Коя зодия сте?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Каква зодия сте?

Водолей
45
8%
Телец
52
9%
Риби
33
6%
Овен
43
8%
Близнета
37
7%
Стрелец
40
7%
Рак
49
9%
Питбул-териер
4
1%
Везни
59
11%
Дева
40
7%
Лъв
52
9%
Козирог
57
10%
Най-хубавата (скорпион)
48
9%

Общо гласове: 559

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Коя зодия сте?

Мнение от Търговецът на кристал »

А, Девите съм ги разбрала перфектно, поне тия около мене - искат да имат пари, но да не се налага да ги харчат, да са сигурни, че си само техен и да те обсебват, без ти да имаш претенции към тях, и да си сгъваш дрехите преди секс. Нещо такова, като за последното не съм сигурна, но имам всички основания да го подозирам. И да няма големи емоционални травми, изблици и други такива.
Иначе много се харесваме с Девите, оообаче - от разстояние. Май просто взаимно не сме си интересни с тях. Пак по-добре от дрането на очи с Раците, де...

Пък, Раджа, може да си прав и да съм идеална за хора като Водолеите, обаче те са единствените, които с абсолютното си волско спокойствие могат да изкарат дори и мен от равновесие (а имай предвид, че аз наистина съм МНОГО търпеливо животно).
Дайте насам Овните, че ми липсват напоследък. :mrgreen:
* Майка ми е Скорпион, най-добрата ми приятелка е Скорпион... хванала съм им цаката. Мъжете Скорпиони обаче ми идват твърде.... нечовешки. Все едно са от друга планета като характер, темперамент... енергията им понякога ме плаши направо, стресира ме, а аз съм си кротко добиче. Иначе наистина са human magnets, в това спор няма.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

^PrincessA^ написа:Аз също не говоря за проблемите. Обаче патологичното при мен е, че трябва да им намеря решение. Веднага. Или поне някакъв проекто-вариант за решение. Може да не е най-добрият или дори да не е напълно изпълним. Но трябва в момента да е логично обоснован, иначе просто се побърквам! :mrgreen: Вече като го има него спя спокойно :lol: Тва, бтв, го има при доста Водолеи, които познавам :lol:
и аз съм така, и аз съм Водолей. обикновено въпросното решение изобщо не го изпълнявам, но заради него ми е мирно на главата. мн мразя да се притеснявам за нещо.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Търговецът на кристал написа: Пък, Раджа, може да си прав и да съм идеална за хора като Водолеите, обаче те са единствените, които с абсолютното си волско спокойствие могат да изкарат дори и мен от равновесие (а имай предвид, че аз наистина съм МНОГО търпеливо животно).
Ние спрямо всички го правим, нищо лично :mrgreen:
Търговецът на кристал написа: Мъжете Скорпиони обаче ми идват твърде.... нечовешки. Все едно са от друга планета като характер, темперамент... енергията им понякога ме плаши направо, стресира ме
Ау, на мен пък точно това мноооогоооо ми харесва! :oops: :D

rueva
, exactly! :P
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Принцеска,
Майка ми е Скорпион и като ме гледа колко съм спокоооооойна за някои неща, едва се сдържа понякога. Тя не може така. И не може да се стяга за излизане по 2 часа, 2/3 от които се мотае безцелно. Смятай, като почва да ти става ясно що за човек съм, колко по-"спокойни" трябва да са познатите ми Водолеи, за да ме вбесят.
Само една случка, може да съм я разказвала. Моя съученичка и добра приятелка, Водолей. Пътуваме с нея в автобуса след училище. Вторник вечер, имали сме 2 дни по 7 плътни часа (без физическо и т.н.т.), имали сме и контролна по химия, което при нас значеше много. Аз искам просто кротко да умра в леглото си и блея през прозореца, а тя ме дърпа за ръкава и ми нарежда: "Борчооооу (тя така ми вика, даже ми прати и валентинка, адресирана до "Борчо"), познай кво ми се правиииии" и пуска най-чаровната си усмивка. А аз с най-умореният си глас питам: "Какво бе, Мина, кажи?" Тя: "Пие ми се бозица, Борчоооооу..." Е това ще го помня цял живот. И после почна да ми разказва как я приели в болницата, защото се натровила с калий от твърде много банани.
Тя ми е сред любимите Водолеи, няма спор.
* За Скорпионите мъже - идеални са. Само да не са ми в къщата, както се казва. Не мога да им насмогна. :mrgreen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fuksia
От дъжд на вятър

