spodelete koi spored vas sa nai-romantichnite mesta v Sofia
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Suglasna sam s KeineSonne!:)1 blok e bez konkurenciq:)Az bih dobavila oba4e i zlove6tiq asansior v bloka,s dvoinite vrati-prosto vleze6 li vednuj,ima6 4uvstvoto 4e izlizane nqma:)A ako ste dvama i zasednete v nego si e adski romanti4no,imaiki predvid i zvukoizolaciqta na vratite;))))

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Ооооо да, абсолютно си права, зловещичко си е....Ама зависи с кого ще заседнеш..
Ако е някой от мазните дебели гърци, които изобилстват при нас..
Не че имам нещо против гърците, ама..
А оня ден, аз закъснявам естествено, качвам си се кротко с асансьора и 15ина минути по-късно тока угасва за цял ден!!
А като споменахме асансьори, били ли сте в новата супер мега модерна 4етажна книжарница на 'Граф Игнатиев'? Ако ходите там, не се качвайте в асансьора, защото ще седите най-малко 40 мин...Струва ми се леко поразвален..

А оня ден, аз закъснявам естествено, качвам си се кротко с асансьора и 15ина минути по-късно тока угасва за цял ден!!
А като споменахме асансьори, били ли сте в новата супер мега модерна 4етажна книжарница на 'Граф Игнатиев'? Ако ходите там, не се качвайте в асансьора, защото ще седите най-малко 40 мин...Струва ми се леко поразвален..
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
kuponka
Bili li ste na vitosha ?
opredeleno si mislq che edno ot nai romantichnite mesta e s kola na vitosha po zalez slunce
) ako nqkoi ima kola da trygvame xa xa
))
Astra написа:opitai !! :diabloanifire:
grad sophia e noviat phontan namirast se mejdu dgamiata i starata banya, osobeno prez toplite sezoni,vetcher kogato sa pusnati tsvetnite svetlini. preporatchvam na vliubenite dvoyki da opitat tova prekarvane tam. uveriavam vi,tche to ste e nezabravimo za vas. az litchno sam goprobval sas saprugata s9i predi da se ogenime.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Пак там на лсавейков , ама в безистена точно с/у фонтанчето също има едно много хубаво кафененце - " Катерини", на втория етаж е с доста романтични задушевни сепаренца , не е много скъпо и почти винаги има места 
Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Tам веднъж ядохме с компанията и с един американски метъл... Опита от моята шкембе чорба... и се просълзи, милият.pora_e_priqtel написа:znaete li - na plo6tad Slaveikov vuv bezistena do Bonjour ima edno mnogo romanti4no zavedenie - The Cave - zaduljitelno trqbva da go probvate
ТЛ:
Злоупотребявам? Аз? С такова количество? Ти знаеш ли колко още ми трябва за да започна да злоупотребявам?
На ъгъла на Гурко и Л Каравелов (до фотото, от страната на Гурко, с котви по стъклата) има едно готино кафенце - сравнително новичко и още не са надули цените. Самото кафе било хубаво (аз тикава неща не употребявам
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: