Политология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
curse
В началото бе словото
Обратна връзка:

Политология

Мнение от curse »

Здравейте, имам един въпрос. Ако завършиш първи курс Политология, можеш ли от следващата година да се преместиш МО, без да те връщат една година назад. Тоест откъдето си започнал, да продължиш, защото като гледам учебните им планове, на тези две специалности са почти идентични. Мерси предварително за отговорите. :)
А също и да попитам каква точно е разликата в учебния план на МО и Политология, защото аз почти ненамирам такава. Освен в това че в МО залягат повече на правото. Основи на частно право и т.н. ?
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Re: Политология

Мнение от coolman »

curse написа:Здравейте, имам един въпрос. Ако завършиш първи курс Политология, можеш ли от следващата година да се преместиш МО, без да те връщат една година назад. Тоест откъдето си започнал, да продължиш, защото като гледам учебните им планове, на тези две специалности са почти идентични. Мерси предварително за отговорите. :)
Мисля, че не е възможно (и въпреки това не съм 100% сигурен, може би има изключения). По-скоро е възможно, след като се прехвърлиш да ти признаят някои от вече взетите изпити. Но пак ще трябва да караш несъответстващите задължителни предмети.

И къде успя да изнамериш учебния план на МО :?
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Райков
От дъжд на вятър
Специалност: Политология, СУ "СВ. Климент Охридски"
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Райков »

Здравейте,

ще си позволя да използвам вече създадената тема "Политология", за да не разводнявам допълнително форума.

На този адрес можете да получите повече информация за специалността:

www.bgpolicy.com

Предполагам, че този сайт ще бъде полезен на кандидат-студентите. Ако имате допълнителни въпроси за специалността, ще се радвам да ги зададете тук.

Поздрави,
Тодор Райков
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

curse,coolman е прав.След като се прехвърлиш от първи курс политология към МО,почваш от 1-ви курс МО с някои признати изпити по време на сесията ;).Сигурен съм,имам колежка от Политология към МО.
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Нина :?: Поздрави я от бившия й вече курс :)
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”