Хммм, защо ли аз не споделям такива топли чувстваfuksia написа:Везничките са си готини отвсякъде![]()
Коя зодия сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Re: Коя зодия сте?
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
В моя опит Стрелците са такива - твърде цапнати в устата. Ние сме мааааалко по-умерени, ама не е като да няма нещо вярно в казаното от тебе.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Плюс това,Везните сме най-големите борци за справедливост...и понякога в отчаяните си опити да я постигнем, мъъничко прекаляваме.
Пък и сме най-добрите умиротворители...и естети..и артистични душици....
Поне аз лично съм най-най-най ама най- явния представител на зодията - с всичките й качества и недостатъци
Трудно взимам решения...красивите неща ме карат да изпадам в някакъв унес и мога да ги гледам/слушам с часове...мразя кавгите и да се карам с хората,но когато виждам несправедливост, нищо не може да ме спре...
обичам да помагам на хората в решаването на проблемите им...
Е, за лошите черти....друг път
Пък и сме най-добрите умиротворители...и естети..и артистични душици....
Поне аз лично съм най-най-най ама най- явния представител на зодията - с всичките й качества и недостатъци
Трудно взимам решения...красивите неща ме карат да изпадам в някакъв унес и мога да ги гледам/слушам с часове...мразя кавгите и да се карам с хората,но когато виждам несправедливост, нищо не може да ме спре...
обичам да помагам на хората в решаването на проблемите им...
Е, за лошите черти....друг път
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хипи, дай да се съберем - аз съм по-зле. Особено когато става дума за спорове/справедливост, колебание до побъркване и хубава храна, музика, ненавистта към разговорите за пари и т.н.т.
Онзи ден се оставих да ми пишат 4 в името на справедливостта, ако само бях казала, че искам повече, щяха да ми пишат ПОНЕ 5. Ама като знаех, че няма да е справедливо...
Абе, ето. Ей ме на. http://jamez.hit.bg/Libra.htm Само дето не мога да пея и не лъжа - но е вярно, че понякога увъртам.
http://yovko.net/?p=639 - о, да
Онзи ден се оставих да ми пишат 4 в името на справедливостта, ако само бях казала, че искам повече, щяха да ми пишат ПОНЕ 5. Ама като знаех, че няма да е справедливо...
Абе, ето. Ей ме на. http://jamez.hit.bg/Libra.htm Само дето не мога да пея и не лъжа - но е вярно, че понякога увъртам.
http://yovko.net/?p=639 - о, да
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
А ако се оженят...fuksia написа:Мъжете скорпове нанасят само рани незаздравяващи с години на чувствителните водолеи.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мъж скорпио посмъртно вече няма да погледна 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Леле,леле леле....
Търговецът на Кристал, това в първия линк е точно,ама направо невероятно и изключително вярно за мен...
колкото повече чета за Везните,толкова повече започвам да вярвам в астрология и хороскопи...не,сериозно, как е възможно всичко да ме описва така добре?
Единственото нещо,което е малко неточно е ,че не съм съвсем от най-общителните...макар че някои хора са си създали такова впечатление...
Търговецът на Кристал, това в първия линк е точно,ама направо невероятно и изключително вярно за мен...
колкото повече чета за Везните,толкова повече започвам да вярвам в астрология и хороскопи...не,сериозно, как е възможно всичко да ме описва така добре?
Единственото нещо,което е малко неточно е ,че не съм съвсем от най-общителните...макар че някои хора са си създали такова впечатление...
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Лорче, не се прави, достатъчно магнетична си, за да иска човек да си лафи с теб. Забеляза ли как на първата правна среща всичките се изредихме да ти вземем телефона.
Не го отричаме, но сме твърде големи гадини, за да си го признаем(;Сава, не всички са железни като Скорповете Ама вие пък затова ни обичате
и аз така казвах за стрелките. мразя жени, които нямат нужда от мен. и в същото време това ги прави тоооолкова яки^^Мъж скорпио посмъртно вече няма да погледна
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Да бе, по-скоро ние на тяхfuksia написа: Мъжете скорпове нанасят само рани незаздравяващи с години на чувствителните водолеи.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- radja
- Гутенберг
според мен проблемът между мъжа скорпион и жената водолей е, че скорпионът държи тя да живее за него, а водолейката- той за нея. и понеже на скорпионът не му пука да изисква всичко, защото в крайна сметка то му се полага, а водолейката прави това, което намери за приятно на душевното й състояние в конкретния момент, при първо разминаване двамата са до там. освен ако няма компромис.^PrincessA^ написа:Да бе, по-скоро ние на тяхfuksia написа: Мъжете скорпове нанасят само рани незаздравяващи с години на чувствителните водолеи.
Жените Водолеи винаги оцеляват, освен това са си до известна степен самодостатъчни, за да страдат за някого прекалено
ама като се познавам...няма да е от моя страна(=
а ако съдя по водолейките, които познавам...няма да е и от тяхна. еми..на компромисът ще му се наложи да направи компромис.
Напоследък се научих да правя компромисиradja написа:а ако съдя по водолейките, които познавам...няма да е и от тяхна. еми..на компромисът ще му се наложи да направи компромис.
radja, не може само единият да махне с ръка! Но понеже всеки чака другия да е първи и познай дали ще се дочакат
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Муахахахаха, exactly!radja написа: ама като се познавам...няма да е от моя страна(=
а ако съдя по водолейките, които познавам...няма да е и от тяхна. еми..на компромисът ще му се наложи да направи компромис.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- radja
- Гутенберг
звучи хубаво, ама по водолейски(;^PrincessA^ написа:Муахахахаха, exactly!radja написа: ама като се познавам...няма да е от моя страна(=
а ако съдя по водолейките, които познавам...няма да е и от тяхна. еми..на компромисът ще му се наложи да направи компромис.По-скоро и двамата решават, че не е добра идея да изискват нещо кой знае какво от другия и заживяват волно и щастливо!
скорпионското мнение е, че по-скоро ще се дерат очи.
макар че гадже водолей никога не съм имал, ако трябва да съм честен, така че..може и да греша. а и две еднакви връзки няма. зависи си от двамата души и искрите между тях(=
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Хм, нещо няма да се съглася. Аз лично съм от тея, дето трудно преживяват неволите на сърцето^PrincessA^ написа: Жените Водолеи винаги оцеляват, освен това са си до известна степен самодостатъчни, за да страдат за някого прекалено
Последно промяна от fluffy cloud на 07 Фев 2008, 21:07, променено общо 1 път.
I wanna fall from the stars straight into your arms
А я кажете,каква е съвместимостта ви с хора от вашата зодия,от другия пол?
Аз за Везните съм чела,че най-доброто попадение е Везна-Везна...
ии...по случайност,приятелят ми е Везни(при това ми е батко само с един ден)...
не е като да не си спретваме адските скандали,но като цяло се разбираме...макар че аз май съм по-типичната Везна от двама ни...
ениуей...какви са ви отношенията със "съзодийниците"(е*ати думата) ви от другия пол?
Аз за Везните съм чела,че най-доброто попадение е Везна-Везна...
ии...по случайност,приятелят ми е Везни(при това ми е батко само с един ден)...
не е като да не си спретваме адските скандали,но като цяло се разбираме...макар че аз май съм по-типичната Везна от двама ни...
ениуей...какви са ви отношенията със "съзодийниците"(е*ати думата) ви от другия пол?