Е да гледаме обективно на нещата.chopper_queen написа:Има и 2?!?!? Ужас...Мислех, че кошмарът свършва с ИБДП![]()
На печелившите днес честито!!!
Ако човек си е отидаш без да си има и понятие, за какво отива? Двойката е логична оценка.
Модератор: MidwinterSun
Е да гледаме обективно на нещата.chopper_queen написа:Има и 2?!?!? Ужас...Мислех, че кошмарът свършва с ИБДП![]()

Няма проблемиDerek написа:Мерси.El написа:28-ми не влиза, 31-ви влиза, за Методологията не знам, аз само съм го чела.
Така е, чета...Но след като ме скастриха по ИБДП, след като изчетох всеки учебник по 5 пъти...някак си всичко детско и оптимистично у мен изчезна, и въпреки това продължавам да си учаБавария написа:Е да гледаме обективно на нещата.chopper_queen написа:Има и 2?!?!? Ужас...Мислех, че кошмарът свършва с ИБДП![]()
Ако човек си е отидаш без да си има и понятие, за какво отива? Двойката е логична оценка.
То, ако мислиш, че много теми се разбиратzull написа:Успех за днес и се моля на всички богове утре да се падне някоя от петте теми, които знам... Покрай тая работа за нищо не остава време ;/