не се притеснявай.не си само ти така. по принцип мен винаги ме е болял корем.но пиех жълт кантарион (дано се пише така...) и ми минаваше.обаче един август,преди около 3 години може би, така ме заболя корема,че се замислих дали да не се хвърля от 7 етаж. съвсем сериозно. не можах да мръдна,не можех да дишам от болки 6 часа.едвам се обадих на майка ми да ми донесе нещо. пих чай,аналгин,нищо не помогна. тя ми даде аулин и ми мина. та 3 години съм на аулин.в момента,в който усетя лека болка пия 1,след 30 мин още един и съм ок. сега обаче чух,че бил мн вреден и имал еквивалент- нимезил. същия е,вече от него пия и нямам проблеми. но ако не пия нищо ще припадна от болки или ще взема пистолета и ще се свърши....hypnosssa написа:Леле,момичета..като заговорихте за ПМС,не мога да не споделя нещо.
При мен е...ужасно.Ама не ПМС-ут,ами 20-30мин след като ми дойде цикълът....и почват едни НЕЧОВЕШКИ болки,повръщане,причерняване,припадъци(в следствие на непоносимата болка и рязко падане на кръвното)...много е зле.Ако не взема хапче възможно най-бързо..си припадам навсякъде.Гинекологът ми каза,че се дължи на някаква анатомична особеност...единият ми яйчник бил по-ниско от другия и затова някакъв хормонален дисбаланс се получавало....много тъжно..това значи,че цял живот ще съм си така...изписа ми противозачатъчни за да се регулира баланса,ама...не мога да ги пия цял живот тия химии,да му се невиди...
абе гадна работа.
и още нещо.всичките малоумници изписват хормонални таблетки като си мислят,че те са вълшебни. за регулиране-да,за болки-не.не ги пий,няма смисъл,само си натрупваш отрови в организма. ако ги пиеш мн дълго ,без почивки,може да се получи рак.нищо че на опаковката не пише или че лекарката е казала "ама тия са много изчистени".