Chick chat

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Re: Chick chat

Мнение от HeyGod »

Veles написа:
MERCES_LETIFER написа:сега се сетих за нещо друго, дето известно време ме глождеше.
някоя от вас да си е поръчвала парфюм от интернет и по-специално, от мегашоп?
осезаемо по-евтини са от ЦУМ например, а имат и промоции, тестери...
въпроса е да не ти донесат менте?!...
Поръчай си от "parfumi-bg.com" мисля че беше. Имат тестери които са малко по евтини но имат и истински парфюми.
Поръчай си от E-bay,хем оригинален,хем малко по-скъп от тестерите,които продават по родните магазини и интернет-шопове.Аз примерно имам Bvlgari-Soir,но е тестер и си го взех за 60лв.(100мл).

Пример:
Bvlgari Soir(Men) - http://megashop.bg/cshop/product_info.p ... cts_id=781 - 41лв.-тестер
Bvlgari Soir - http://www.parfumi-bg.com - 90лв - 100 мл оригинален
В е-bay е някъде около 40 долара. т.е. около 55лв. и пак е оригинален 100 мл

Мисля да приложа тази практика и да си го поръчам оттам,но нека да мине сесията.
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Raya_Alexandra написа:
Smoking Mirror написа::jerk:
И ти ли, слънце? :P
Кой друг?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

HeyGod, много благодаря за информацията ;p като решиш да си поръчваш нещо, звънкай насам, може и аз да се включа и така ще няма да ни вземат пари за доставка (нали!?..)
:bom:

omg: or my eyes deceive me?!
http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=150210524552 -- J'Adore second hand за 15тина лири... какви са тея оферти с тайминг!?...
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

renesanz написа:пред менструален синдром. на някои момичета им става сдухано,нервно,боли ги нещо,кисели са и др. такива...
къна е май... :)
Учителката ми по математика преди мн години каза, че въобще не ви е гадно, а вие се правите само.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Fever
От дъжд на вятър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Fever »

http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=150210524552 -- J'Adore second hand за 15тина лири... какви са тея оферти с тайминг!?...
Очите ти не те лъжат. :)
В и-бей е така - то е като търг. Дадена оферта седи известен период (примерно 48 часа), сложена й е начална цена и хора наддават. След изтичане на времето, последния бид печели стоката. As simple as that.
15 лири може да струва парфюма, ама ще трябва да платиш още сума ти пари по доставката. Не съм много сигурен, но мисля, че не е много евтино.

ЕДИТ: £7.00 To Bulgaria!
С други думи - КУПУВАЙ :)
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

Бавария написа:
renesanz написа:пред менструален синдром. на някои момичета им става сдухано,нервно,боли ги нещо,кисели са и др. такива...
Учителката ми по математика преди мн години каза, че въобще не ви е гадно, а вие се правите само.
учителка по математика....какво повече да ти кажа.... :)
не е така,на някои им е мн зле. мойта гинеколожка каза,че някои дори повръщат. на повечето им става едно такова нервно. мен адски ме боли корем,но само 1 ден. друсам се с каквото мога,иначе ще умра буквално. не всички момичета имат такъв синдром.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
silver_wings
Постоянно присъствие

Мнение от silver_wings »

ПМС-а си е съвсем реално нещо,ако искате да знаете!Аз например съм много зле-едва мърдам от болки,една приятелка пък реве и троши чинии всеки път,въобще тва да си момиче е голяма веселба. :evil:
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Бравос, девойки! :lol:
renesanz написа:
Търговецът на кристал написа:Момичета! Предвид факта, че много субекти от мъжки пол са започнали да се изнервят от сесията и издивяват от проявите на емовщина, вероятно не е лошо да си имаме едно наше си местенце, където да можем да си говорим за козметика, дрешки, нерви, шокомании, прически, ПМС и дразнещи субекти от противоположния/същия пол..
теми,които никога не обсъждам :lol: особено дрехи,козметика и прически! пмс от половин година нямам :)
дразнителите обаче са ежедневие :) но е безполезно да се ядосваме.аз съм се ядосвала толкова много,че ми се е завивало свят буквално. сега си пускам bob marley и всичко е тип-топ. изпитите....ако е рекъл Господ. :)
имам нужда от една хубава дискотека с голям дансинг,каквито вече не останаха...
:notworthy:
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

MERCES_LETIFER написа:HeyGod, много благодаря за информацията ;p като решиш да си поръчваш нещо, звънкай насам, може и аз да се включа и така ще няма да ни вземат пари за доставка (нали!?..)
:bom:

То зависи от продавача,в малко случаи за два предмета може цената на доставката да е една.
За тайминг-а Fever ти обясни,ама това според мен не е много оферта - по-добре да търсиш оферти "Buy it now",защото на търга обикновено цената се покачва доста.
Има и друг номер - ходиш в някой голям магазин за парфюмерия,пробваш парфюмите,харесваш си някой и после от e-bay си го поръчваш. :D
Един приятел така беше направил с фотоапарат,отиде в Сони Център,след като му обясниха надлъж и нашир характеристиките си го поръча от E-bay. :)
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Бавария написа:
Учителтата ми по немски преди мн години обясни на един съученик, че жените не ползват дамски превръзки, защото се напикават.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Е.. учителката ми по математика ни разказа как дъщеря й си изгубила девствеността...
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Methuselah написа:Е.. учителката ми по математика ни разказа как дъщеря й си изгубила девствеността...
Е, наш'та разказва как е минало раждането на снахата...

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Raya_Alexandra написа:
Бавария написа:
Учителтата ми по немски преди мн години обясни на един съученик, че жените не ползват дамски превръзки, защото се напикават.
След определена възраст е така. :wink:
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

А на нас госпожата по биология в шести клас ни разказваше как намерила глисти на дъщеричката си като станала от гърнето... :shock:

П.С.:Иначе госпожата беше много свястна жена :)
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

hypnosssa написа:А на нас госпожата по биология в шести клас ни разказваше как намерила глисти на дъщеричката си като станала от гърнето... :shock:

П.С.:Иначе госпожата беше много свястна жена :)
Oooo, наш'та по биология разказваше как синът й (7 клас) я молел да влезе в банята с него да го изкъпе... :?
Последно промяна от Raya_Alexandra на 03 Фев 2008, 18:05, променено общо 1 път.

Заключено

Обратно към “СПАМ”