Важно е... :-)
Важно е... :-)
Бих помолила защото видях че Георги Денков преподава и при специалност ТУРИЗЪМ. Та бих помилила Колегите да ми напишат как е минал изпита..устен- писмен.. дали пише високи оценки как ви се струва.Много благодаря предварително
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Re: VAjno e :)
Пиши на кирилица
Та... Изпитът беше писмен - час и половина. И бяхме разделени на групи. Той каза, че гледал максимално да оценява в полза на студентите. Но миналата година май е изпитвал устно.
Та... Изпитът беше писмен - час и половина. И бяхме разделени на групи. Той каза, че гледал максимално да оценява в полза на студентите. Но миналата година май е изпитвал устно.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
аха.Благодаря.Ам преписва ли се при него?Въпросите как трудни ли бяха?Ти какви оценки имаш на теста и реферата .. а на изпита ?
Извинявай ..а на колко групи бяхте ?
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Бяхме над 90 души, затова изпита при него мина писмено, разделени на 5 групи. Въпросите са от конспекта, можеше да се преписва. Принципно ако сте по-малко, ще ви препитва устно (тъй мисля) .. 
Каква специалност си и какво ти води ?
Каква специалност си и какво ти води ?
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
въведение в правото ама е много гадна материя и ако не препиша направо ще умра...пълно е с филисофия,а аз я мразя.Незнаеш колко ми помогна..Благодаря ти много
Ако го взема с 6,ще почерпя
Я ми разкажи нещо повече моляте !!!! Ти беше ли си научил ?
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Философско е, да. Бях чел всичко и очаквах позитивна оценка. Писах 2 листа и бях награден с 4. Важно е да (пре) пишеш, за да го вземеш. Не разчитай на реферата и теста, защото не влияят (мое наблюдение).
ами как може по-лесно да се препише...цяла тема ли Ви даде или как ?Кога Ви казва оценките
- Nikince
- Пишеща машина
Re: Важно е... :-)
Моят съвет е да си научиш.
Обикаля много, а вие ако сте на групи 100% ще имате и устно препитване. С преписване няма да стане работата повяряай. Оценяването обаче на каква база го прави не знам.Аз съм си писала по темата, всичко което трябваше, дори примери съм дала и имам 4. Което ще анулирам естествено. Иначе какво сме искарали на курсовите, мисля че на никой не каза.
Оценките ги даде 3 часа след изпита.
Обикаля много, а вие ако сте на групи 100% ще имате и устно препитване. С преписване няма да стане работата повяряай. Оценяването обаче на каква база го прави не знам.Аз съм си писала по темата, всичко което трябваше, дори примери съм дала и имам 4. Което ще анулирам естествено. Иначе какво сме искарали на курсовите, мисля че на никой не каза.
Оценките ги даде 3 часа след изпита.
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Никинце, в сайта му може да разбереш оценки от реферат и тест.
Хах, аз сега Стоил като каза си видях и мойте оценки. Те са съответно Реферат - 4, Тест - 4 , Изпит - 4; няма друг с такива оценки - като бях 6 клас имах една даскалица по география дето тогава погледна в дневника и гледа 4,4,4,4 и вика ще ти пиша петица щот си постоянствен - жалко че Денков не постъпи по същия начин