Повишителни изпити
Модератор: mebbeth
Повишителни изпити
Може ли някой да ми каже как стоят нещата с повишителните изпити? Кога са?Ккакво трябва да направя и т.н.?! Ще съм ви мн благодарна!!! 
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
Re: повишителни изпити
пак ли има недоволни от 3-ка 
[mebbeth: О, неразумни и юроде,... пиши на кирилица]
[mebbeth: О, неразумни и юроде,... пиши на кирилица]

Re: Повишителни изпити
неееее.....има недоволни от 4ка 
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
Споко
ще дойде време и за 3-ка ще се молиш
Иначе повишителни изпити няма. Просто си купуваш индивидуален протокол и се уговаряш с преподавателя да те изпита пак
Успех !!! 
Иначе повишителни изпити няма. Просто си купуваш индивидуален протокол и се уговаряш с преподавателя да те изпита пак

- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Не знам ще има ли полза, но в правилника
за студентите има инфо относно тези изпити,
ако все още някой го брига тая работа:
за студентите има инфо относно тези изпити,
ако все още някой го брига тая работа:
От тук.Повишителен изпит: повишителните изпити засягат само и единствено текущата учебна година. Повишителната сесия се провежда в датите, определени за септемврийската поправителна сесия. Условие за явяването на повишителен изпит са успешно издържани семестриални изпити. Не се допуска допълнително явяване за повишаване на оценката от държавен изпит и/или защита на дипломна работа (чл. 163 ал. 8 от Правилника на Университета).
За явяването на повишителен изпит е необходимо:
Да попълните изрична молба, адресирана до Декана на факултета чрез титуляра на дисциплината;
Да получите съгласието на титуляра на дисциплината;
Да депозирате молбата си в отдел “Студенти” най-късно до 31 август;
В отдела да се информирате за решението на Деканския съвет; при положителна резолюция да получите индивидуален протокол;
Да сте информиран/а, че оценката, получена на повишителен изпит, е окончателна.