Chick chat

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Re: Chick chat

Мнение от radja »

Дъждът върху лицето написа:
phoebe написа:Какъв алкохол пиете, момичета?
Преди епилация: силен!
пробвай с нещо болкоуспкояващо...алкохолът е за приятни случаи.
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Toва като гледам е за други работи, не за пиене. Интересен маркетингов подход.
http://viewsofia.com/
one sick bastard
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Pimboli написа: :mrgreen: Ей така: от сутрин до вечер ям по всичко сладко, което ми падне, а след 6 -не ям толкова! :lol: :lol: :lol:

Бтв - защо още не сме повдигнали темата за епилацията? Сега открих, че като ползвам едно измиващо средство с абразивни частички (по принцип за лице) на краката и премахвам врасналите косъмчета! Proud of myself!

Чакай, бе! Ели, ... за какво ти е пък точно на тебе да спираш сладкото?!?!?!?
Мда, има нещо вярно за епилацията и тия проблеми и решения, но имай предвид, че има типове кожа, при които нищо не помага. Ексфолиантът обаче винаги е добър вариант, но не по-често от 2 пъти седмично. Има и едно кремче на Вийт точно против подкожните косъмчета. Имайте предвид и че по принцип врастване се получава значително по-често при кола и епилатор, защото косъмът се изтръгва от корен и после няма сили да пробие кожата. И става мнго неприятно.
Пим, решението е "Ихтиол" - обаче ако те интересува, ще пиша на ЛС, защото момчетата ще решат, че и техният собствен пол си им харесва достатъчно. :D
За сладкото - не знаеш колко "сладко" ми "попадна" днес, затова реших да повдигна въпроса. Имай предвид, че малко хора са получавали чернодробна криза от ядене на шоколад... и аз съм сред тях :lol: Мне, не съм булимичка, нямам друго хранително разстройство, просто обичам шоколад. А като съм нервна, затворена и около мен има шоколад, то той е в много реална опасност.
Трябва да го огранича не за друго, просто в един момент всичко се отразява на организма, колкото и "безнаказани" и недосегаеми да се чувстваме в момента. :bounce: Другият вариант е още 9 дни каквото дойде и после - баста. Пък и има да си марширувам всеки ден по 8 км като човечето на "Джони Уокър", само да мине 14ти.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Ели, пиши и на мен.. брей, не знаех че ихтиола може да се ползва с такава цел :roll: иначе кремччето на Вийт го имам, ама не виждам никакъв ефект :|
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

На въпроса на Phoebe, - не пия алкохол.
А сладкото ограничавам от 1 седмица, след като гинеколожката ми каза, че съм дебела и да огранича сладкото.
Не вярвах, че ще и се впрегна, ама сега като погледна шоколад и зле ми става, хич не ми се яде :lol:
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

На мен един пехливан в една турска баня ми каза, че съм прекалено кльощава, ама не му се впрегнах щото той тежеше поне 150 кила...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Крем, ти си ДЕБЕЛА?! Мацко, аз значи трябва да се търкалям, бре...
Поне последно като те видях, си беше съвсем у ред. Ако оттогава насам си изяла Лорда - може. Иначе не мисля, че имаш поводи за притеснение.
---
Сериозно почвам да се тревожа - ако ти си "дебела", какво ли си мислят хората за мен... :mrgreen: Пък как не ми дремеееее... :mrgreen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Уф, 90 кила месо много ще ми дойдат. Жив и здрав си е, пу-пу. :D
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Бе, като махнеш кожа, кокали, коса, нокти и мас - тамън си е човека, колко му е да го хапнеш. Хем за зимата може и буркани да направиш... :lol:
В края на ноември
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Търговецът на кристал написа:Бе, като махнеш кожа, кокали, коса, нокти и мас - тамън си е човека, колко му е да го хапнеш. Хем за зимата може и буркани да направиш... :lol:
Ей, в тая тема се заформят някви радикални феминистки движения! Спасявайте се, братя!!! Тия са касапи! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

всички жени си мислят,че са дебели.гаджето ще ти казва,че си напълняла,майка ти ще ти разправя,че си кльощава... :) един път седмично заставаш гола пред огледалото и започваш да преценяваш кое къде е излишно :) после намаляваш храната...от шоколад не се пълнее ако се движиш достаъчно.хлябът го изключваш от менюто,повече сок от червен грейпфрут и си тип-топ ;) и спорт...който не го мързи :mrgreen:
алкохол-малко!
тия хапчета за отслабване не ги пийте,има 100 вида,98 от тях са измислени.аз преди пиех ябълков оцет на таблетки,подтиска апетита и спомага за отслабването. :)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

hypnosssa написа:Аз пък имам един голям проблем...
нося 35 номер обувки..всъщност,повече към 35 1/2..
но дамските обувки почват от 36-ти номер...и ако си харесам някои обувки,обикновено се оказва,че са ми големи...
заради което се принуждавам да си купувам обувки от детски серии...не е много приятно,продавачките да ме питат :"35 номер..за детенце ли?" ..след което аз:" Мии..не,за мен.."
През ноември си купих най-прекрасните ботуши на Rip Curl...бяха най-малките,36-ти номер...взех ги само,защото се заблуждавах,че няма да се усеща,че са ми големи...а сега като ходя и кракът ми се вади отзад...гррр..много ме е яд вечее... :evil:
Та...знаете ли някой магазин (марка) за дамски обувки, които да продават(произвеждат) и 35-ти номер...
писна ми вече кецовете ми да са с брокат и цветенца....
е как?!?!намират си се 35 :wink: в повечето случаи всичко си зависи от модела,просто търси повече :D а и наистина 1 номер не е толкова страшно,виж 2 номера вече са си проблем :lol: аз лятото така си взех едни страхотни обувчици 37 номер,щото нямаше друг,а се влюбих от пръв поглед...и сега ми хлипчат :cry: обмислям да им сложа някакви верижки около глезена,че иначе няма какво да ми държи стъпалото и ще ги загубя някъде :oops:
тъй и тъй сме заговорили за любимата ми мания - ОБУВКИ :mrgreen:

някой да знае онлайн магазини с хубави модели,като изключим тея двата?
http://www.megias.bg/index.php
http://www.shoes-bg.com/
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
fuksia
От дъжд на вятър

Мнение от fuksia »

hypnosssa, на мен също са ми мънички крачетата и трудно си намирам обувки. Особено чехли и сандали. Зимата е добре, с чорап го докарвам до 36 номер. Ала за лятото... Купувам каквото намеря, а не каквото ми се иска :? . На всичкото отгоре ми е тясно крачето и честичко ми хлопат чехличките :bounce: .
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

И аз го имам този проблем... Но наобратно :lol:
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Дъждът върху лицето написа:
phoebe написа:Какъв алкохол пиете, момичета?
Преди епилация: силен!
този въпрос ми е доста интересен

ако се напие даден човек до неузнаваемост и друг човек му епилира краката (се пак едва ли той ще е сам способен да стори това) ще усети ли нещо...

не, че ще го прилагаме на някой... е така питам
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Заключено

Обратно към “СПАМ”