пробвай с нещо болкоуспкояващо...алкохолът е за приятни случаи.Дъждът върху лицето написа:Преди епилация: силен!phoebe написа:Какъв алкохол пиете, момичета?
Chick chat
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
Re: Chick chat
Toва като гледам е за други работи, не за пиене. Интересен маркетингов подход.
http://viewsofia.com/
one sick bastard
one sick bastard
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мда, има нещо вярно за епилацията и тия проблеми и решения, но имай предвид, че има типове кожа, при които нищо не помага. Ексфолиантът обаче винаги е добър вариант, но не по-често от 2 пъти седмично. Има и едно кремче на Вийт точно против подкожните косъмчета. Имайте предвид и че по принцип врастване се получава значително по-често при кола и епилатор, защото косъмът се изтръгва от корен и после няма сили да пробие кожата. И става мнго неприятно.Pimboli написа:Ей така: от сутрин до вечер ям по всичко сладко, което ми падне, а след 6 -не ям толкова!
![]()
![]()
![]()
Бтв - защо още не сме повдигнали темата за епилацията? Сега открих, че като ползвам едно измиващо средство с абразивни частички (по принцип за лице) на краката и премахвам врасналите косъмчета! Proud of myself!
Чакай, бе! Ели, ... за какво ти е пък точно на тебе да спираш сладкото?!?!?!?
Пим, решението е "Ихтиол" - обаче ако те интересува, ще пиша на ЛС, защото момчетата ще решат, че и техният собствен пол си им харесва достатъчно.
За сладкото - не знаеш колко "сладко" ми "попадна" днес, затова реших да повдигна въпроса. Имай предвид, че малко хора са получавали чернодробна криза от ядене на шоколад... и аз съм сред тях
Трябва да го огранича не за друго, просто в един момент всичко се отразява на организма, колкото и "безнаказани" и недосегаеми да се чувстваме в момента.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Ели, пиши и на мен.. брей, не знаех че ихтиола може да се ползва с такава цел
иначе кремччето на Вийт го имам, ама не виждам никакъв ефект 
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
На въпроса на Phoebe, - не пия алкохол.
А сладкото ограничавам от 1 седмица, след като гинеколожката ми каза, че съм дебела и да огранича сладкото.
Не вярвах, че ще и се впрегна, ама сега като погледна шоколад и зле ми става, хич не ми се яде
А сладкото ограничавам от 1 седмица, след като гинеколожката ми каза, че съм дебела и да огранича сладкото.
Не вярвах, че ще и се впрегна, ама сега като погледна шоколад и зле ми става, хич не ми се яде
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
На мен един пехливан в една турска баня ми каза, че съм прекалено кльощава, ама не му се впрегнах щото той тежеше поне 150 кила...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Крем, ти си ДЕБЕЛА?! Мацко, аз значи трябва да се търкалям, бре...
Поне последно като те видях, си беше съвсем у ред. Ако оттогава насам си изяла Лорда - може. Иначе не мисля, че имаш поводи за притеснение.
---
Сериозно почвам да се тревожа - ако ти си "дебела", какво ли си мислят хората за мен...
Пък как не ми дремеееее... 
Поне последно като те видях, си беше съвсем у ред. Ако оттогава насам си изяла Лорда - може. Иначе не мисля, че имаш поводи за притеснение.
---
Сериозно почвам да се тревожа - ако ти си "дебела", какво ли си мислят хората за мен...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Уф, 90 кила месо много ще ми дойдат. Жив и здрав си е, пу-пу. 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Бе, като махнеш кожа, кокали, коса, нокти и мас - тамън си е човека, колко му е да го хапнеш. Хем за зимата може и буркани да направиш... 
В края на ноември
В края на ноември
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Ей, в тая тема се заформят някви радикални феминистки движения! Спасявайте се, братя!!! Тия са касапи!Търговецът на кристал написа:Бе, като махнеш кожа, кокали, коса, нокти и мас - тамън си е човека, колко му е да го хапнеш. Хем за зимата може и буркани да направиш...
- renesanz
- Легендарен флуудър
всички жени си мислят,че са дебели.гаджето ще ти казва,че си напълняла,майка ти ще ти разправя,че си кльощава...
един път седмично заставаш гола пред огледалото и започваш да преценяваш кое къде е излишно
после намаляваш храната...от шоколад не се пълнее ако се движиш достаъчно.хлябът го изключваш от менюто,повече сок от червен грейпфрут и си тип-топ
и спорт...който не го мързи
алкохол-малко!
тия хапчета за отслабване не ги пийте,има 100 вида,98 от тях са измислени.аз преди пиех ябълков оцет на таблетки,подтиска апетита и спомага за отслабването.
алкохол-малко!
тия хапчета за отслабване не ги пийте,има 100 вида,98 от тях са измислени.аз преди пиех ябълков оцет на таблетки,подтиска апетита и спомага за отслабването.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
е как?!?!намират си се 35hypnosssa написа:Аз пък имам един голям проблем...
нося 35 номер обувки..всъщност,повече към 35 1/2..
но дамските обувки почват от 36-ти номер...и ако си харесам някои обувки,обикновено се оказва,че са ми големи...
заради което се принуждавам да си купувам обувки от детски серии...не е много приятно,продавачките да ме питат :"35 номер..за детенце ли?" ..след което аз:" Мии..не,за мен.."
През ноември си купих най-прекрасните ботуши на Rip Curl...бяха най-малките,36-ти номер...взех ги само,защото се заблуждавах,че няма да се усеща,че са ми големи...а сега като ходя и кракът ми се вади отзад...гррр..много ме е яд вечее...![]()
Та...знаете ли някой магазин (марка) за дамски обувки, които да продават(произвеждат) и 35-ти номер...
писна ми вече кецовете ми да са с брокат и цветенца....
тъй и тъй сме заговорили за любимата ми мания - ОБУВКИ
някой да знае онлайн магазини с хубави модели,като изключим тея двата?
http://www.megias.bg/index.php
http://www.shoes-bg.com/

hypnosssa, на мен също са ми мънички крачетата и трудно си намирам обувки. Особено чехли и сандали. Зимата е добре, с чорап го докарвам до 36 номер. Ала за лятото... Купувам каквото намеря, а не каквото ми се иска
. На всичкото отгоре ми е тясно крачето и честичко ми хлопат чехличките
.
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
този въпрос ми е доста интересенДъждът върху лицето написа:Преди епилация: силен!phoebe написа:Какъв алкохол пиете, момичета?
ако се напие даден човек до неузнаваемост и друг човек му епилира краката (се пак едва ли той ще е сам способен да стори това) ще усети ли нещо...
не, че ще го прилагаме на някой... е така питам
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men