Мнение от fuksia »

Не съм от спокойните, а напротив. Все за нещо се тревожа, мисля и премислям.
Обаче съм абсолютна авантюристка :bom: . Останалите Водолеи да се изкажат имат ли и те авантюристичен дух?
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ахахахах, Ели, това от случката все едно съм аз :lol: /тук е моментът съквартирантките ми да се включат с подобни мои изпълнения :oops: :lol: /

Иначе, fuksia, то едното няма общо с другото. Падам си по екстремните неща, неспокойна съм в много ситуации, но това не са стандартните за повечето хора. Става въпрос за това, че кофти реалността се приема малко по-различно от Водолеите...някак си все едно е измислена...Една приятелка все ми цитира някаква моя реплика /която не помня кога съм казвала, но е мн вярна/, че "когато ми се случи нещо лошо, гледам на него така все едно не се е случило на мен, все едно е извън мен".... Ей такива изроди сме :roll: :mrgreen:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
fuksia
От дъжд на вятър

Мнение от fuksia »

На мен ^PrincessA^, са ми казвали, че си живея в свой собствен свят, който няма нищо общо с действителността :mrgreen: . Безкрайно вярно!

Казвайте авантюристи ли сте, скъпи Водолеи?
Последно промяна от fuksia на 05 Фев 2008, 20:43, променено общо 1 път.
A smile is free.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

големи сте авантюристи :D
Toto-I will remember
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

какво ни е на мъжете скорпиони? т'фа с енергичността...не мога да разбера защо хората остават толкова стресирани? а к'фо има да ни се насмогва- искаме 2-3-400 неща само. при това в 90% от случаите едно от тях е да ни оставиш на мира(=

бтв никога не съм се усещал като human magnet, ма щом казвате..ще почна^^
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Хммм, ако още говорим за Водолеите :roll: мота да ви кажа че аз не съм толкова уравновесена. В интерес на истината си падам по крайностите - в някои случаи се тревожа за някакви хипер глупости, а при по-важни неща понякога стряскам хората със спокойствието си :lol: Но напрежението никак не го приемам добре, може и да запазя спокойствие, да се справя със ситуацията, но после се чувствам адски изтощена, много ми личи и хич няма да строи от мен такъв ентусиазъм, както в разказаната случка :)
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

зависи в какво настроение съм, с кого съм, къде съм и още милион неща.
обаче аз пък си живея в общия свят, поне според мен :)
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

rueva написа:обаче аз пък си живея в общия свят, поне според мен :)
И аз така :)
P.S. Много готин пингвин :D :D :D
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
fuksia
От дъжд на вятър

Мнение от fuksia »

fluffy cloud написа:В интерес на истината си падам по крайностите - в някои случаи се тревожа за някакви хипер глупости, а при по-важни неща понякога стряскам хората със спокойствието си :lol: Но напрежението никак не го приемам добре,
Съгласна :D .
Водолеите сме големи откачалки. Пример: Стоянка Мутафова (родена на 02.02) и Христо Стоичков-непукист отвсякъде :headbang: .
A smile is free.
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

бтв..да си защитя тезата с оставянето на мира от миналата страница- точно двама са ми в скайпа в момента и упорито продължават да си говорят с мен, независимо че отговарям с "да, добре", защото ако изляза, видиш ли, съм щял да ги обидя.
Аватар
fuksia
От дъжд на вятър

Мнение от fuksia »

radja написа:бтв..да си защитя тезата с оставянето на мира от миналата страница- точно двама са ми в скайпа в момента и упорито продължават да си говорят с мен, независимо че отговарям с "да, добре", защото ако изляза, видиш ли, съм щял да ги обидя.
А след като не искаш да си говориш с тези двамата в момента защо си на линия?
A smile is free.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”