Путин в България...съвсем разпродадохме Б-я

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Re: Путин в България...съвсем разпродадохме Б-я

Мнение от DADO »

Ira_dei
Ти не се развиваш нормално, бе човек. Първо, Путин не е убиец, откъде ти хрумна изобщо това? Чул си го по проамериканската телевизия БТВ (бтв, собственост на богаташа Мърдок), някакви си 50 олигофрени излезли да протестират срещу... и те не са наясно срещу какво. И престани с тези твои клюки и интриги от сорта на "Какво е направила Русия за България". Ако не знаеш, руснаците не са получили нито стотинка за автоматите които произвеждаме в Казанлък. Такива неща се произвеждат по лиценз който струва луди пари. Защо Русия никога не е искала пари за калашници които произвеждахме? САЩ и ЕС ако помагат материално или финансово, после ще вземат 10 пъти повече от нас. Много ясно че сега вече Русия няма да бъде толкова щедра, та ние толкова пъти сме я предавали! За съжаление, винаги сме на страната на не този който трябва, така стана през 2те световни войни. А после се чудим защо ни е намаляла територията. Сами сме си виновни.
Това е нещо като с приятелството...не може да си приятел с всички,с едни си по-близък,с други не...а при нас тъпото правителство се опитва да играе двойна игра...всеизвестни са отношенията на Русия със Запада
Погледни политическата карта на света и виж къде е САЩ и къде е Русия териториално спрямо България.
Ibiza DJ
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

България винаги гледа да е на страната на победителите, но все нещо не я признават.
За това Румъния е мн по-уважавана държава. Те си стоят зад една позиция.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Изумяват ме някои от нещата написани тук! Руснаците не били народ, Путин е убиец... Човече, отвори си малко очите. Ако Путин е убиец, то тогава Джордж Буш е съизмерим с чичко Адолф. Путин си гледа интереса на Русия и на никого не цепи басма, за което шапка му свалям. Не са като нас, дупедавци, където САЩ и ЕС ни го сложиха и то без лубрикант. И много подкрепям мнението на Xenon, че по-добре да имаме съюзници на близо, от колкото някакви на пи*ка си лелина.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Явно на момчето му влеаят лоши хора и му промиват мозъка.
Изображение
Of Mice and Men
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Всеки има право на лично мнение. В случая аз не съм съгласен с Ira_dei, но изказвания от сорта, че някой му промива мозъка са повече от недопустими, а и във форума на СУ ми звучат някак елементарно. Хората са различни. Има комунисти, анархисти, ционисти, нихилисти и какви ли не. Всеки от нас влиза в някаква категория и въпросната категория ни оформя. Затова има спорове, а някъде там, зад емоциите е и истината(обикновено по средата). Простo чисто човешки е гадно така да сипем определения на хората, които не мислят към нас. По-добре да спорим, така и двете страни ще имат полза от това.
Последно промяна от THE_PARASITE на 30 Яну 2008, 20:33, променено общо 1 път.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

THE_PARASITE написа:Всеки има право на лично мнение. В случая аз не съм съгласен с Ira_dei, но изказвания от сорта, че някой му промива мозъка са повече от недопустими, а и във форума на СУ ми звучат някак елементарно. Хората са различни. Има комунисти, анархисти, ционисти, нихилисти и какви ли не. Всеки от нас влиза в някаква категория и въпросната категория ни оформя. Затова има спорове, а някъде там, зад емоциите е и истината(обикновено по средата). Простп чисто човешки е гадно така да сипем определения на хората, които не мислят към нас. По-добре да спорим, така и двете страни ще имат полза от това.
С дадения човек се познавам на живо и той си знае какво имах предвид.

Ами какво да се направи - елементарен съм.
Изображение
Of Mice and Men
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Бавария написа:
THE_PARASITE написа:Всеки има право на лично мнение. В случая аз не съм съгласен с Ira_dei, но изказвания от сорта, че някой му промива мозъка са повече от недопустими, а и във форума на СУ ми звучат някак елементарно. Хората са различни. Има комунисти, анархисти, ционисти, нихилисти и какви ли не. Всеки от нас влиза в някаква категория и въпросната категория ни оформя. Затова има спорове, а някъде там, зад емоциите е и истината(обикновено по средата). Просто чисто човешки е гадно така да сипем определения на хората, които не мислят към нас. По-добре да спорим, така и двете страни ще имат полза от това.

В такъв случай проблемът си е твой.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

THE_PARASITE написа:
Бавария написа:
THE_PARASITE написа:Всеки има право на лично мнение. В случая аз не съм съгласен с Ira_dei, но изказвания от сорта, че някой му промива мозъка са повече от недопустими, а и във форума на СУ ми звучат някак елементарно. Хората са различни. Има комунисти, анархисти, ционисти, нихилисти и какви ли не. Всеки от нас влиза в някаква категория и въпросната категория ни оформя. Затова има спорове, а някъде там, зад емоциите е и истината(обикновено по средата). Просто чисто човешки е гадно така да сипем определения на хората, които не мислят към нас. По-добре да спорим, така и двете страни ще имат полза от това.

В такъв случай проблемът си е твой.
Ами аз не го правя обществен. Ти се занимаваш с моя проблем.
Изображение
Of Mice and Men
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

:thumbright:
Аватар
Moriarty