Какъв сюжет на книга би Ви бил интересен?
-
levi nathan
- От дъжд на вятър
Че няма от България да забогатява я. Колко му е да се намери някой, който да направи горе-долу свестен превод на английски, пък за останалите - може да се хванат по няколко отчаяни студента от филологиите. На задната корица на hardback изданието ще има написано с голям готически шрифт: "...translated into more than 13 languages; among them French, Swedish, Korean, Japanese, German, Swahili, Bulgarian and many more..." - това няма начин да не й гарантира статута на бестселър.mushroomhead написа:И азХахаха... Да, ама не съм чувала някой в България да е забогатял от писането на книги...
Та, по темата...хмм. .нямам какво да кажа. Освен това, че ме учудват предпочитанията на повечето студенти, които съм срещал. Фентъзи, фантастика, хорър...такъв вкус май не е на мястото си тук - за него е или прекалено рано или твърде късно. Защото той подобава повече на тийнейджърите, за първи път през живота си хващащи книга, или на типичните ХомоФабер-и, прекалено уморени от дневната работа за да отидат по-далеч от леката книжка под нощната лампа.
Последно промяна от levi nathan на 20 Сеп 2005, 18:43, променено общо 1 път.
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
А ти, в какъв стил предлагаш да е книгата?
Харесва ми мнението ти, а за превод на английски и издателство в Америка иа з съм си мислела, но първо продуктът ми трябва да стане готов. Чудя се обаче, дали някой би харесал леко меланхолична книга с философкси разсъждения и тук таме любовни трепети?
Харесва ми мнението ти, а за превод на английски и издателство в Америка иа з съм си мислела, но първо продуктът ми трябва да стане готов. Чудя се обаче, дали някой би харесал леко меланхолична книга с философкси разсъждения и тук таме любовни трепети?
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Ти сега нещо за вкуса ми ли намеквашlevi nathan написа:Та, по темата...хмм. .нямам какво да кажа. Освен това, че ме учудват предпочитанията на поечето студенти, които съм срещал. Фентъзи, фантастика, хорър...такъв вкус май не е на мястото си тук - за него е или прекалено рано или твърде късно. Защото той подобава повече на тийнейджърите, за първи път през живота си хващащи книга, или на типичните ХомоФабер-и, прекалено уморени от дневната работа за да отидат по-далеч от леката книжка под нощната лампа.mushroomhead написа:И азХахаха... Да, ама не съм чувала някой в България да е забогатял от писането на книги...
-
levi nathan
- От дъжд на вятър
Каквото и да напишеш, ще се намери някой да го хареса. За това какъв стил да бъде - само ти можеш да решиш.Himera написа:А ти, в какъв стил предлагаш да е книгата?
Говорех изобщо, а и не съвсем сериозно. Но ако решиш да се чувстваш засегнат - нямам нищо противmushroomhead написа:Ти сега нещо за вкуса ми ли намекваш![]()
Проблем?!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- fire
- Живее, за да пише
Хей, не прави такива изказвания, защото тук може да има хора, които ги харесват. А и не мислиш ли, че за да се развива така успешно пазара на тези книги значи много хора ги предпочитат и ги купуват. Как мислиш, коя книга се продава повече - поезията на Ботев или някой "розов роман"?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Тогава аз ше взема розовия романHimera написа:Аз предпочитам Ботев!
Последно промяна от Циндил-Пиндил на 21 Сеп 2005, 06:08, променено общо 2 пъти.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
хахахаха Ми то е ясно- хората предпочитат разнообразиетоЦиндил-Пиндил написа:Баси... Ми аз можех и за трагедия да гласувам... ако си бях направил труда да прочета дадените варианти докрайmushroomhead написа:нула гласа за "трагедията".Еми правилно малко ли трагедия има около нас
Драма изпълнена с трагедии и комедийни случки, която може да е исторически вярна
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка: