Къде има списък с предметите?
Модератор: Шепот
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Къде има списък с предметите?
Откъде мога да прочета какви предмети ще изучаваме втория семестър специалност Връзки с обществеността ? 
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ааааааааа, Монка, ето това е!!!
Супер! В скапания сайт на СУ няма нищо! С трън да влачиш, няма какво да закачиш!!!
Наистина ми беше от полза, благодаря ти!
Обаче изненадващо....имаме само 4 предмета втория семестър освен ПиАр и Реклама... Хъм, двойно по-малко! Ой че хубавооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!

Супер! В скапания сайт на СУ няма нищо! С трън да влачиш, няма какво да закачиш!!!
Наистина ми беше от полза, благодаря ти!
Обаче изненадващо....имаме само 4 предмета втория семестър освен ПиАр и Реклама... Хъм, двойно по-малко! Ой че хубавооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!!!
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re:
Златееееееееен!alhimikat написа:Жорка, братле, аз тоя сайт за кого съм го направил бе![]()
http://fjmk.atspace.com/bakprog.html
Същият ли е тази година и знаете ли, ако има някакви промени?
Аз виждам една промяна - имаме си редовен сесиен изпит по ИТ, а там пише само "т.о." (каквото и да значи това)
~ Кътчето ~
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Къде има списък с предметите?
Т.о. е текуща оценка - ама пак си е изпит. Просто от администрацията нямат какво да правят. За промени - не знам, мисля, че планът е различен само за 4ти курс.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Гледам, че ако успея да изклася тая година, ме чакат Теория на масовата комуникация (това звучи сложно), Политология (при Табакова, ужас о.О), Компютърноопосредствена комуникация (а аз още не съм измислила начин да изкарам 3 по ИТ), Редакционно-издателски системи (За Бога, и това звучи компютърно).
Ако възприемах по-лесно как се работи с проклетата машинка животът ми щеше да е в пъти по-лесен.
Ох, за какви неща се притеснявам, не е истина просто... Дорде стигна до втори курс, те ще са сменили пак програмата.
Ако възприемах по-лесно как се работи с проклетата машинка животът ми щеше да е в пъти по-лесен.
Ох, за какви неща се притеснявам, не е истина просто... Дорде стигна до втори курс, те ще са сменили пак програмата.
~ Кътчето ~
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Тия неща ще ги имаш 2ри курс, гаранция. ТМК е при проф. Петев (дано!) - няма да имаш никакви проблеми, той е един от малкото наистина прекрасни преподаватели и хора в тоя факултет. Сигурна съм, че за вас ще е комплимент да го познавате - а, повярвайте ми, тия работи не ги говоря за всеки преподавател.
Политологията е интересна и материалът не е много.
КОК и Издателските системи ще ти ги разказвам друг път подробно, по Системи няма да видиш зор.
Не бързай.
Политологията е интересна и материалът не е много.
КОК и Издателските системи ще ти ги разказвам друг път подробно, по Системи няма да видиш зор.
Не бързай.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Голям cock ще видиш по КОК!
Вервай ми
Успех!
Вервай ми
Успех!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Що бе? И да чете, и да не чете... 
В края на ноември
В края на ноември