскалите.
Lost in the woods
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Ми не виждам смисъл да ни лъжат в училище,но както и да е това е отделен въпрос...
Аватар
Korelov
В началото бе словото

Мнение от Korelov »

Те не те лъжат! Те просто не знаят, защото не са компетентни! В моето даскало няма учител който да е запознат с матурите и кандидатсването, така, както трябва. За съжаления сам трябва да се интересувам, защото от учителите получавам само грешна или никаква информация. Това е ситуацията в България! :drunken:
"You see things that do exist and ask WHY? I dream of things that don't exist and ask WHY NOT ?" (Bernard Show)
Аватар
Trimoncium
В началото бе словото

Мнение от Trimoncium »

Вече съжелявам, че не си изкарах една езикова .. поне щях да имам висока диплома ! :x
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Trimoncium написа:Вече съжелявам, че не си изкарах една езикова .. поне щях да имам висока диплома ! :x

Не знам за дипломата, но щеше да имаш по-добра езикова подготовка. И аз понякога съжалявам (не че не влязох това, което исках де :lol: ).
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Само да попитам някой от вас смята ли да държи матура по география :?: :?:
Аватар
Korelov
В началото бе словото

Мнение от Korelov »

Да, аз ще държа матура по география. Защо?
Isak
В началото бе словото

Мнение от Isak »

Sugarkata написа:Само да попитам някой от вас смята ли да държи матура по география :?: :?:

И аз, даже и на олимпиада се записах. Нямам идея какъв е формата :bounce:
Lost in the woods
Аватар
Korelov
В началото бе словото

Мнение от Korelov »

Олимпиадата няма да ни помогне.... :?
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

И аз се записах за олимпиадата,но никога досега на съм ходила.Относно матурата не изглежда трудна смисъл по-лесна е от тази по испански език :D Днес разбрах,че ще има нещо като състезание ,което се провежда 1во в отделните градове,а после който достигне следващия кръг отива в Търново,където ако пак се класира влиза в СУ без изпити.Някой да знае нещо повече относно това ??
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Съмнявам се, да те прием само заради няква си олимпиада, ако евентуално се класираш, разбира се. Особено в СУ. :?
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”