Chick chat

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Re: Chick chat

Мнение от renesanz »

hypnosssa написа:Леле,момичета..като заговорихте за ПМС,не мога да не споделя нещо.
При мен е...ужасно.Ама не ПМС-ут,ами 20-30мин след като ми дойде цикълът....и почват едни НЕЧОВЕШКИ болки,повръщане,причерняване,припадъци(в следствие на непоносимата болка и рязко падане на кръвното)...много е зле.Ако не взема хапче възможно най-бързо..си припадам навсякъде.Гинекологът ми каза,че се дължи на някаква анатомична особеност...единият ми яйчник бил по-ниско от другия и затова някакъв хормонален дисбаланс се получавало....много тъжно..това значи,че цял живот ще съм си така...изписа ми противозачатъчни за да се регулира баланса,ама...не мога да ги пия цял живот тия химии,да му се невиди...
абе гадна работа.
не се притеснявай.не си само ти така. по принцип мен винаги ме е болял корем.но пиех жълт кантарион (дано се пише така...) и ми минаваше.обаче един август,преди около 3 години може би, така ме заболя корема,че се замислих дали да не се хвърля от 7 етаж. съвсем сериозно. не можах да мръдна,не можех да дишам от болки 6 часа.едвам се обадих на майка ми да ми донесе нещо. пих чай,аналгин,нищо не помогна. тя ми даде аулин и ми мина. та 3 години съм на аулин.в момента,в който усетя лека болка пия 1,след 30 мин още един и съм ок. сега обаче чух,че бил мн вреден и имал еквивалент- нимезил. същия е,вече от него пия и нямам проблеми. но ако не пия нищо ще припадна от болки или ще взема пистолета и ще се свърши.... :) лекараката каза,че било нормално :shock: и снимка ми правиха с ултразвука,но така ще си карам явно..

и още нещо.всичките малоумници изписват хормонални таблетки като си мислят,че те са вълшебни. за регулиране-да,за болки-не.не ги пий,няма смисъл,само си натрупваш отрови в организма. ако ги пиеш мн дълго ,без почивки,може да се получи рак.нищо че на опаковката не пише или че лекарката е казала "ама тия са много изчистени".
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Миленче,пий бузкулизин.На мен ми помага,когато съм наистина зле.Но се радвам,че напоследък не ми се налага.
Иначе за по-малко болки се препоръчва активно спортуване :)
Toto-I will remember
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

Иве,бускулизина е като витамин С за мен :lol: няма полза.ю
аз хич не спортувам :( ще започна....пролетта
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

ти какво мислиш да спортуваш?
Аз съм решила като стане по-топло да ходя да тичам в Борисовата :P
Toto-I will remember
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

И аз преди бях на Аулин,но четох,че ще го спират от производство,защото бил много вреден за черния дроб и причиняввал зависимост...
Сега съм на No Spa... не е така ефективно като Аулина,но все пак става...

а иначе бускулизина..на мен грам не ми действа...веднъж нямах други хапчета и пих един....за жалост нямаше ефект и няколко часа се гърчих като червей от болка.
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

hypnosssa написа:И аз преди бях на Аулин,но четох,че ще го спират от производство,защото бил много вреден за черния дроб и причиняввал зависимост...
Сега съм на No Spa... не е така ефективно като Аулина,но все пак става...

а иначе бускулизина..на мен грам не ми действа...веднъж нямах други хапчета и пих един....за жалост нямаше ефект и няколко часа се гърчих като червей от болка.
хах,не знам какво ви става на вас...
значи аз пуша,при това не малко.Не водя особено здравословен начин на живот,но хапчето ми действа :roll:
Toto-I will remember
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

добре,че нямам други странични реакции и пмс под формата на нерви,защото щях да рухна от ужас.
мисля си за аеробика или тичане,ама ме няма много в тичането... :) а пък не искам в зала.не знам какво ще измисля.искам всеки ден да се катеря до Алеко :)

Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Абе, Джеймс, те се подуват, ама забранявам да се пипат, щото болят...Те болят като ходя, какво остава някой да ме пипа...Та кел файда, големи цици, ама само на картинка. :lol: И да лягаш до тях нощем, ама да те перват през ръката, ако се пробваш :lol:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Crematory написа:Абе, Джеймс, те се подуват, ама забранявам да се пипат, щото болят...Те болят като ходя, какво остава някой да ме пипа...Та кел файда, големи цици, ама само на картинка. :lol: И да лягаш до тях нощем, ама да те перват през ръката, ако се пробваш :lol:
Еее, 'начи пак съм анти-ПМС ;)
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Crematory написа:И моите ботуши са от Тенденц :mrgreen:
Аз вече имам два чифта такива (единият ми е подарък) :oops: :mrgreen: .
Ice_Spirit написа:Миленче,пий бузкулизин.На мен ми помага,когато съм наистина зле.Но се радвам,че напоследък не ми се налага.
Иначе за по-малко болки се препоръчва активно спортуване :)
Много шитава работа е този "Бускулизин". Снощи се натъпках с 3 и пак през цялата нощ се гърчих от болки. Живот ли бе - да го опишеш? Може би от системното приемане организмът ми е привикнал с него и затова не действа вече... :roll:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Мне, по принцип бускулизинът си е доста слабичък.Най-слабия в сравнение с другите болкоуспокояващи...След него са спазмалгонът,нурофенът, No Spa-то и най-силния е Аулинът.
Има и едни свещички Voltaren,ама те се ползват ректално... :oops: но точно поради това действат по-бързо от оралните,защото се усвояват по-бързо от организма...

Абе не е лесно да си жена....аз колко безсънни нощи съм изкарала заради това...и все си припомням философията на П.Славейков как физическото страдание извисява духа... :)
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

На мен спазмалгонът ми помага винаги :) Напоследък даже не ме боли и коремът.

Някой да знае къде мога да си намеря дънки слим(светло сини), без камъчета и бродерии итн.
Днес обиколих доста магазини, но нищо.
http://viewsofia.com/
one sick bastard
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

оф,като бях по-малка ме болеше повече и мама все ми казваше как това е нищо в сравнение с болката при раждане...
Toto-I will remember
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

^Много успокоително.... :roll: :lol:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Е, уж след първото раждане спирало да боли. Ако това ви звучи по-успокоително.

Дънки не знам, скоро не съм търсила.
Аз съм на вълна по-пролетни обувки без ток, не бабешки и без железа, камъни, панделки и прочие простотии.
Заключено

Обратно към “СПАМ”