защо говориш така!едва ли е някво съвпадение че почти всички във форума те харесват-значи има причинаVintersorg написа:Мне позна...Не съм зверски влюбен. Пък и да бях, надали някоя щеше да е зверски влюбена в мен...
На какво кълве рибата
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Mхъм... може. Но си мисля, че физически не съм от привлекателните младежи... или както го наричате вие...няма я тръпката, тази специфичната... Не знам *shrugs*FataMorgana написа:защо говориш така!едва ли е някво съвпадение че почти всички във форума те харесват-значи има причинаVintersorg написа:Мне позна...Не съм зверски влюбен. Пък и да бях, надали някоя щеше да е зверски влюбена в мен...
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
Пич, никога не си мисли, че знаеш какво харесват момичетата. На мене някои приятелки като ми дадат в icq линк към няква снимка на някой си дето са го харесали, често седя е така -Vintersorg написа: Mхъм... може. Но си мисля, че физически не съм от привлекателните младежи... или както го наричате вие...няма я тръпката, тази специфичната... Не знам *shrugs*![]()
![]()
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
О, значи и аз трябва да го взимам...Sunny написа:Лекарство против забравяне-пият го бабите като ги хване склерозата и студентите,когато са в сесия.Мисля,че и на разсеяните творци ще върши работаVintersorg написа: Какво е "Пирамем" ?!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Ти си си симпатягаVintersorg написа:Mхъм... може. Но си мисля, че физически не съм от привлекателните младежи... или както го наричате вие...няма я тръпката, тази специфичната... Не знам *shrugs*FataMorgana написа:защо говориш така!едва ли е някво съвпадение че почти всички във форума те харесват-значи има причинаVintersorg написа:Мне позна...Не съм зверски влюбен. Пък и да бях, надали някоя щеше да е зверски влюбена в мен...![]()
![]()
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- fire
- Живее, за да пише
Това е най-голямата глупост, която някога бях челаVintersorg написа: Mхъм... може. Но си мисля, че физически не съм от привлекателните младежи... или както го наричате вие...няма я тръпката, тази специфичната... Не знам *shrugs*![]()
![]()
![]()
И защо ли тези постове са все на един и същи човек?! Жорко, спри се!!! Извинявай, че ти го казвам, но това е ГЛУПОСТ!!! Не е вярно! Моля те, промени се и най-вече промени мисленето си и отношението към противоположния пол. PLS...Vintersorg написа:Аз вярвам на хората от противоположния пол...но те не вярват в мен... Изискванията ми съвсем не са големи, но моят бал май е съвсем недостатъчен за противоположния пол (it was a metaphor!) ...и така..
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Така ли си мислиш ?twiggy написа:виждала съм неведнъж номера със съчувствиетотоест някой се прави на много нещастен/а, тъжен/а, онеправдан/а, неуверен/а и така нататък сещате се
, за да привлече вниманието на противоположния пол и да предизвика симпатии
Хаха... мисли си! Съчувствие не ми трябва...симпатии също. Не и от тази ситуация. Във виртуалното общуване с хора можем да си плямпаме много неща...на живо понякога е различно. Тук съм Vintersorg - на който съм му симпатичен по мненията, които изказвам, добре. На който не- здраве да е. В истинския живот съм Георги...или просто Жоро... И симпатиите към Винтерсорг от форума не е задължително да са симпатии и към Жоро от Ботевград...
Пък ти си мисли каквото искаш...
Хах взе ми го от ..ъм..клавиатуратаtwiggy написа:виждала съм неведнъж номера със съчувствиетотоест някой се прави на много нещастен/а, тъжен/а, онеправдан/а, неуверен/а и така нататък сещате се
, за да привлече вниманието на противоположния пол и да предизвика симпатии
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: