Chick chat

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Re: Chick chat

Мнение от feichka »

Mи...не съвсем... :roll: Такива неща са ми разказвали... :roll: :shock:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Какви са тези Тенденц? Сигурно ги знам, ама не се сещам.
На мен ми препоръчаха Geox или Hush Puppies, ноооо.... сигурно вече са се изчерпали, а и да не са - много противоречиви мнения прочетох по други форуми. Ама само си говоря аз, искам си заплатките!!!

За корема - на мен ми дава някакво хапче вълшебно лекарката в работата, но не му знам името. Ще разуча.

За дънките. Ще прозвучи... малко... Както и да е, де - на Илиянци има наистина огромен избор от дънки. Аз лично ще се разходя до там, защото съм с нестандартни извивки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и наистина ми трябва по-голямо разнообразие от модели. Пробвай там, може да откриеш каквото търсиш ;)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Тенденц имат много магазини из София - на Графа имат точно срещу Столичната библиотека на пл. Славейков, също и в подлеза на Плиска. Говори се, че са произведени в Китай по поръчка на българска фирма, но за толкоз пари - толкова. В момента намаленията са по 50%, че май и нагоре. Все още има хубави модели - ботушки тип "официални", доколкото има такива - 30 лв. Пролетни обувчици - карирани, на ток, с катарама отстрани , много чаровни - 20 лв. То, дето се казва, 5 пъти да ги обуеш - и са се изплатили. :bounce:
Дали са издръжливи - идея нямам, не съм ги подхванала още, ще докладвам. :bounce:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Аз пък имам един голям проблем...
нося 35 номер обувки..всъщност,повече към 35 1/2..
но дамските обувки почват от 36-ти номер...и ако си харесам някои обувки,обикновено се оказва,че са ми големи...
заради което се принуждавам да си купувам обувки от детски серии...не е много приятно,продавачките да ме питат :"35 номер..за детенце ли?" ..след което аз:" Мии..не,за мен.."
През ноември си купих най-прекрасните ботуши на Rip Curl...бяха най-малките,36-ти номер...взех ги само,защото се заблуждавах,че няма да се усеща,че са ми големи...а сега като ходя и кракът ми се вади отзад...гррр..много ме е яд вечее... :evil:
Та...знаете ли някой магазин (марка) за дамски обувки, които да продават(произвеждат) и 35-ти номер...
писна ми вече кецовете ми да са с брокат и цветенца....
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Ами има, оня ден си търсих обувки в скай сити и бяха останали само 35 и 36, аз нося 37 така че не ме устройваше. Те накрая им остават само или много малки или много големи номера.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Търговецът на кристал написа:Тенденц имат много магазини из София - на Графа имат точно срещу Столичната библиотека на пл. Славейков, също и в подлеза на Плиска. Говори се, че са произведени в Китай по поръчка на българска фирма, но за толкоз пари - толкова. В момента намаленията са по 50%, че май и нагоре. Все още има хубави модели - ботушки тип "официални", доколкото има такива - 30 лв. Пролетни обувчици - карирани, на ток, с катарама отстрани , много чаровни - 20 лв. То, дето се казва, 5 пъти да ги обуеш - и са се изплатили. :bounce:
Дали са издръжливи - идея нямам, не съм ги подхванала още, ще докладвам. :bounce:
Мерси, Ели!
И аз предпочитам да си взема обувка за сезона и после да си купя нова - не съм фен на "имам едни маратонки от 79та :mrgreen: - адски са издръжливи!"
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

hypnosssa написа:Аз пък имам един голям проблем...
нося 35 номер обувки..всъщност,повече към 35 1/2..
но дамските обувки почват от 36-ти номер...и ако си харесам някои обувки,обикновено се оказва,че са ми големи...
заради което се принуждавам да си купувам обувки от детски серии...не е много приятно,продавачките да ме питат :"35 номер..за детенце ли?" ..след което аз:" Мии..не,за мен.."
През ноември си купих най-прекрасните ботуши на Rip Curl...бяха най-малките,36-ти номер...взех ги само,защото се заблуждавах,че няма да се усеща,че са ми големи...а сега като ходя и кракът ми се вади отзад...гррр..много ме е яд вечее... :evil:
Та...знаете ли някой магазин (марка) за дамски обувки, които да продават(произвеждат) и 35-ти номер...
писна ми вече кецовете ми да са с брокат и цветенца....
е то едва ли един номер е голяма разлика

в краен случай сложни дебели вълнени чорапи и ще ги запълниш
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Sasko™
Паисий
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Sasko™ »

става и с памук :D :D :D Аз така си слагах като тренирах на Славия у бутинките, че ми бяха мАлко големички
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter

Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Pimboli написа:
Търговецът на кристал написа:Тенденц имат много магазини из София - на Графа имат точно срещу Столичната библиотека на пл. Славейков, също и в подлеза на Плиска. Говори се, че са произведени в Китай по поръчка на българска фирма, но за толкоз пари - толкова. В момента намаленията са по 50%, че май и нагоре. Все още има хубави модели - ботушки тип "официални", доколкото има такива - 30 лв. Пролетни обувчици - карирани, на ток, с катарама отстрани , много чаровни - 20 лв. То, дето се казва, 5 пъти да ги обуеш - и са се изплатили. :bounce:
Мерси, Ели!
И аз предпочитам да си взема обувка за сезона и после да си купя нова - не съм фен на "имам едни маратонки от 79та :mrgreen: - адски са издръжливи!"
Те имат и доста качествена стока, има един магазин в подлеза на Плиска, често си пазарувам от тях. Трябва да отбележа обаче, че преди имаха повече модели, напоследък нещо са се изчерпали откъм идеи.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Е, баш от подлеза на Плиска.
В неделя ги купих, в понеделник ги обух, вторник вчерта забелязах, че едното се е разшило, в сряда вечерта - и двете :mrgreen: Но поне продавачката беше сравнително мила при рекламацията. Само дето четвъртък, петък, събота, неделя и понеделник трябваше да ходя с летни маратонки... :roll:
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Aми то явно си е на късмет, аз имам едни ботушки, които нося вече трета година. Иначе лятото си купих едни чехли и се ралепиха на първото носене.. поне ми върнаха парите.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

То всичкото много хубаво, ама гаранцията е 30 дни. Как да тръгна сега с пролетни обувки да ги видя дали ще се разшият... Че после ще е подир дъжд качулка, добре, че имам един познат обущар в Стара Загора - бетон направо. Дано не се налага.
Ама то пак - за такава цена не трябва да се оплаквам, дори и да стане нещо.
---
Пим, щях да те питам - абе, ти това сладко как го ограничаваш? Че аз пробвах, ама по време на сесия май само с воля не става - по цял ден вкъщи и... :roll:
Честно, кажи някой трик, че волята ми е във ваканция в момента и не ща да я привиквам обратно за такива работи - да си се пече на Хаваите, че после...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

:mrgreen: Ей така: от сутрин до вечер ям по всичко сладко, което ми падне, а след 6 -не ям толкова! :lol: :lol: :lol:

Бтв - защо още не сме повдигнали темата за епилацията? Сега открих, че като ползвам едно измиващо средство с абразивни частички (по принцип за лице) на краката и премахвам врасналите косъмчета! Proud of myself!

Чакай, бе! Ели, ... за какво ти е пък точно на тебе да спираш сладкото?!?!?!?
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Какъв алкохол пиете, момичета?
Изображение
medicate, medicate
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

phoebe написа:Какъв алкохол пиете, момичета?
Преди епилация: силен!
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Заключено

Обратно към “СПАМ”