Работите ли? Какво

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Не беее...ти даваш на други хора да ядат...което вече не знам как ще го постигнеш... :lol:
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

да бе, и аз това щях да работя, ама докато успея да им се обадя и ме потърсиха от други места, но иначе знам, че е готино и става :D
Аватар
moonlight
Драскач

Мнение от moonlight »

може не само храна да рекламираш,а всякви продукти-сокове,алкохол,шампоани,козметика и прочие...
Аватар
Beam
Драскач

Мнение от Beam »

Crematory написа:Хммм,не мисля, Жорко, по-скоро предлагаш дегустации...ПОне една моя приятелка това правеше :lol: Що кексчета изядохме :lol:
Готско, какво?:) Хем пари, хем манджа ... ама представи си, че е дегустация на кафе. ;) Най-много да си развалиш съня. :lol:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Хаххаха, и на кафе сме били, само че беше промоция във Фантастико, няколко пъти наобиколихме щанда, щото беше едно много готино момче.
А веднъж имаше дегустация на водка и аз кат пих 50 (по 25 от единия вид и 25 от другия) грама и като ми стана едно весело :lol: Щото нали не пия и....
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Аз съм ЗА, аз съм ЗА....бройте ме!
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Moll Flanders написа: Правиш дегустации на различни хранителни стоки в магазини като Била Метро и други. Дават по 20 лева на ден за 8 часа максимум работа.
20 лева на ден? Наистина изглежда ОФЕРТА. Непрестанно ли трябва да си изправен? И задължително ли е да си момиче? Щото аз момчета не съм виждал.
Едитъ
И докато сме на темата за кинтите, за колко бихте бачкали на месец,
при положение, че сте без висше и все още учите. И все пак бачкате
40 часа на седмица. /не питайте как става и аз нямам идея/
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Гост написа: 20 лева на ден? Наистина изглежда ОФЕРТА. Непрестанно ли трябва да си изправен? И задължително ли е да си момиче? Щото аз момчета не съм виждал.
Задължително кибичиш прав, ама пт опит ти казвам, че няма да се повредиш :D - аз три месеца вече работя нон-стоп права по 8-9 часа на ден....не се умира. А иначе има и момчета- ето Крематори писа за някакъв...А и аз се сещам един младеж в готварска престилка как ме гонеше веднъж из Фантастико с няк'ви малки тайни, щото съм му изглеждала, че мога да готвя (каква генерална заблуда!) :lol: :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

8 часа на ден прав не е оферта. Мен и седнал ме мързи да работя
по толкова, то за това се караме/силно казано "караме" по скоро те ми се карат/ с шефовете и техните шефове и техните шефове ама ако не става така няма да е интересно... :? :D
Аватар
moonlight
Драскач

Мнение от moonlight »

ами като се има предвид че още не сме завършили висше и учим, нямаме много голям избор за наистина добре платена работа,мисля... но все пак аз не бих работила за по-малко от 10 лв на ден...ако са повече още по-добре :lol: зависи естествено каква е точно работата и за колко часа дневно става въпрос...
това с промоциите например звучи добре-за 3 дни заетост изкарваш 50-60 лв..
Аватар
Moll Flanders
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Moll Flanders »

Абе, хора вие какво искате - хем пари да ви дават, хем и нищо да не правите. Повярвайте ми стоенето наистина си струва. В крайна сметка кой ти дава по 60лв. всяка седмица. Аз за около 2 месеца през лятото изкарах около 600лв. от промоции. Вярно, че работих почти без почивка, но парите ми дойдоха много добре.
Moll Flanders
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Moll Flanders написа:Абе, хора вие какво искате - хем пари да ви дават, хем и нищо да не правите.
Да.
Аватар
bazunek
От дъжд на вятър

Мнение от bazunek »

Moll Flanders написа:Абе, хора вие какво искате - хем пари да ви дават, хем и нищо да не правите. Повярвайте ми стоенето наистина си струва. В крайна сметка кой ти дава по 60лв. всяка седмица. Аз за около 2 месеца през лятото изкарах около 600лв. от промоции. Вярно, че работих почти без почивка, но парите ми дойдоха много добре.
Според мен да работиш като промоутър е голяма боза :pukeright:

Първо, това може да го прави всеки и на мен /говорещия три езика/ ми е унизително дори да си се представя в такава роля!!!

Второ: има вероятност половината ти познати да минат покрай теб и да те изгледа съчувствено, докато обясняваш на някоя лелка как да си обезкосмява краката...? :color:

Трето, заплащането изобщо не толква добро :|

Мол, поправи ме, щото аритметиката ме не е най-силната страна. 600 лв. за два месеца почти без почивка /на крак/ прави 300 лв. месечно без почивка?! Ако говориш английски /и не си кретен/, спокойно можеш да си намериш работа поне за 400 лв. месечно - седнал!!!

Що се хвърляте на първото, което ви попадне, бе деца?! Баща ми като разбра, че и аз съм милсила да работя като промоутър, ми предложи тои да ми дава тези пари допълнително, само да не се излагам!!!

Честно, човек трябва да си знае цената!!!
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

bazunek написа:Първо, това може да го прави всеки и на мен /говорещия три езика/ ми е унизително дори да си се представя в такава роля!!!

...

Честно, човек трябва да си знае цената!!!
Съгласен съм че човек трябва да си знае цената, но ето и аз знам три езика и нямам никаква идея какво да работя... Дай идеи!
Аватар
Moll Flanders
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Moll Flanders »

Ще си позволя да не съглася с мнението, изказано по-горе, защото:
Първо: Смятам, че е по-унизително да си на 20 и повече години и да чакаш пари от мама и тате.
Второ: Сам си избираш агенцията и продукта, на който правиш промоция.
Трето: Сам решаваш кога можеш да работиш и кога не.
Четвърто: Работиш за по 4-6 часа три пъти седмично.

Смятам, че никой работодател не търси студент, който не може да работи на пълен работен ден и да ходи, когато си поиска. Има достатъчно безработни вишисти, които биха приеле даден пост. Досега никой мой познат не ме гледал съжалително, понеже съм промоутър. Аз знам 2 езика, завършила съм елитна гимназия и уча Право, така че не се смятам за кретен. Работила съм на доста места и знам какви са условията и заплащането.
За справка: Един учител работи цял месец за 250 лева, които аз изкарвам за 12 дни.
Не казвам, че това е най-добрата работа, но поне е най-подходящата за един студент редовно обучение.
Moll Flanders
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”