Коя зодия сте?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Каква зодия сте?

Водолей
45
8%
Телец
52
9%
Риби
33
6%
Овен
43
8%
Близнета
37
7%
Стрелец
40
7%
Рак
49
9%
Питбул-териер
4
1%
Везни
59
11%
Дева
40
7%
Лъв
52
9%
Козирог
57
10%
Най-хубавата (скорпион)
48
9%

Общо гласове: 559

Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Re: Коя зодия сте?

Мнение от radja »

fuksia написа:
radja написа:бтв..да си защитя тезата с оставянето на мира от миналата страница- точно двама са ми в скайпа в момента и упорито продължават да си говорят с мен, независимо че отговарям с "да, добре", защото ако изляза, видиш ли, съм щял да ги обидя.
А след като не искаш да си говориш с тези двамата в момента защо си на линия?
dnd съм.
освен това имам право да си държа шибаните месинджъри включени, защото може да чакам някого да влезе с оглед на това да си кажем нещо важно?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

radja написа:бтв никога не съм се усещал като human magnet, ма щом казвате..ще почна^^
Просто всички мъже-скорпиони в живота си ги помня по някакъв начин - с добро, с лошо, просто няма някой от тях, към когото да съм безразлична. Все нещо ме жегва, ако ще и от години да не сме се виждали. Срещата с истински Скорпион те "жигосва" за цял живот, това е.

И последно от мен за Водолеите - не казвам, че всички са така енергични, при това - постоянно. Просто повечето от тях са ужасно чаровно-неадекватни - могат да се ошашкат за нещо съвсем маловажно, а за нещо наистина важно да не им дреме по никакъв начин. И в такъв момент много им се чудя.
Най-добрата ми приятелка във ФЖМК е ВодолеЦ и е единственото наистина ВИНАГИ адекватно същество от тая зодия, което познавам - чак й се чудя (ето, виждате ли - на Водолеите им се чудя дори когато са нормални). Но наистина, каквито сме въздухари, много си пасваме - и с Близнаци, и с Водолеи.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

Търговецът на кристал написа:
radja написа:бтв никога не съм се усещал като human magnet, ма щом казвате..ще почна^^
Просто всички мъже-скорпиони в живота си ги помня по някакъв начин - с добро, с лошо, просто няма някой от тях, към когото да съм безразлична. Все нещо ме жегва, ако ще и от години да не сме се виждали. Срещата с истински Скорпион те "жигосва" за цял живот, това е.
а...т'фа е така. според мен се дължи на крайностите в характера. в смисъл..ние не сме тоолкова ужасни хора, колкото ни се иска...просто ни люшкат вълните
:)
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

А щом сме на тема моята зодия, я споделете наблюдения или лични преценки: лигавят ли се много и неадекватно водолеите? Абе, лигни ли сме или само аз така :shock: :angel13:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Оооо... нека не отваряме тази тема, че искам да си останем приятелки... :D НЕма такива лигочи, баце. Това е най-лигавата зодия, честно. Ние, Везните, може да се глезим, обаче това вашето е такава лиготия... :lol: Мога да разказвам случки с девойката "от автобуса" поне до утре сутрин. И ще останат много неразказани... Пак повтарям, казвам го с най-най-най-добри чувства, защото момичето е страшна скица и добра моя приятелка. Направо е изумителна понякога. :alien:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Според мен не сме. Или поне аз не съм. Обачееее....понякога просто се отдавам изцяло на някакви настроения без изобщо да ми пука дали е уместно- неудържима еуфория, неудържим цинизъм и всякакви такива....Може би това изглежда до някаква степен неадекватно :mrgreen:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

лигавите се.
много.
(=

понякога е сладко.
по-често не.
;)
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

^PrincessA^ написа:Според мен не сме. Или поне аз не съм. Обачееее....понякога просто се отдавам изцяло на някакви настроения без изобщо да ми пука дали е уместно- неудържима еуфория, неудържим цинизъм и всякакви такива....Може би това изглежда до някаква степен неадекватно :mrgreen:
раличка,вие с мама сте родени на един ден даже :wink:
Toto-I will remember
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Да й честитиш от мен след малко :)

Сава, не всички са железни като Скорповете :P Ама вие пък затова ни обичате :mrgreen:
Изображение

Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

аз съм овенотелец, демек специален случай :lol:
Ibiza DJ
Аватар
silver_wings
Постоянно присъствие

Мнение от silver_wings »

Аз съм между лъв и дева,родена съм на 23 август,но обикновено твърдя,че съм си лъв,щото май те по ме кефят :mrgreen:
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Добре де, а къде са 25-те Кантарчета?

Чувствам се нелепо сред толкова Скорпиони,Риби,Водолеи...
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Недей бе, аз Везните мн ги обичам, големи са душички...Е, понякога чак им се качвам на главата, ама това е защото наистина са адски търпеливи!!! :oops:
Изображение

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хипи, тука сме Везните, тука сме... но, както винаги, търсим истината... за другите.
:D :D :D
Готини сме, няма спор (това Везна да каже, че няма спор по някакъв въпрос, значи...) - но от друга страна ( :lol: :lol: :lol: ), като ни се разбалансират блюдата на везничките.... и станем мрънкащи и съскащи... и някой ни се усмихне и/или ни подари шоколад... и пак ставаме приказно-прекрасни. :mrgreen:
Абе, за мен Везните наистина са най-страхотната и добродушна зодия. Съдя и по приятели-кантарчета, не си мислете, че е умряла циганката, дето ме е хвалила... :D
В края на ноември
Аватар
fuksia
От дъжд на вятър

Мнение от fuksia »

Везничките са си готини отвсякъде :) . Имам приятелка везна, а и доста познати от тази зодия. Обичам да им се качвам на главата, да се лигавя с тях, да им мрънкам... :mrgreen: .

Друга приятелка е скорпион. Няма такава актриса :bom: . Артистична преструвана, като започне да четка някого няма край. Най-лошото е че изобщо не го мисли това което говори :? .
Мъжете скорпове нанасят само рани незаздравяващи с години на чувствителните водолеи :cry: .
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”